- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Izgara hiç yiyemiyorum ızgara olan şeylerden is kokusu geliyor normalde en sevdiğim şey ızgarada köfte ama iki tane anca yiyebiliyorum is kokusundan
evet canım öyleymiş, ilk gördüğümde çok panikletti beni ama sonradan öğrendim.Canim igG nin yuksek olmasi gecmiste kizamikcik gecirdigini gosteriyor. Icini ferah tut, hemen hemen tum hamilelerde poziftir bu deger.
Bence bu kadar abartmamalısın nacizane fikrim ama öle rahat hissediyorsan tabiki en iyisini sen bilirsin. Ben doktoruma sordum şampuanı bile düzelştici falan dedi ki bana fazla bakma o sitelere hamilesin hasta değil yediklerine dikkat edip kendine fazla yormadıktan sonra herşey güzel olur tabi ilerde vereceğim ilaçları düzenli kullanman şartıyla dedi.Kendimizi mutlu edelim ki bebeğimizde mutlu olsun en önemli şey morel herşey üzüntü ve sıkıntıdan oluyor malum ama tabiki sen öle mutluysan öle yap herkesin bakış açısı farklı sonuçta ama her söylenene özellikle olumsuz eleştirelere kulak asma her hamile kendine özel her bebek gibi kimsenin seni kendiyse kıyaslamasına izin verme.Aklına yatanı alırsın tabi tavsiye niteliğinde olanları:)Deodorant a devam bi de göz kalemi kullaniyrum kalan herşeyi bıraktım çok bakımsız hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok zararlı diye biliyorum. Saç sekillendiricileri de bıraktım duzlestirici maşa ve kurutma makinası gibi.. mahrumiyet bölgesinde gibiyim :/
geçmiş olsun canım doktoru dinlemek lazım neyi iç diyorsa içmek lazım doktora güven çok önemli tabi güvenilir bir doktor bulduktan sonra ... Sana böyle söylüyorum ama doktor bana progestanı bırak dedi son 14 kaldı diye içmeye devam ediyorum düşük yaparım yine diyeŞimdi aradım doktorumu sonucu öğrenmek için, üreme varmış, monurol vermişti yine içmemiştim, "siz onu için, hala direnç gösterirse, 12. haftadan sonra antibiyotik verelim" dedi, bebeğe bir etkisi var mı dedim, "annenin böbrek ve mesanesine zararı var ve erken doğuma sebebiyet verebiliyor" dedi.
:))) bence o kadar saklayamazsın bebiş büyüyecek göbüşün şişecek:)) Benim asla katiyen söylemek istemediğim insanlar var mesela ama işte öğrencekler mecbur:)Benimkide bir okadar cadi son bir haftadir burnumdan getiriyor hamile oldugumu 5 ayda soylucem o derece sinir oluyprum
Aynen yaşasın kocalarımız:)) Sen mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun sıkma canını hiçbirşey için dua et sadece Allahım sen utandırma de sana bıraktım de ben hep öyle diyroum Rabbim utandırmasın en hayrılısı o bilir bize bebişlerimizi bağışlasın inşallah aminnnnEvet Hiçbir şey bebeğimden önemli değil
Eşim de anlayışlı sağolsun zaten onlar da yanımızda olmasa ne yapacağız bilmiyorum :) çok sagol Can'ım moral oldun
Canım ben ondan da koku alıyorum maalesef is kokusu gibi tuhafcanım normal ızgara değil zaten, hani bu doğalgazla filan çalışanlar varya onlardan bahsediyorum. Yoksa o odunun çıkardığı is de zararlı.
ben normal makyaj ürünlerinde de eczanedeki mineral olanları tercih ediyorum kızlar. onlarda da zarar vardır belki ama en azından azaltır.
Mineralli makyaj urunlerine ogluma hamileyken baslamistim. I bare diye bir marka vardi o zaman sadece sephoralar satiyordu. Ama sephora tr de yoktu tabi :)) ne emekle getirtmistim ama hic pratik gelmemisti. Sonra bb kremler cikti da rahatladim diyebilirim :))
Sana da geçmiş olsun tatlım, söylediğin doğru, doktorlara güvenmek durumundayız, bana geçen hafta monurol verdi, içmiştim ama idrarı uzun süreli tutmam gerekiyordu, gece yatarken içtim, o sıralar idrara sık çıkıyordum, gece dayanamadım, o yüzden ilaç tam etki gösteremedi diye düşünüyorum, bu hafta tekrar verdi, kültür sonucu çıkmadan içmek istemedim, çünkü idrarda yanma ya da koku yok, kaşıntı vs hiçbir şey yok, 2 lt su da içiyorum, gel gör ki doktorum iç dedi, artık içeceğiz mecburen. Sen de içini ferah tut, bir şey olmaz Allahın izniyle.geçmiş olsun canım doktoru dinlemek lazım neyi iç diyorsa içmek lazım doktora güven çok önemli tabi güvenilir bir doktor bulduktan sonra ... Sana böyle söylüyorum ama doktor bana progestanı bırak dedi son 14 kaldı diye içmeye devam ediyorum düşük yaparım yine diyeAma yanlış işte
Ben alıyım canım tüh daha dün avm deydik orda var rosman bilsem alırdımaaa evet bu mağazayı duydum,temizlik malzemelerini de epey övüyordu eltim.
