Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah yardım etsin cnm fazla ayakta durma bol c vitamini mandalina portakal ye
teşekkür ederim cnm ama şantiye işi tüm gün ayaktayım yada arabadayım. dr 2 saatten fazla yolculuk yapma dedi ama artık kadere diyorum. kendimi iyi tutunmuştur benim bebem diye sakinleştiriyorum

Haklisin canim kiyamiyorum onada oda hakli

Canim rabbim oncelikle sag salim saglicakla kucahina almayi nasip etsin bebegini. Ben kem gozden korkarim mesafeli ol derim. Gorustugunuz her yerde icinden dualar oku. Bu arada onun cocuklari sanirim seni seviyor gerci cocuklari kimden sevgi gorurse ona yaklasiyor o yuzden kucagina almadan sev cocuklari rabbim yaninda olsun

canım şantiye zor ben de şantiyeciyim ama çok şükür dün teslim ettik hafif döneme denk geldi. ara vermende fayda var bence ben sahaya ara verdim artık doğumdan sonra başlayacağım... iyi bir kalfa varsa işin kolaylaşır şu anda

tek peyzaj mimarı bnm onun için ara verme lüksüm yok

tek peyzaj mimarı bnm onun için ara verme lüksüm yok

sandalyeni alacaksın oturacaksın sahanın ortasına ordan idare etceksin ben de ince işler mimarıyım elimde telefon sürekli kalfayı koşturuyordum saha elemanlarını iyi çalıştır

Sana yakınım canım,gaziantep deyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…