Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Izgara hiç yiyemiyorum ızgara olan şeylerden is kokusu geliyor normalde en sevdiğim şey ızgarada köfte ama iki tane anca yiyebiliyorum is kokusundan

canım normal ızgara değil zaten, hani bu doğalgazla filan çalışanlar varya onlardan bahsediyorum. Yoksa o odunun çıkardığı is de zararlı.

Bence bu kadar abartmamalısın nacizane fikrim ama öle rahat hissediyorsan tabiki en iyisini sen bilirsin. Ben doktoruma sordum şampuanı bile düzelştici falan dedi ki bana fazla bakma o sitelere hamilesin hasta değil yediklerine dikkat edip kendine fazla yormadıktan sonra herşey güzel olur tabi ilerde vereceğim ilaçları düzenli kullanman şartıyla dedi.Kendimizi mutlu edelim ki bebeğimizde mutlu olsun en önemli şey morel herşey üzüntü ve sıkıntıdan oluyor malum ama tabiki sen öle mutluysan öle yap herkesin bakış açısı farklı sonuçta ama her söylenene özellikle olumsuz eleştirelere kulak asma her hamile kendine özel her bebek gibi kimsenin seni kendiyse kıyaslamasına izin verme.Aklına yatanı alırsın tabi tavsiye niteliğinde olanları:)

geçmiş olsun canım doktoru dinlemek lazım neyi iç diyorsa içmek lazım doktora güven çok önemli tabi güvenilir bir doktor bulduktan sonra ... Sana böyle söylüyorum ama doktor bana progestanı bırak dedi son 14 kaldı diye içmeye devam ediyorum düşük yaparım yine diye Ama yanlış işte

Benimkide bir okadar cadi son bir haftadir burnumdan getiriyor hamile oldugumu 5 ayda soylucem o derece sinir oluyprum
:))) bence o kadar saklayamazsın bebiş büyüyecek göbüşün şişecek:)) Benim asla katiyen söylemek istemediğim insanlar var mesela ama işte öğrencekler mecbur:)

Evet Hiçbir şey bebeğimden önemli değil
Eşim de anlayışlı sağolsun zaten onlar da yanımızda olmasa ne yapacağız bilmiyorum :) çok sagol Can'ım moral oldun
Aynen yaşasın kocalarımız:)) Sen mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun sıkma canını hiçbirşey için dua et sadece Allahım sen utandırma de sana bıraktım de ben hep öyle diyroum Rabbim utandırmasın en hayrılısı o bilir bize bebişlerimizi bağışlasın inşallah aminnnn

Merhaba arkadaslar gebeligim cok kötü geciyor mide bulantisi kusma aldi basini gidiyor. Su bile icsem cikariyorum annemler yanimda sağ olsunlar kizimla ilgileniyorlar. Dün sonuçlar icin dr gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi bugün idrar kültürü yaptirdim o da sali öğleden sonra belli olacak. Dr antibiyotik baslayabilirim dedi böbreklerine zararli dedi. Bol su ic diyor icemiyorum midem bulaniyor yatirayim hastaneye dedi bende yatmadim böyle devam ederse haftaya yaticam artik. Devlete gidiyorum bu arada ozele daha gitmedim

ben normal makyaj ürünlerinde de eczanedeki mineral olanları tercih ediyorum kızlar. onlarda da zarar vardır belki ama en azından azaltır.

Mineralli makyaj urunlerine ogluma hamileyken baslamistim. I bare diye bir marka vardi o zaman sadece sephoralar satiyordu. Ama sephora tr de yoktu tabi :)) ne emekle getirtmistim ama hic pratik gelmemisti. Sonra bb kremler cikti da rahatladim diyebilirim :))

şu an büyük eczanelerde var canım ve aynı normal makyaj ürünleri gibi. İlk halini hatırlıyorum ben de, onların kullanımı daha zordu. BB den çok ben CC kullanıyorum şimdi. Ama sadece çalıştığım günlerde. İşe gelirken öyle ruh gibi olmuyor ya.

Sana da geçmiş olsun tatlım, söylediğin doğru, doktorlara güvenmek durumundayız, bana geçen hafta monurol verdi, içmiştim ama idrarı uzun süreli tutmam gerekiyordu, gece yatarken içtim, o sıralar idrara sık çıkıyordum, gece dayanamadım, o yüzden ilaç tam etki gösteremedi diye düşünüyorum, bu hafta tekrar verdi, kültür sonucu çıkmadan içmek istemedim, çünkü idrarda yanma ya da koku yok, kaşıntı vs hiçbir şey yok, 2 lt su da içiyorum, gel gör ki doktorum iç dedi, artık içeceğiz mecburen. Sen de içini ferah tut, bir şey olmaz Allahın izniyle.

Amın canım insallah Allah razı olsun sağolasin :)

Geçmiş olsun, benim de 3 gündür sabahları bulantım var, kusuyorum, onun haricinde iyiyim çok şükür. İnşallah senin de yatışa gerek kalmadan geçer bulantın. Yağsız tost filan ye, iyi geliyor bana, suyu da ılık su içiyorum, saat başına bir bardak olarak dağıt, gün içinde 2 lt içiyorsun o şekilde, ben de salı günü idrar evrdim, kültüre bakıldı, üreme varmış, doktor monurol verdi, 8. haftamda olduğumdan antibiyotik vermedi, 12. haftayı doldurunca bir daha bakalım, 12 haftayı doldurmadan antibiyotik başlamıyoruz dedi. Böbreklere ve mesaneye zararı olurmuş, bir de erken doğuma sebebiyet verebilir dedi, inşallah o safhaya varmaz iş kötü düşünmeyelim hiç.

[QUOTE="
Aslında haklısın biraz rahat olmaya çalışayım . Sadece bebeğim benim yüzümden en küçük bir zarar bile görsün istemiyorum ama böyle de 9ay biraz zor olacak gibi. Orta yolu bulmak ne zor

İnşallah geçer ya hayatimi cok kötü etkiliyor çünkü ben bisey yemeden basliyor bulanti ne denediysem gecirmedi kizimda da oyleydim. Allah yardimcimiz olsun inşallah. Dr cok ilerlemis antibiyotik verebilirim dedi zaten kasiklarim cok agriyordu. Sana da gecmis olsun inşallah sende duzelirsin

Merhabalar kızlar, iki gün test yaptırdım ve 5 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim,ilk deneyimim ve birçok şey hakkında bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim,kese görünümü için ne zaman doktora gitmem gerekir ?

kızlar yves rocher markasının ürünlerini kullanıyorum. duş jeli, şampuan, saç kremi, roll on, fondoten, sprey şeklinde yağını hepsini ondan aldım. bitkisel diye bebek planları yapmaya başladığımda geçmiştim 1 yıldır kullanıyorum. çok memnunum. umarım gerçekten bitkiseldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…