Herkese merhaba uzun zamandır sadece takip edebildim sizleri yarım yamalak umarım herkes iyidir. Bugün kontrolumuz wardı çok şükür herşey yolunda rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Herkese merhaba uzun zamandır sadece takip edebildim sizleri yarım yamalak umarım herkes iyidir. Bugün kontrolumuz wardı çok şükür herşey yolunda rabbim herkese nasip etsin inşallah..
kizlar dun dr.a gittim kalp atisi vardi bebiside gorduk yaklasik 1.5cm :)) iki gundur hafif lekelenmem oluyor ama dr.bakti tehlikeli bi durum yok dedi ama tedbir olarak progestana yine sabah aksam devam edicem
birde vitamin verdi bi sorun olmazsa birdahaki randevum 15mart :/ 2li test icin
Rabbim hepimize kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah
***ilac yuzunden gece gunduz surekli uyuyorum bu yuzden aranizda fazla olamiyorum
Özellikle ilk üç ay da çok kullanmayın diyorlar organları oluştuğu için kaan kocatepe diye bi doktor var ya duymussundur internette baya fenomen . İlk üç ay kozmetige ve radyasyona dikkat edin diyor. Hayırlısı bakalım ne kadar dayanabilirsek artık :)
kurutma makinasi evde tuplu tvden (varsa eger) sonra en yogun radyasyon yayan alet diye biliyorum ben de.. gecen hamilelik baharda baslamisti kurutmuyordum hic ama bunda mecburum yoksa hastalaniyorum. uzun uzun havluyla nemini alip en kisa surede uzaktan yapiyorum simdi..
Geçen kurutmadim bende öyle uyumusum 2 gün boynum tutuldu ama artık dikkat edeyim bende neyseki saçlarım omuzlarimda kesmistim uzun değil havalar isinsa da rahatlasak
Cnmm izleme yaa..ben hiç izlememistim ilk doğumda...şimdi normal doğum belki yapabilirsin ama o videolardan dolayı korkunda olabilir ya da sezeryan doğumda aynı şekilde korkun olur..bence izleme
Cnmm izleme yaa..ben hiç izlememistim ilk doğumda...şimdi normal doğum belki yapabilirsin ama o videolardan dolayı korkunda olabilir ya da sezeryan doğumda aynı şekilde korkun olur..bence izleme
Biraz araştırdım, dediğiniz gibi tüplü televizyon, saç kurutma makinası, evlerdeki hırsız alarm sistemleri, mikrodalga, modemler, cep telefonları, bilgisayarlar ve daha bir sürü şeyde bu risk var maalesef. Ancak birinden uzak dursak diğerine yakalanıyoruz. Örneğin çalışan bayanlar hepimiz bilgisayar kullanıyoruz bütün gün, hatta buraya yazarken bile aynı şekilde. Evinizde kullanmasanız alt üst yan komşunuz kullanıyor bunları. Ve duvarlar bu ışınları geçiriyor. Dolayısıyla kaçma şansımız yok. Tabiki elimizden geldiğince azaltmak en güzeli ama şunu unutmayın ki nesiller bulundukları ortama göre şekilleniyor. Örneğin erkeklerdeki sperm sayısı önceden 40 milyon normal sayılırken şimdi dünya çapında normal değer 25 milyon. Bunun sebebi yaşadığımız ortamda bulunan toksin ve benzer maddeler. Maalesef bunları en sağlıklı diye düşündüğümüz sebze-meyve ve sudan bile alıyoruz vücudumuza. Dolayısıyla saç kurutmasak bu kış gününde bu sefer hasta olucaz. her şeyi kararında abartmadan ve gerektiğinde en minimuma indirerek ayarlayacağız artık.
aynen.. kacmak mumkun degil malesef ama ozellikle bildiklerimden bir adim daha geride durmaya calisiyorum. yoksa oturdugum yerden cekel 11 farkli wifi baglantisi var suan :))
o videolari izleme canim bence.. herkesin kendi dogumu o kadar kendine has oluyordur ki eminim. ben normal doguramayacagim belli olana kadar evde dogum videolarini izliyordum cesaretleneyim diye ama bi sure sonra ruyalarim bile etkilenmeye baslamisti :))
o videolari izleme canim bence.. herkesin kendi dogumu o kadar kendine has oluyordur ki eminim. ben normal doguramayacagim belli olana kadar evde dogum videolarini izliyordum cesaretleneyim diye ama bi sure sonra ruyalarim bile etkilenmeye baslamisti :))
Ben de biraz cesaret gelsin diye izleyeyim dedim, bebeğin annenin göğsüne bırakıldığı sahneler çok hoşuma gidiyordu ama bilinç altını da kötü etkliyor diye de korkmuyor değilim, izlemeyeyim bari.
ben dogum hikayelerini (burda hatira paylasimi icin olanlari tenzih ediyorum) biraz hani erkeklerin abartili asker anilari olur ya onlara benzetiyorum. ozellikle su kadar saat sanci cektim, soyle bagirdim, bu kadar kisi tuttular, ikiye ayrildim zannettim falan diye sisisne sisine anlatanlari :) herkesin aci esigi bir degil bi kere.. vucudun oyle guzel bir dengesi var ki o kasilmalar sancilar zaten senin cikis anindaki agriyi en az hissetmen icin seni gevsetmek yonunde. annem her zaman sanci aralarinin o kadar tatli bir yorgunlgu nasil bir yumusak uyku bastirdigini anlatir durur mesela. annem icin dogum yasanabilecek en buyuk hazmis..
ama bu duygulari yasamadan izledigin o goruntuler korku filmi gibi oluyor tabi ki :)) o nedenle duygusunu hissetmedigin birseyi izleme hic daha iyi sanki