Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah bebeğin en akdar tatlı ya Allah bağışlasın nasıl bi cimcimedir o yerim ya ısırırım onu ben maşallah ya nasıl istedim şimdi bir kızım olsun çin takvimine göre erkek çıkıyor zaten 29 yaşında olunca 30 yaşında iki ay dışında kız yok umarım yanlıştır. Eşim üç erkek kardeş abisinin de iki erkek çocuğu var Bu arada sende çok tatlısın kaç yaşındasın acaba?

Maşallah canım hadi bakalım hayırlısı bidahakine gösterirse net belli olur zaten cinsiyeti

sağol canım amin cümlemiz hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah. Çocuklarla sürekli oynardım koşturur hoplar zıplardık ama şimdilerde tedirgin oluyorum doğal olarak malum bir de zor oldu o yüzden dikkat ediyorum mümkün olduğu kadar

Kızlar sohbeti bölüyorum kusura bakmayın ama duaya ihtiyacım var ne yapacağımı bilemiyorum ağlıyorum sürekli 2gündür..

Eşim polis ve nisan ayında çok büyük ihtimalle doğuya gönderilecekmiş geçici görevle.. Ne yapabilirim çok kötüyüm gitmesini istemiyorum çok korkuyorum

Eşim polis ve nisan ayında çok büyük ihtimalle doğuya gönderilecekmiş geçici görevle.. Ne yapabilirim çok kötüyüm gitmesini istemiyorum çok korkuyorum

Canım içini ferah tut, arkadaşımın eşi de görevlendirildi doğuda, ara sıra geliyor özlem gideriyorlar.. Allah büyük ol derse olur.. Allah korusun bir şey olacaksa burada da olur..

Sen gitme sakin .benmde eşim Sirnakta ben mersindeyim sakin gitme ..benimle iletisimde ol .ilk zamanlar çok zor bnm ki martta gelecek

Canım içini ferah tut, arkadaşımın eşi de görevlendirildi doğuda, ara sıra geliyor özlem gideriyorlar.. Allah büyük ol derse olur.. Allah korusun bir şey olacaksa burada da olur..
Off içimi ferahlatamıyorum. Ona bişey olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Bu bebeği çok istiyoduk 1,5yıl bekledik ve şimdi ya eşim göremezse diye çok korkuyorum

Allah korusun canım Allah sana ve karnındaki sabiiye bağışlasın Allah a emanet canları. hepimiz Allaha emanet olalım F ftslymn

Sen gitme sakin .benmde eşim Sirnakta ben mersindeyim sakin gitme ..benimle iletisimde ol .ilk zamanlar çok zor bnm ki martta gelecek
Zaten ben gidemem cnm burda doğu görevindeydik ama operasyonlar böyle devam ederse nisanda gitme ihtimali çok yüksek

Zaten ben gidemem cnm burda doğu görevindeydik ama operasyonlar böyle devam ederse nisanda gitme ihtimali çok yüksek
Tamam işte sirnak silopi çıkarsa yardimci olurum bizim akraba silopide polis ,eşimde orada santiyede kalıyor lojman çıkmazsa akraba polisin yanında kalır

Tamam işte sirnak silopi çıkarsa yardimci olurum bizim akraba silopide polis ,eşimde orada saniyede kalıyor lojman çıkmazsa akraba polisin yanında kalır
Cnm şu an mesela idilde sokağa çıkma yasağı var ya.. Orda operasyonlar olacak. İşte o zaman da nerde böyle bi durum olursa oraya gönderilecek. Allahım bitsin bi an önce... Çok sağol yine de desteğin için

Cnm benim ya seni çok iyi anlıyorum eşim şu an silopide çok zor ,inşallah biter biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…