- 9 Aralık 2015
- 53
- 92
- 38
- 36
Devam ediyorum aslinda hayat yogunlugumda degisen birsey olmadi neden oldu anlamadimAma aksatma devam et... mumkun oldukça dinlen
Bugün ben de gittim doktora rapor için ve test yaptırmak istemediğimi söyledim aldırmayı düşünmem kesinlikle. Doktor da yanılma payı olduğunu söyledi eğer amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorsan hic yaptırma testi derdi. En dogru sonuc veren karından sıvı aldırmak. Senin kararın. Ben öğrenip hamileliği zehir etmek istemem hayırlısıyla sağlıklı olacağına inanıyorumKızlar doktora gidip iyi haber alanlara çok sevindim bizim ikili test için randevumuz 2 hafta sonra ama ben yaptirmaktan Vazgeçtim sadece meleğim iyi mi diye kontrole gitmek istiyorum çevremde çoğu kişi testte yanlma payını söylüyor boşuna uzulmek istemiyorum zaten meleğim ne olursa olsun dünyaya getirmeye raziyim sizce hata mi yapıyorum? Çoğu kişiye boşu boşuna amniosentez testi yapılmış şuan çok kararsız kaldm esimde sen bilirsin diyor ne yapmalıyım
Hic sorma canim benimde tüm aile turkiyede ben almanyada dusuk tehlikem var ve yerimden kalkmamam gerekiyor ve gece gunduz kusuyorumKeşke benim de annem teyzem halan bir tanıdığım olaydı bu şehirde. Geçen ay çok hasta oldum ayağa kalkamadım ömrümde ilk defa. Acile gittim ama ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm
kapımı çalıp birçorba getirenim olmadı ben hadi neyse zaten midem bulanıyor içemem ama kızım açtı kocam açtı . İnsanlar dışardan neden çorba söyler bir çorba yapmak zor değil ki derdim 5 gün lokantalardan mercimek yayla paso çorba pide söyledik ertesi hafta kızım hasta oldu ev yemeği gibi olur mu hergün lokanta yemeği.
Ben kalkamamayacak kadar kötüydüm kvaldem telefonda bana evime gelen yardımcıya sırtına viks sürsün deyince yazık bana dedim bu kadar mı kimsesizim sırtıma krem sürecek kimsem yok.
Ben kvaldeme kızı olmadığından gelinlik yapmadım kızı gibi davrandım ama anladım ki sen kızı gibidavransanda anne gibi olmuyor Muş.
Annem telefonda sesimi duyunca atladı geldi otobüsle. Kvaldem aynı apartmanda oysa.
Şimdi siz annemdeyim annem bana geldi deyince ne kadar şanslısınız bilin. Benim arkamda yanımda kimsem yok bi yanımdaki yavrum bir de karnımdaki var artık. Bana benden başka kimse yar ve yardımcı değil. Allah muhtaç etmesin bir daha
Hoşbuldum ama sayfa sahibi kim bide nerden atıcam msjı
merhabalar ben de eylul annesi olucam bakalim herkese hayirli olsun
Canim benim durumumu anlatmissin suan mesajini okuyunca ben bunu ne ara yazdim dedim. Benim bugunumde yanimda olmayanlari Allah iyi gunumde karsima cikarmasin istiyorumBen bu bir ayda çok yıprandım eşimle ilişkimi de yıprattı bu gerginlik
zorla değil ya anlamış oldum kıymetimi.
Sonsuz sevgim saygım vardı. Artık sadece eşimin annesi babası. Başka bir şey beklemiyorum el gibi göreceğim artık.
yapmacık yapamam hiç birşeyi ama öyle olmak lazım mış. Bende sözde Can'ım cicim yapabilsem keşke. İçimden gelmezse ağzımdan hiçdökülmez öyle sözler. Saygısızlık etmeyeceğim ama kırgınım bana yapılanı unutmayacağım.
Ama eşim unutacak ve beni yine onlarla burun buruna getirecek araya Zaman geçsin ortalık durulsun diye bekliyor. Unutmayacağım ama. Kindar biri değilim ama sen yapılanı unuttukça herkes seni hiçe sayıyor kırdıkça kırıyor. Dünya böyle!
Keşke benim de annem teyzem halan bir tanıdığım olaydı bu şehirde. Geçen ay çok hasta oldum ayağa kalkamadım ömrümde ilk defa. Acile gittim ama ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm
kapımı çalıp birçorba getirenim olmadı ben hadi neyse zaten midem bulanıyor içemem ama kızım açtı kocam açtı . İnsanlar dışardan neden çorba söyler bir çorba yapmak zor değil ki derdim 5 gün lokantalardan mercimek yayla paso çorba pide söyledik ertesi hafta kızım hasta oldu ev yemeği gibi olur mu hergün lokanta yemeği.
