Maşallah bebeğin en akdar tatlı ya Allah bağışlasın nasıl bi cimcimedir o yerim ya ısırırım onu ben maşallah ya nasıl istedim şimdi bir kızım olsun çin takvimine göre erkek çıkıyor zaten 29 yaşında olunca 30 yaşında iki ay dışında kız yok umarım yanlıştır. Eşim üç erkek kardeş abisinin de iki erkek çocuğu var Bu arada sende çok tatlısın kaç yaşındasın acaba?
Sağol cnm benim ben de genc kizligimdan beri hep bir kızım olsun istemiştim...hamileykende öyle içimden hep kız geciodu çok şükür oldu...beraber giyiniyoruz bazen ve arkadaş gibiyiz darisi herkese ... Cnm ben 28 yaşındayım ... Cin takviminde bana da kız çıkmıştı
ikili test gec degil.. benim 12+5te :)) doktor konusundasen bilirsin ama iki hafta araliklarla olsa en sik sanki daha iyi gibi. usgnin kanitlanmis bir zarari yok zaten ama biz ihtimalen uzak duruyoruz. doppler falan yapmayacaksa 2 haftada bir gorussen iidir sanirim
Off içimi ferahlatamıyorum. Ona bişey olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Bu bebeği çok istiyoduk 1,5yıl bekledik ve şimdi ya eşim göremezse diye çok korkuyorum
Allah korusun Cnm yaa...öyle düşünme iyi düşün herzaman Allah a emanet..ınş hayırlısıyla kavusursunuz bol bol dua ederiz sana sen de dua et ... Herşeyin hayırlısı olsun
bende jeoloji yük müh. :) şimdi taşocağındayım birazdan çıkacağım eve varmam 120 km:) 9 yıldır çalışıyorum ama hergün farklı bir şantiyedeyim alıştım artık bir de kendi işim müşterilerimi ve çalılma saatlerimi ayarlayabiliyorum. peyzaj da çok zor güneşin altında tüm gün , son aylarımız da yaza gelecek izin alabilecek misin?
Sağol cnm benim ben de genc kizligimdan beri hep bir kızım olsun istemiştim...hamileykende öyle içimden hep kız geciodu çok şükür oldu...beraber giyiniyoruz bazen ve arkadaş gibiyiz darisi herkese ... Cnm ben 28 yaşındayım ... Cin takviminde bana da kız çıkmıştı
Ben 87 liyim Ağustos. 28 mi 29 mu hesaplayarak bakıcam çin takvimine cnm ? Ocakta hamile kaldım. İkiz olduğu için erken gelecekler muhtemelen. Takvimde Ekim diyor ama eylül annesi de olabilirim :)
bende jeoloji yük müh. :) şimdi taşocağındayım birazdan çıkacağım eve varmam 120 km:) 9 yıldır çalışıyorum ama hergün farklı bir şantiyedeyim alıştım artık bir de kendi işim müşterilerimi ve çalılma saatlerimi ayarlayabiliyorum. peyzaj da çok zor güneşin altında tüm gün , son aylarımız da yaza gelecek izin alabilecek misin?
Ben 87 liyim Ağustos. 28 mi 29 mu hesaplayarak bakıcam çin takvimine cnm ? Ocakta hamile kaldım. İkiz olduğu için erken gelecekler muhtemelen. Takvimde Ekim diyor ama eylül annesi de olabilirim :)
Cnm ağustosta 28 doluyor henüz 29 olmadin tahlil sonuçlarında yasin yazar onlar otomatik hesaplio..su an hala 28 in icindesin ağustosta 29 olacak tam..ama cin takviminde yazıyordu tam olarak hatırlamıyorum sanırım yaşına artı 1 ekliyorsun ya da cikariosun
Cnm ağustosta 28 doluyor henüz 29 olmadin tahlil sonuçlarında yasin yazar onlar otomatik hesaplio..su an hala 28 in icindesin ağustosta 29 olacak tam..ama cin takviminde yazıyordu tam olarak hatırlamıyorum sanırım yaşına artı 1 ekliyorsun ya da cikariosun
Eylül anneleri,taze tecrübeliler yine ben
Şimdi daha once yazmıstım
Beta hcg artıslarımda sıkıntı vardı
1. 62
50 saat sonra 94
50 saat sonra 220
5. gun sabah 1112
50 saat sonra 1731 cıktı
1112 oldugu gun vajınal 5+4 kese goruldu 3mm ama içinde bişi görülmemiş. Benim gibi olan varmı acaba iş artık rayından cıktı 16 gundur belirsiz belirsiz yaşıyorum
Eylül anneleri,taze tecrübeliler yine ben
Şimdi daha once yazmıstım
Beta hcg artıslarımda sıkıntı vardı
1. 62
50 saat sonra 94
50 saat sonra 220
5. gun sabah 1112
50 saat sonra 1731 cıktı
1112 oldugu gun vajınal 5+4 kese goruldu 3mm ama içinde bişi görülmemiş. Benim gibi olan varmı acaba iş artık rayından cıktı 16 gundur belirsiz belirsiz yaşıyorum