ay daha sadece birkere balık yiyebildim o zaman da 5. haftadaydım yarın dışarı çıkacaz balık yemeye ama nasıl yiyecem diye bende düşünüyorum artık zorla kendini yapacak bişi yok yemek zorundayız sonuçta. Ama bu ilk üç ay da bebek anne bebekten beslenirmiş aslında ilk üç ay beslenmek çok önemli değil bebek için sen kendin için yiyorsun sonuçta bu dönemi bulantılı olarak geçiren 5-6 kilo veren çok insan var yani çok takma ve üzülme yiyemiyorum diye ben öle yapıyorum
Benimde çok uykum oluyor işyerinde de hep uyuyamıyorum ki dün yakalandım müdürüme o da istersen eve git regl oldun galiba günün geldi falan yaptı:) bende evet dedim napim:)
Hayırlı cumalar kizlar.
Benim 8 haftalikken akıntının icinde kırmızı Bi lekelenmem gelmişti. Doktora gittik hemen bir sıkıntı yok kanama bölgesi falan yok dedi, sukur.
Sonra 8+6 da kahverengi lekelenmem geldi. Ertesi gün yine gittik bir sıkıntı yok dinlen dedi. Ve ikisinde de Bi yere gittim geldim ondan sonra oldu lekelenmeler. Şimdi 9+2 olduk. Dün aksam yine akıntının icinde kırmızı geldi. Progestan kullanıyorum sabah aksam. Sizce ne yapmalıyım? Doktora tekrar gitmeli miyim yoksa tekrarlarsa mı gideyim bilemedim. Doktor gittiğimde Bebek yer değiştiriyordur demisti
demekki canım bir yerlere gitmemen gerekiyor dinlenmen gerek yorma kendini zaten önünde bak bi kaç hafta kalmış inşaalh üç ayı doldurmaya çalışıyormusun bilmiyorum ama olmadı rapor al evde dinlen bacaklarını yukarı kaldır gerekmedikçe fazla ayağa kalkma ve yorma kendini bende ilk düşük yaptım doktora gitsen de bişi yapmıyor progestan veriyorlar yatıyorsun o kadar sen kendi yorma en önemli olan o Rabbim sana ve tüm hamilleere sağlık versin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
aynen bayan ama çok severim o da beni sever. Valla sırf mdüürüm istiyor diye eğitime gideceğim gerçi doktorum gitme dese gitmezdim de olsun kırmadım onu da :) Hergün işe geç kalırım ama beni hep idare eder:)
aynen katiliyorum. golden rose flormar falan eve bile giremez. zaten guvenilebilecek 3-5marka var ojede. ya onlardan alirim favori renklerimi ya da hic..
demekki canım bir yerlere gitmemen gerekiyor dinlenmen gerek yorma kendini zaten önünde bak bi kaç hafta kalmış inşaalh üç ayı doldurmaya çalışıyormusun bilmiyorum ama olmadı rapor al evde dinlen bacaklarını yukarı kaldır gerekmedikçe fazla ayağa kalkma ve yorma kendini bende ilk düşük yaptım doktora gitsen de bişi yapmıyor progestan veriyorlar yatıyorsun o kadar sen kendi yorma en önemli olan o Rabbim sana ve tüm hamilleere sağlık versin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çalışmıyorum evdeyim aslında çok da yormuyorum kendimi ama demekki bebiş yoruluyor Amin canım insallah hepimizin. Daha çok dikkat edeceğim çok tesekkur ederim
Geçmiş olsun, idrarda benim de bakteri bol çıktı, tek doz monurol verdi, zararı yok dedi, idrarda yoğun yanma yoktu ama doktor içmem gerektiğini hamilelikte enfeksiyonun istenmeyen bir şey olduğunu söyledi, bu hafta hatta tekrar idrar kültürü bakıldı, öğleden sonra alacağım sonucu.
Çalışmıyorum evdeyim aslında çok da yormuyorum kendimi ama demekki bebiş yoruluyor Amin canım insallah hepimizin. Daha çok dikkat edeceğim çok tesekkur ederim
Evet canım hiçbirşey yama bırak herşey dağınık kalsın 15 gün nolcak ki yemeği de dışardan söylersiniz eşin yapamıyorsa eğer bebişlerimizden daha önemli değil hiçbişey sonuçta 9 ayı yatarak geçiren var onları düşün ama dolu tarafından bakarak ye iç yat keyfine bak:))
Evet canım hiçbirşey yama bırak herşey dağınık kalsın 15 gün nolcak ki yemeği de dışardan söylersiniz eşin yapamıyorsa eğer bebişlerimizden daha önemli değil hiçbişey sonuçta 9 ayı yatarak geçiren var onları düşün ama dolu tarafından bakarak ye iç yat keyfine bak:))
Evet Hiçbir şey bebeğimden önemli değil
Eşim de anlayışlı sağolsun zaten onlar da yanımızda olmasa ne yapacağız bilmiyorum :) çok sagol Can'ım moral oldun
ay daha sadece birkere balık yiyebildim o zaman da 5. haftadaydım yarın dışarı çıkacaz balık yemeye ama nasıl yiyecem diye bende düşünüyorum artık zorla kendini yapacak bişi yok yemek zorundayız sonuçta. Ama bu ilk üç ay da bebek anne bebekten beslenirmiş aslında ilk üç ay beslenmek çok önemli değil bebek için sen kendin için yiyorsun sonuçta bu dönemi bulantılı olarak geçiren 5-6 kilo veren çok insan var yani çok takma ve üzülme yiyemiyorum diye ben öle yapıyorum
Şimdi aradım doktorumu sonucu öğrenmek için, üreme varmış, monurol vermişti yine içmemiştim, "siz onu için, hala direnç gösterirse, 12. haftadan sonra antibiyotik verelim" dedi, bebeğe bir etkisi var mı dedim, "annenin böbrek ve mesanesine zararı var ve erken doğuma sebebiyet verebiliyor" dedi.
aynen katiliyorum. golden rose flormar falan eve bile giremez. zaten guvenilebilecek 3-5marka var ojede. ya onlardan alirim favori renklerimi ya da hic..
Ben pastel kullanıyorum gemellikle 1 dk da kuruyanlardan,hem kolay oluyor hem de çabuk. Genellikle çok renkli şeyler kullanmam,bordo-kırmızı ve french favorimdir
Deodorant a devam bi de göz kalemi kullaniyrum kalan herşeyi bıraktım çok bakımsız hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok zararlı diye biliyorum. Saç sekillendiricileri de bıraktım duzlestirici maşa ve kurutma makinası gibi.. mahrumiyet bölgesinde gibiyim :/
aynen bayan ama çok severim o da beni sever. Valla sırf mdüürüm istiyor diye eğitime gideceğim gerçi doktorum gitme dese gitmezdim de olsun kırmadım onu da :) Hergün işe geç kalırım ama beni hep idare eder:)