Ben kalkamamayacak kadar kötüydüm kvaldem telefonda bana evime gelen yardımcıya sırtına viks sürsün deyince yazık bana dedim bu kadar mı kimsesizim sırtıma krem sürecek kimsem yok.
Ben kvaldeme kızı olmadığından gelinlik yapmadım kızı gibi davrandım ama anladım ki sen kızı gibidavransanda anne gibi olmuyor Muş.
Annem telefonda sesimi duyunca atladı geldi otobüsle. Kvaldem aynı apartmanda oysa.
Şimdi siz annemdeyim annem bana geldi deyince ne kadar şanslısınız bilin. Benim arkamda yanımda kimsem yok bi yanımdaki yavrum bir de karnımdaki var artık. Bana benden başka kimse yar ve yardımcı değil. Allah muhtaç etmesin bir daha
Baştan kusmalar yüzünden 5 kg yakın verdim
Şimdi 2,5 kg almışım geriye
Zaten zayıf değildim, böyle devam ederse vinçle giderim doğuma
Açlığımı durduramıyorum
Şekerim sürekli düştüğünden mecbur yiyorum
Cnm inss kıpır kıpır hareketlerini güzel kalp atışlarını gorurusun...doktor da iyi şeyler söyler ınş..güzel haberlerini bekliyoruz içini ferah tutGünaydın güzel anneler
Bugün akşam 5 te randevum var. Bebisleri görmeye gideceğim. İnşallah bi sorun yoktur hayırlı haberler alırım. Daha önce de bu haftada bebegimin kalbi durduğu için kaybetmiştim çok korkuyorumRabbim bir daha aynı şeyle ımtihan etmesin. Dua istiyorum sizlerden.
Canim rabbim bebeklerini sakinsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin senin ixin dua edicemGünaydın güzel anneler
Bugün akşam 5 te randevum var. Bebisleri görmeye gideceğim. İnşallah bi sorun yoktur hayırlı haberler alırım. Daha önce de bu haftada bebegimin kalbi durduğu için kaybetmiştim çok korkuyorumRabbim bir daha aynı şeyle ımtihan etmesin. Dua istiyorum sizlerden.
Cnm ben yaptirmistim ilk hamilelikte sadece kan aldı kolumdan risk oranım düşük olduğu için 3.lu yaptırmadı karnimdan sıvı almadi...80 lira kadar bise herhalde şimdi...yine de bende sorarım doktora bakalım ne diyecekikili test hakkinda ben de daha once soylemistim yaptirmak istemiyorum diye.. doktorum da yaptir diyor ama hem kesin degil hem de amniyosentez gibi birsey de yaptirmam.. sanki bunlar rutin testlermis gibi bahsediliyor ama bence para tuzagi.. cunku riskli gurup 35 yas uzeri ve sigara kullanim gibi birçok etkenle degisken.. birde aldirmayi dusunmuyorsak neden kendimi strese sokayim ki..
bir de elevit konusu var tabi.. ben onceki hamileliğim boyunca onu kullanmistim sonradan ortya cikti ki domuz jelatini varmis.. Sizler benim dustugum duruma dusmeyin, doktor onerirse mutlaka doktorunuzu uyarin arkadaslar. Allah affetsin ne diyeyim
Benim eşimde yapio aynı şeyi kizimda .... Esim ise giderken karnımi öper kızım uyanır karnımi öper kardeşine günaydın der ... Bende bazen ağırlık hissediyorum eşimden değil ama kızımdanGunaydin kizlar esim bebegin kalp atisini duydugundan hareketlerini gordugunden beri her gece uyurken elini karnima koyuyor bazen elin agirlik yapiyor deyince bozuluyor ona bozulmadan nasil anlatabilirim bilemedim bebegi hissetmeye calisiyor ama daha cok erken desemde anlamiyor
Benim kızım 3 yaşında kardeşin olacak diyorum karnımda Bebek var diyorum vallahi umrunda değil ya ne Zaman anlar?Benim eşimde yapio aynı şeyi kizimda .... Esim ise giderken karnımi öper kızım uyanır karnımi öper kardeşine günaydın der ... Bende bazen ağırlık hissediyorum eşimden değil ama kızımdanCnm eşine şöyle biraz daha karnım çıksın tekmeleri hisset ondan sonra elini koy ...su an çok yeni ve karnim agirio falan de ya da eşine sırtını dönme ona doğru uzan o zmana elini koyamaz
Ben masallah gece her yone donuyorum rahat edemedigim icin ama karnim agriyo demeyi bir deneyeyim sagol canimcimBenim eşimde yapio aynı şeyi kizimda .... Esim ise giderken karnımi öper kızım uyanır karnımi öper kardeşine günaydın der ... Bende bazen ağırlık hissediyorum eşimden değil ama kızımdanCnm eşine şöyle biraz daha karnım çıksın tekmeleri hisset ondan sonra elini koy ...su an çok yeni ve karnim agirio falan de ya da eşine sırtını dönme ona doğru uzan o zmana elini koyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?