Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bugün ben de gittim doktora rapor için ve test yaptırmak istemediğimi söyledim aldırmayı düşünmem kesinlikle. Doktor da yanılma payı olduğunu söyledi eğer amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorsan hic yaptırma testi derdi. En dogru sonuc veren karından sıvı aldırmak. Senin kararın. Ben öğrenip hamileliği zehir etmek istemem hayırlısıyla sağlıklı olacağına inanıyorum

Hic sorma canim benimde tüm aile turkiyede ben almanyada dusuk tehlikem var ve yerimden kalkmamam gerekiyor ve gece gunduz kusuyorum bir allahin kulu yokki bi corba isitip versin anneme yakin olsam boylemi olurdum kizimada bakardi banada ama malesef hastada olsam mecbur kalkıyorum evimide temizliyorum kizimada bakiyorum

ikili test hakkinda ben de daha once soylemistim yaptirmak istemiyorum diye.. doktorum da yaptir diyor ama hem kesin degil hem de amniyosentez gibi birsey de yaptirmam.. sanki bunlar rutin testlermis gibi bahsediliyor ama bence para tuzagi.. cunku riskli gurup 35 yas uzeri ve sigara kullanim gibi birçok etkenle degisken.. birde aldirmayi dusunmuyorsak neden kendimi strese sokayim ki..
bir de elevit konusu var tabi.. ben onceki hamileliğim boyunca onu kullanmistim sonradan ortya cikti ki domuz jelatini varmis.. Sizler benim dustugum duruma dusmeyin, doktor onerirse mutlaka doktorunuzu uyarin arkadaslar. Allah affetsin ne diyeyim

Canim benim durumumu anlatmissin suan mesajini okuyunca ben bunu ne ara yazdim dedim. Benim bugunumde yanimda olmayanlari Allah iyi gunumde karsima cikarmasin istiyorum

Ben bunu yeni gördüm. Nekadar can yakıcı
Benim öz annem kv gibi. 3 sokak aşağıda oturur hastayken bile bana siparişler yağdırır. Kv severim sıkıntım yok şükür.
Ama aynı apt oturup seni geçtim kendi öz torununu düşünmüyorsa pes...
En güzeli kendi kendine yetebilmek...
Umarım bir daha yaşamazsın arkadaşım bunları...
Bu arada izmirde hangi semtti?

Günaydın güzel anneler
Bugün akşam 5 te randevum var. Bebisleri görmeye gideceğim. İnşallah bi sorun yoktur hayırlı haberler alırım. Daha önce de bu haftada bebegimin kalbi durduğu için kaybetmiştim çok korkuyorum Rabbim bir daha aynı şeyle ımtihan etmesin. Dua istiyorum sizlerden.

Ahahahahaaa kız aman dikkat ... Emzirmeye başladıktan sonra da çok kilo alınıyor aşırı açıkio insan..ben doğumda toplam 9 kg almıştım kızım 3.5 doğdu suyu eşi bilmem ne derken zayiftim baya sonra bir emzirdim baktım hoopp geri aldım kilo ... bu arada kusman geçti mi...bende bulantı devam edio çok istahsizim ondan almadım herhalde...ama karnım gergin balon gibi..

Cnm inss kıpır kıpır hareketlerini güzel kalp atışlarını gorurusun...doktor da iyi şeyler söyler ınş..güzel haberlerini bekliyoruz içini ferah tut

Canim rabbim bebeklerini sakinsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin senin ixin dua edicem

Gunaydin kizlar esim bebegin kalp atisini duydugundan hareketlerini gordugunden beri her gece uyurken elini karnima koyuyor bazen elin agirlik yapiyor deyince bozuluyor ona bozulmadan nasil anlatabilirim bilemedim bebegi hissetmeye calisiyor ama daha cok erken desemde anlamiyor

Cnm ben yaptirmistim ilk hamilelikte sadece kan aldı kolumdan risk oranım düşük olduğu için 3.lu yaptırmadı karnimdan sıvı almadi...80 lira kadar bise herhalde şimdi...yine de bende sorarım doktora bakalım ne diyecek

Benim eşimde yapio aynı şeyi kizimda .... Esim ise giderken karnımi öper kızım uyanır karnımi öper kardeşine günaydın der ... Bende bazen ağırlık hissediyorum eşimden değil ama kızımdan Cnm eşine şöyle biraz daha karnım çıksın tekmeleri hisset ondan sonra elini koy ...su an çok yeni ve karnim agirio falan de ya da eşine sırtını dönme ona doğru uzan o zmana elini koyamaz

Günaydın anneler :) benim hapşırınca kasıklarımdan kütür kütür ses geliyor ya korkuyorum birşey olur mu?

Benim kızım 3 yaşında kardeşin olacak diyorum karnımda Bebek var diyorum vallahi umrunda değil ya ne Zaman anlar?

Ben masallah gece her yone donuyorum rahat edemedigim icin ama karnim agriyo demeyi bir deneyeyim sagol canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…