Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Neden öldü ablan ınan çok üzüldüm ... Şimdi hamilesin Allah korusun bu bebegede bise olursa daha çok üzülürsun..bebeğin senin tesellin mucizeni tasiyorsun karnında ... Çok stres ve üzüntü iyi değil...sen İyi ol ki bebeginde iyi olsun

Evet bunun için elimden geleni yapacağım ama çok da beceremiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan nolur dua edin
Canım ama kimsebin bsy yapmasına gerek yok sen kendi kendine kötülük yapıyorsun suanda. Bir aekilde kendinş sakinleştirmek zorundasın. İnan bana ben de cok zor seyler yasadım. Hep iyi miyim? Hayır. Ama en azından kendimi bi sekilde sakinleştirmeye calısıyorum. Bunu yapmak zorundasın en onemli sey iyi olman. Bebeğini düşün. Rabbimden gelmiş o almış ama aynısı olacak dşye sart yok. Lütfen kendini toparla karnında minik bebiş var annesi yaa neden ona öyle yapıyorsun askolsun :)

Kalp krizi aniden oldu şok olduk hepimiz 33 yaşındaydı ablacım can ablam sessizce gitti helallik alamadan onunla beraber bebeğim de gitti işte

Kaç haftalik bebeğin canım ?

Kalp krizi aniden oldu şok olduk hepimiz 33 yaşındaydı ablacım can ablam sessizce gitti helallik alamadan onunla beraber bebeğim de gitti işte
Ayy ben neremle okumusum ablan mı vefat etti cok üzgünüm. Basın sağolsun. Ben ablanın bebeği öldü anladım. Ahh canım benim cok üzgünüm cok. Rabbim onu cennetine alsın yavrunla beraber orda birlikte olsublar inşallah. Canım sen korkma ama bu kez Allah bebeğini sana bağışlasın dua et ama nolur stres yapma en kotusu stres

Cnm ya toprağı bol olsun...ama olan oldu artık ne kadar uzulsende kendini paralasan da geri getiremezsin hayatın en acı gerçeği bu Allah kalanlara sağlık sıhhat versin eminim çok kötü günler gecirdin ama şimdi artık kendini toparlama zamanı...bak cok şükür hamilesin bebeğin olacak ... Stres sknti yapmamaya çalış..

canim korkma ama kendini gereksiz yorma. dinlen bol bol. rapor iyi olmus gerekirse uzatsinlar riske atma hic kendini.. insallah cabuk zamanda biter kanaman

basin sagolsun gercekten cok aci bir durum. ama bebegin icin guclu durmak zorundasin. ne olur dikkat et kendine

canim korkma ama kendini gereksiz yorma. dinlen bol bol. rapor iyi olmus gerekirse uzatsinlar riske atma hic kendini.. insallah cabuk zamanda biter kanaman

Korkma canım bol bol dua et.sonuçta Allah istedikleri sonra her şey olur.seninle aynı durumu bende yaşıyorum şu an.beklemekten ve sabretmekten başka bişey yok malesef.dinle iyice.kendini yoracak hicbirsey yapma sakin.ilaç kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…