Maşallah bebeğin en akdar tatlı ya Allah bağışlasın nasıl bi cimcimedir o yerim ya ısırırım onu ben maşallah ya nasıl istedim şimdi bir kızım olsun çin takvimine göre erkek çıkıyor zaten 29 yaşında olunca 30 yaşında iki ay dışında kız yok umarım yanlıştır. Eşim üç erkek kardeş abisinin de iki erkek çocuğu var Bu arada sende çok tatlısın kaç yaşındasın acaba?
biz de dün doktora gittik kızlar 2 li için kan verdik ense gayet normal ölçülerde. Kalp atışından sonra bu da gız mı ne şeklinde bir yorum yaptı ama :) öncekini de kıza benzetmişti 17 hafta açmayınca sonra erkek oldugu ortaya çıktı. diğer ay gel dedi bakalım cinsiyeti o zaman söylerim dedi :) bizden böyle. 11+4 te gittik tam gününde çıktı. 4.75 cm boyu varmış
Canim rabbim oncelikle sag salim saglicakla kucahina almayi nasip etsin bebegini. Ben kem gozden korkarim mesafeli ol derim. Gorustugunuz her yerde icinden dualar oku. Bu arada onun cocuklari sanirim seni seviyor gerci cocuklari kimden sevgi gorurse ona yaklasiyor o yuzden kucagina almadan sev cocuklari rabbim yaninda olsun
sağol canım amin cümlemiz hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah. Çocuklarla sürekli oynardım koşturur hoplar zıplardık ama şimdilerde tedirgin oluyorum doğal olarak malum bir de zor oldu o yüzden dikkat ediyorum mümkün olduğu kadar
Canım içini ferah tut, arkadaşımın eşi de görevlendirildi doğuda, ara sıra geliyor özlem gideriyorlar.. Allah büyük ol derse olur.. Allah korusun bir şey olacaksa burada da olur..
Canım içini ferah tut, arkadaşımın eşi de görevlendirildi doğuda, ara sıra geliyor özlem gideriyorlar.. Allah büyük ol derse olur.. Allah korusun bir şey olacaksa burada da olur..
Off içimi ferahlatamıyorum. Ona bişey olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Bu bebeği çok istiyoduk 1,5yıl bekledik ve şimdi ya eşim göremezse diye çok korkuyorum
Tamam işte sirnak silopi çıkarsa yardimci olurum bizim akraba silopide polis ,eşimde orada santiyede kalıyor lojman çıkmazsa akraba polisin yanında kalır
Tamam işte sirnak silopi çıkarsa yardimci olurum bizim akraba silopide polis ,eşimde orada saniyede kalıyor lojman çıkmazsa akraba polisin yanında kalır
Cnm şu an mesela idilde sokağa çıkma yasağı var ya.. Orda operasyonlar olacak. İşte o zaman da nerde böyle bi durum olursa oraya gönderilecek. Allahım bitsin bi an önce... Çok sağol yine de desteğin için
Cnm şu an mesela idilde sokağa çıkma yasağı var ya.. Orda operasyonlar olacak. İşte o zaman da nerde böyle bi durum olursa oraya gönderilecek. Allahım bitsin bi an önce... Çok sağol yine de desteğin için