Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Masa duzlestirici falan neden bıraktın kız :)

Cnm ben 5.haftamda alttan baktı doktrum öyle gördü keseyi 6+5 te kalp atışlarını gördüm pzt de sesini duymak için gidecem kalp atislarindan sonra sağlık ocağına kaydimi yaptırdım..

Bu hafta gitmeliyim o zaman değil mi? Bir de çok halsizlik var üstümde sürekli uyku hali.acaba bu sadece bana has bir durum mu

Hoşgeldin, hayırlı olsun, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah, benim 1 hafta- 10 gün kadar geç döllenme olmuştu. 6. hafta diye gittiğimde 4,5 haftalıktı, keseyi 12 mm olarak görmüştük. Sata göre 8. haftada gittiğimizde de haliyle 7. haftadaydık ve 1 cmlik bebişimle kalp atışlarını duyduk. Tabi hep karından bakıldı. Vajinal muayene dersen karına göre bir hafta önce görebiliyorsun, şimdi gidersen keseyi görürsün, vajinal bakılırsa kalp atışı da duyarsın belki.

Eve geldim bende. Dışarıda güzel yagmur var. Çıktıgımda güzeldi hava. İki saat kadar yürüdüm. Hemde işlerimi hallettim. Dışarıda börek yedim. Yediğime pişman oldum. Midem yanıyor resmen. Yağ dokundu sanırım. ://

Akşamları kızımla 9,5 ta uyuyup kalıyorum. Dun akşam direndim kahve içtim vs uyumayayım diye. Bu sefer gece uyku tutmadı. Erkenden de uyumak istemiyorum.

Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin.

Masa duzlestirici falan neden bıraktın kız :)
Zararlı diye bi kac arkadaşımdan duymuştum radyasyondan dolayı sonra bi araştırdım özellikle duzlestiriciyle saç kurutma makinası cok radyasyon yaydığı için doktorlar hamilelikte pek önermiyor . Ben de pimpirikliyim zaten bıraktım valla sadece dustan sonra hafif kurutuyorum makinayla fön felan yok yani .

Hadi ya hiç duymamıştım...sağol cnm

Özellikle ilk üç ay da çok kullanmayın diyorlar organları oluştuğu için kaan kocatepe diye bi doktor var ya duymussundur internette baya fenomen . İlk üç ay kozmetige ve radyasyona dikkat edin diyor. Hayırlısı bakalım ne kadar dayanabilirsek artık :)

kızlar sinemnur arkadaşımızla ramzi teorisi konusunda yazışırken aklımıza birsey geldi. bu teori ile ilgili kendi istatistiğimizi oluşturalım diyoruz. bu nedenle isteyen arkadaşlarımız 6. veya 7. haftalardaki usg fotolarını yüklerse cinsiyet tahmini yapılacak ve cinsiyetler belli olunca da bu teorinin tutma olasılığını ortaya cıkartacağız. fotoları yüklerken karından mı vajinal ultrason mu yazmayı unutmayalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nsiyet-tahmini-tutma-olasiligi-85-mis.880355/

kurutma makinasi evde tuplu tvden (varsa eger) sonra en yogun radyasyon yayan alet diye biliyorum ben de.. gecen hamilelik baharda baslamisti kurutmuyordum hic ama bunda mecburum yoksa hastalaniyorum. uzun uzun havluyla nemini alip en kisa surede uzaktan yapiyorum simdi..

Biraz araştırdım, dediğiniz gibi tüplü televizyon, saç kurutma makinası, evlerdeki hırsız alarm sistemleri, mikrodalga, modemler, cep telefonları, bilgisayarlar ve daha bir sürü şeyde bu risk var maalesef. Ancak birinden uzak dursak diğerine yakalanıyoruz. Örneğin çalışan bayanlar hepimiz bilgisayar kullanıyoruz bütün gün, hatta buraya yazarken bile aynı şekilde. Evinizde kullanmasanız alt üst yan komşunuz kullanıyor bunları. Ve duvarlar bu ışınları geçiriyor. Dolayısıyla kaçma şansımız yok. Tabiki elimizden geldiğince azaltmak en güzeli ama şunu unutmayın ki nesiller bulundukları ortama göre şekilleniyor. Örneğin erkeklerdeki sperm sayısı önceden 40 milyon normal sayılırken şimdi dünya çapında normal değer 25 milyon. Bunun sebebi yaşadığımız ortamda bulunan toksin ve benzer maddeler. Maalesef bunları en sağlıklı diye düşündüğümüz sebze-meyve ve sudan bile alıyoruz vücudumuza. Dolayısıyla saç kurutmasak bu kış gününde bu sefer hasta olucaz. her şeyi kararında abartmadan ve gerektiğinde en minimuma indirerek ayarlayacağız artık.

Attim kızlar oraya bakarsınız bu kese konumuna göre bebek cinsiyetiyle aynı sey galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…