Bende sıkıp ordan hemen kacıyorum:)Ben deodorant kullanmıyorum canım rolon kullanıyorum,parfüm sıkıyorum genelde,sıkınca da solumamaya çalışıyorum
Evet ya kullanmadan duramıyorum napıyımCnm ben kullanıyorum deo...kullanmadigim gün yok...ilk hamileligimde de kullandım sorun olmadı cok şükür...
Amın canım insallah Allah razı olsun sağolasin :)Aynen yaşasın kocalarımız:)) Sen mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun sıkma canını hiçbirşey için dua et sadece Allahım sen utandırma de sana bıraktım de ben hep öyle diyroum Rabbim utandırmasın en hayrılısı o bilir bize bebişlerimizi bağışlasın inşallah aminnnn
Geçmiş olsun, benim de 3 gündür sabahları bulantım var, kusuyorum, onun haricinde iyiyim çok şükür. İnşallah senin de yatışa gerek kalmadan geçer bulantın. Yağsız tost filan ye, iyi geliyor bana, suyu da ılık su içiyorum, saat başına bir bardak olarak dağıt, gün içinde 2 lt içiyorsun o şekilde, ben de salı günü idrar evrdim, kültüre bakıldı, üreme varmış, doktor monurol verdi, 8. haftamda olduğumdan antibiyotik vermedi, 12. haftayı doldurunca bir daha bakalım, 12 haftayı doldurmadan antibiyotik başlamıyoruz dedi. Böbreklere ve mesaneye zararı olurmuş, bir de erken doğuma sebebiyet verebilir dedi, inşallah o safhaya varmaz iş kötü düşünmeyelim hiç.Merhaba arkadaslar gebeligim cok kötü geciyor mide bulantisi kusma aldi basini gidiyor. Su bile icsem cikariyorum annemler yanimda sağ olsunlar kizimla ilgileniyorlar. Dün sonuçlar icin dr gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi bugün idrar kültürü yaptirdim o da sali öğleden sonra belli olacak. Dr antibiyotik baslayabilirim dedi böbreklerine zararli dedi. Bol su ic diyor icemiyorum midem bulaniyor yatirayim hastaneye dedi bende yatmadim böyle devam ederse haftaya yaticam artik. Devlete gidiyorum bu arada ozele daha gitmedim
[QUOTE="Bence bu kadar abartmamalısın nacizane fikrim ama öle rahat hissediyorsan tabiki en iyisini sen bilirsin. Ben doktoruma sordum şampuanı bile düzelştici falan dedi ki bana fazla bakma o sitelere hamilesin hasta değil yediklerine dikkat edip kendine fazla yormadıktan sonra herşey güzel olur tabi ilerde vereceğim ilaçları düzenli kullanman şartıyla dedi.Kendimizi mutlu edelim ki bebeğimizde mutlu olsun en önemli şey morel herşey üzüntü ve sıkıntıdan oluyor malum ama tabiki sen öle mutluysan öle yap herkesin bakış açısı farklı sonuçta ama her söylenene özellikle olumsuz eleştirelere kulak asma her hamile kendine özel her bebek gibi kimsenin seni kendiyse kıyaslamasına izin verme.Aklına yatanı alırsın tabi tavsiye niteliğinde olanları:)
İnşallah geçer ya hayatimi cok kötü etkiliyor çünkü ben bisey yemeden basliyor bulanti ne denediysem gecirmedi kizimda da oyleydim. Allah yardimcimiz olsun inşallah. Dr cok ilerlemis antibiyotik verebilirim dedi zaten kasiklarim cok agriyordu. Sana da gecmis olsun inşallah sende duzelirsinGeçmiş olsun, benim de 3 gündür sabahları bulantım var, kusuyorum, onun haricinde iyiyim çok şükür. İnşallah senin de yatışa gerek kalmadan geçer bulantın. Yağsız tost filan ye, iyi geliyor bana, suyu da ılık su içiyorum, saat başına bir bardak olarak dağıt, gün içinde 2 lt içiyorsun o şekilde, ben de salı günü idrar evrdim, kültüre bakıldı, üreme varmış, doktor monurol verdi, 8. haftamda olduğumdan antibiyotik vermedi, 12. haftayı doldurunca bir daha bakalım, 12 haftayı doldurmadan antibiyotik başlamıyoruz dedi. Böbreklere ve mesaneye zararı olurmuş, bir de erken doğuma sebebiyet verebilir dedi, inşallah o safhaya varmaz iş kötü düşünmeyelim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?