Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm benim degerim 3668 di yine sadace kese gozukmustu o da vajinalden bakmıştı...6 +5te bebek gözüktü

sat nedir? artmış bhcg ama sorun nedir? bebeğin görünmesi 7. haftayı bulabilir
5 ocak son adet

1 şubatta hamile oldugumu ogrendım 3 subatta bu testler yapılmaya baslandı en son dun 1731 sonuc cıktı ve ıyıce arafta kaldım cok sıkıntıdayım kendımı hamıle gıbı goremıyorum doktorlar hersey olur dıyor ben oturup testı tekrarlasam mı , dopkora gıtmeyı ertelesem mı ? napsam bılemıyorum

bence 7+0 a kadar bekle ve doktora git o zaman kötü senaryoları düşün zaten bir sorun varsa allah korusun düşük ile sonuçlanır, sağlıklı bir gebelik 7-8 hafta devam ederse daha sonra düşme olasılığı%1 miş. internette kaan kocatepenin videoları var onları da takip et çok faydalı.

Canım bundan önceki gebeligim aynen böyleydi. Beta yavaş yükseliyodu keseyi çok geç gördük yolk sac varya olması gerekenden daha büyüktü falan ama haftalarımızı aldı bu olay sonuçlanmadı hemen. Kesenin şekli düzensiz dendi vs yok içinde nokta bişey var derken kürtajla bitti hikaye. Hep bi i mucize bekledik oldu da ama sonu kötü işte. Yanlış anlama kendini kötüye de alıştırmalısın tabi böyle hikayesi olup güzelce devam edende var umudunu kaybetme..

Yok yanlıs anlamıyorum zaten bı turlu ne oldugunu ogrenemedım doktor hamılesın ama neye dıyor ?
Benımde kesem duzensız ıdı cumartesı gunu

zaten 5+4 bebeğin görünmesi için çok erken CuteMom benim ilk gebeliğimde 6+2 de görünmüştü, doktorda zaten o hafta çağırmıştı, önce kese görünüyor sonra bebek senin bebek şuan 1 cm bile değil boyu nasıl görünsün yavrucuk:) canını sıkma

beta hcg tekrarlama devam edeyım mı doktora bu cumartesımı gıdeyım sonrakı haftayımı beklıyım ne dıyorsunuz?

Off içimi ferahlatamıyorum. Ona bişey olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Bu bebeği çok istiyoduk 1,5yıl bekledik ve şimdi ya eşim göremezse diye çok korkuyorum
Rabbim korusun canım olucağı varsa her yerde olur icini ferah tut

Daha önce ne zaman gıtmıstın cok guzel ornek bu ya
Cnm ilk test yaptım 1508 di ... 3. 4 gün sonra doktora gittim 3668 olmuştu ama karından bebek gözükmedi...burdaki arkadaşlar bilir dis gebelik diye baya korkmuştum sonra doktor alttan baktı kese gözüktü tam 5 haftalikti 10 gün sonra çağırdı 6 +5 olmuştu karından gözüktü bebek dün de 9.haftadaydim kalp atışlarını duydum cok sukur .... Cnm 5 haftalik bebek gozukmez zaten zor yani daha çok yeni stres yapma

Çok teşekkür ederim canım İnşallah rabbim hepimize sonunu güzel görmeyi nasip etsin

Malesef ayni belirsizlikleri 7. hafta dolana kadar yasayabilirsiniz. Doktoru olabildigince erteleyip 8. haftada rahat rahat gorun bebeginizi derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…