Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
@fatihpepe inşallah benden nce öğrenirsin :) Ben de 4 hafta sonra gidicem
@ozlemokanefe ben de haftaya gideceğim ikili test için şu erkenden cinsiyet bilen doktorlar bana hiç denk gelmez devlete gitsem söylemeyeni denk gelir özele gitsem pozisyonu uygun olmaz başka dr gidecektim vazgeçtim bekleyeceğim vardır bir hayır erken söyleyip yanılmasın
2 li testi en geç kaçıncı haftada günde yaptırabiliyoruz 13+ 5 te olur mu acaba? Nette 11/13 haftalarda diyor

inşallah dizinde hayırlı olsun daha söylemedi doktor

Berbat durumdayım sürekli boyleyim
ilk gebeliğim çok bulantılı geçti, şimdi mide yanması ekşimesi baş dönmesi ve şiddetli kasık ağrısı gidiyor bakalım birde bugün fena oldum ya 11+1 im dünden çok kötüyüm

Totalde 3 defa gittim. Bana kalsa 2 yeterdi ama ilk dr her hafta çağırıyordu.
Şimdi ayın 25inde 4. defa dr gitmiş olacağım. O 2li test için

Bu sabah ayakkabılarımı giyip evden çıkarken içeride tlfnumu unuttuğumu hatırladım ayakkabıların ikisini birden çıkarmaya üşenip birini çıkardım zıp zıp zıplayarak tlfnu aldım geldim, umarım birşey olmamıştır. Bazen hamile olduğumu unutuyorum..

ben de ilk hamileligimde yaptirmistim 2li testi ve aynen risk cok dusuk çıkmıştı, 3lu fln yapilmamisti. fiyat bu sene 300 tl mis tamam asiri pahali degil ama gereksiz bir test bence en azindan benim icin.. Ay Allah korusun bebislerimizi..

Nasil apaysinisi benimkide boyle ama daha kucuk 3 mm buarada seni cok eskiden taniyorum cok cok eskiden tup bebek bolumunden oglum ege tup bebek 3. Denemede oldu seni ve bebek sevgini biliyorum allah hayirilisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah bizimkinixe bize bagislasin insallah

Aaa ciddimisin ne güzel tesadüf
Bak işte nerden nereye
Çok aldırış etme erken gittiysen ve gelişimi benim gibi geriden geliyor veya rahime yerleşmesi geç olduysa küçük çıkabiliyor.
Kısa aralıklarla gitme doktora asabını bozuyorlar insanın ilk zamanlarda. Kese göründüyse 7+3 olana kadar bekle. Kalp atışınıda alırsın bebişide görürsün. Kan testi vs gerek yok defalarca
Sağlıkla kavuşalım veletlerimize :)

Nasılsınız? Çok yorucu gün geçirdim. Ve ciddi uykusuz haldeyim. Zoraki evi süpürmek zorunda kaldım. Şimdi yemek yapıyorum ama göZlerim kapanıyor. Uyumadan yesem iyi.

Gece uykum kaçıyor benım:// uyku bozuklugu başladı:// berbat şey. Sabah 8 de kalkıyorum zaten. Sonra uyumak mumkun degil

Kizlar kusura bakmayin birsey sorcam sizlere 2 gundur demir ve bitamin ilaclari iciyorum ama wc cok sikinti yasiyorum ve bariz renk degisikligi var sizdede oyle mi yoksa benim ilaclarim sikintili mi

Kizlar kusura bakmayin birsey sorcam sizlere 2 gundur demir ve bitamin ilaclari iciyorum ama wc cok sikinti yasiyorum ve bariz renk degisikligi var sizdede oyle mi yoksa benim ilaclarim sikintili mi
canim ilaclardan dolayi, hem sert (kabiz gibi) hemde koyu renk olabilir canin sikilmasin.. kayisiyi aksamdan bir bardak suya koy sabah ic faydasini gorursun inşallah. bir de bende armutun boyle etkisi var deneyebilirsin ama kesinlikle stres yapma cok normal bir durum..

Kizlar selam ben bulanti hapina ragmen kusmaktan mahvoluyorum cok siddetli 24 kesintisiz 3kilo verdim allahim nolur bitsin artik

Hoşbuldum ama sayfa sahibi kim bide nerden atıcam msjı
myssteriouss arkadasimiza atacaksın

Yok cnn geç değil zaten 11 14 hafta arası yapılıyor test seninki de 13. Hafta da oluyor.

Bir de bir test daha vardı şehir dışında yapılıyordu baya pahalıydı ... Bebeğin kalbi delik mi değil mi ona bakılıyordu... O test bana gereksiz gelmişti onu yaptirmamistim...Benim kuzenim çok sigara icio eşi de aynı şekilde.. Ve kuzenim 30 yaşında eşi 45 falan ... Geçen sene kizina hamileyken riskli grupta çıktı baya pahalı iğne falan vuruldu baya test yapıldı ama çocuk normal doğdu biseyi yok maşallah ...ama oğlu otizmli..onda bise çıkmamıştı...biraz kader kısmet bu işler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…