Benim kızım 3.5 yaşında Cnm...belki anlıyordur senin kizinda biraz kıskançlık yapabilir benim kızım çizgifilm izler kardesimde izlesin der beni oturtur..kızıma bagirsam kardeşim sana kızdı ışte ablama bagirma dedi der...karnima uzanmak ister karnimi tutar. Skio bazen ama ışte kirmak ta istemiyorum...ama kız kardeş olsun istiyo erkek pek istemio..bakalım artık
Günaydın Cnm...bende ilk haftalarda öksürük vardı doktora söyledim bebek korumalı bir sıvının içinde bise olmaz demişti...ama kasiklardan nasıl öyle ses gelio ya ilk defa duydum...bol c vitamini tuket ınş biseycik olmaz
günaydın güzel anneler
Siz şuana kadar kaç defa doktora gittiniz ben 5+3 gittim birde 8+0 ve randevumda 12+3 de aynı doktorda ve bu özelde geçen gün devletten randevu aldım 18 şubata 9+6 olacağım acaba gitsem mi kadar vermedim iki doktora gitmek istiyorum bulunduğum şehirde en iyi iki doktor ama fazla ultrosana mı maruz bırakmış olurum üstelik 22 şubatta yolculuk yapmam gerekiyor 9 saat dön 9 saat öncesinde bi doktora gitsem diyorum ama emin de değilim sizce ne yapmalıyım?
Bu arada ikili test için 12+3 geç mi?
Benim doktorum o kadar uyuz ki bebegi de rahim agzini da ölçtu bende kaç cm dedim napacan çok iyi dedi güldü .büyük ihtimalle tahlillerin temiz cikar dedi.git 2 li testi yaptr kan ver dedi.doktorumu degistirecem zaten
günaydın herkese :) sweet-73
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.
biz hala kızıma söyleyemedik eşim nasıl söyliycez diyip duruyor.
geçen gün babam 'kızınız 2 tane kardeş istiyormuş' diye takılacak oldu. 'uydurma dede,ben öyle birşey demedim ve kardeş filan istemiyorum' dedi.
şu ayı da atlaralım bulucaz artık bir yolunu
günaydın herkese :) sweet-73
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.
biz hala kızıma söyleyemedik eşim nasıl söyliycez diyip duruyor.
geçen gün babam 'kızınız 2 tane kardeş istiyormuş' diye takılacak oldu. 'uydurma dede,ben öyle birşey demedim ve kardeş filan istemiyorum' dedi.
şu ayı da atlaralım bulucaz artık bir yolunu