- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Ben de bir kere turuncu kafa oldumcillerimde var güzel durdu ama dip boyasindan illalah ettim geri simsiyah boyadim..hem hamile planından dolayı da geri döndüm koyu renge
Sen rengi çok güzel tutturmussun ... Ben tarçın bakir yaptım baya uzundu sacim çok canlı parlak duruyordu ama 1 2 hafta sonra soluyordu .... Bence de çok güzel renk ama helal olsun sana ben ugrasamadim vallaSorma kızıllarda büyük bela. 2009dan beri turuncuyum. Arada siyah yaptım sarı yaptım ama her defasında turuncuya geri döndüm. Çok şirin bir renk. Şu aralar diplerim felaket durumda. Haftaya 3. Ay bittiğinde soluğu kuaförde alırım
İnatla turuncu!
Inşallah i mi var elbette affeder sen bilmeden icmissin. Bilmeden domuz eti bile yemissindir bu uckagitcilarla dolu memlekette...Kizlar doktora sordum elevit yerine decavit kullan içeriği aynı dedi . İçim rahatladı valla bilmeyerek ictiklerim için de Allah affeder inşallah
Myom fln dir gebelik oncesinde ultrasona girmedin mi ?Merhaba kızlar, dün akşam doktora gittik kanamam olduğu için. Bana hiçbişey yok dedi progestan yazdı gönderdi.bugün tekrar başka bi doktora gittim özelde. Bebek iyi kalp atışlarıni da duyduk.6 +4 haftalik. Ama Rahimde kesenin haricinde kesenin 5 kat büyüklüğünde bişey var. Çok yüksek ihtimalle düşük riski tasiyormusum. Etrafınızda böyle bişeyler karşılaşan oldu mu acaba?
Yaptırıp yptirmamak elbette sana kalmış ama yaş ile ilgili birşey söyleyeyim.Merhaba ben de ikili ve üçlü testleri yaptırmayacağım. Hem güvenirlikleri düşük hem sadece istatistiklere göre ihtimalleri veriyo. Yani her hamilelik farklı sonuçta. Ayrıca yaşım 33 bu yaşlarda sürekli olumsuz sonuçlar çıkıyormuş. Boşuna 6 ay kafamı karıştırmaya ve hamileliğimi zehir etmeye niyetim yok. 4 boyutlu ultrason ile yüzde doksan güven verdi doktorum. Ense kalınlığı burun ölçümleri Vs. Hatta yüzünden bile anlarım dedi. Gerisine de gerek yok bence
Zaten sorun çıksa da aldıracak değiliz biraz tevekkül lazım allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Dinlen cnm doktoruna bilgi verdin mi?kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa
Rengi çok güzel ben de çok hevesliyim o renge sarışın mavi gözluyum... yakisir bana desem de esim istemiyor... ama sana cok yakismiş hic degistirme...Sorma kızıllarda büyük bela. 2009dan beri turuncuyum. Arada siyah yaptım sarı yaptım ama her defasında turuncuya geri döndüm. Çok şirin bir renk. Şu aralar diplerim felaket durumda. Haftaya 3. Ay bittiğinde soluğu kuaförde alırım
İnatla turuncu!
Amin canım çok sağol.. Hep dua ediyorum korkuyorum.. İnan 3gündür bebeğimi bile unutuyorum. İnşallah göndermezler de o sıkıntıyı yaşamam. Hepimizi korusun Rabbimcanım benim öyle iyi anlıyorum ki benim de babam polis, defalarca yaşadık bu sendromu. ama hep olumlu düşün, aklına kötü şeyler getirme. Rabbim seni aileni bebişini korusun.
Rengi çok güzel ben de çok hevesliyim o renge sarışın mavi gözluyum... yakisir bana desem de esim istemiyor... ama sana cok yakismiş hic degistirme...
Hahaha hangimiz değiliz ki ilahiMesela ben bakmazsan dağ bakarsan bağ olur atasözü gibiyim giyim kuşam makyaj saç baş varsa ben varım. Hani sabah yataktan kalkınca bildiğin korkuncum
Köpeklerden kızım sokak köpeği, 12 yaşındaki Labrador oğlumuzu mayıs ayında beyin tümörü yüzünden kaybettik ama öldüğü gün arkadaşımızın Labradoru çiftleşmişti ve bize resimdeki çikolata Labradoru hediye etti. Kedilerle köpekler çok iyiler hatta yeni köpeğimizin en iyi arkadaşı siyah beyaz kedimiz. 5 gün önce 3cü kediyi sahiplendik kız köpeğimde onu çok sevdi. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, sadece ilk eve aldığınız 3 gün kademeli tanıştırmak önemli. Zaten sevgi delisi hepsi siz sevgi gösterince onlarda o varlığın zararsız olduğunu anlıyorlar . Bakalım bebekle ne maceraları olacak eminim çok tatlı Bebek bakıcıları olacaklarAyy süper. Köpeğin cinsi ne? Nasıl alıştırdın kedilerle zor mu cok ?
Çok tatlısınız Allah sağlıklı güzel günler versin kızınızla, kedileri dert etmeyin bence,; biz fazla kafaya takıyoruz. Köylerde kadınlar hayvancılıkla uğraşıyor neler neler yapıyorlar ve sapa sağlam bebekleri oluyor. Eminim ki sizinde her açıdan sorunsuz ve çok rahat bir hamileliğiniz olacak. Sevgiler .Benim bildiğim çiğ et yiyen kedilerin dışkısını koklamak bile toxo tehlikesi yaratıyor
Dışarda beslediklerimin çoğunlukla başka ne yediklerini bilemiyorum.evdeki ise aşılanıyor zaten devamlı.
Neyse çoğu kedi bakım işlerimi eşim ve kızım devarlıdı zaten :)
Ben ve kızım
Eki Görüntüle 1775964
Ben 9. Haftamdayım, herhangi bir kanama filan olmadı ama 5. Haftamdaki kontrolümde 41 mm kist görüldü usg de , o zaman kesem 12 mm idi, klomen tedavisiyle hamile kaldım, 3 adet yumurtam vardı, çatlatma iğnesi vuruldum, kist oluşması beklenen yaşanan bir durum zaten, doktorum hamilelikte genelde olduğunu, zamanla yok olduğunu söyledi, 7. Hafta kontrolümde 29 mm düşmüştü bile, doktorun yorum yapmadı mı sana?Merhaba kızlar, dün akşam doktora gittik kanamam olduğu için. Bana hiçbişey yok dedi progestan yazdı gönderdi.bugün tekrar başka bi doktora gittim özelde. Bebek iyi kalp atışlarıni da duyduk.6 +4 haftalik. Ama Rahimde kesenin haricinde kesenin 5 kat büyüklüğünde bişey var. Çok yüksek ihtimalle düşük riski tasiyormusum. Etrafınızda böyle bişeyler karşılaşan oldu mu acaba?
Ayy ben bunu yerim yaa ağzında gülle romantik serseriKöpeklerden kızım sokak köpeği, 12 yaşındaki Labrador oğlumuzu mayıs ayında beyin tümörü yüzünden kaybettik ama öldüğü gün arkadaşımızın Labradoru çiftleşmişti ve bize resimdeki çikolata Labradoru hediye etti. Kedilerle köpekler çok iyiler hatta yeni köpeğimizin en iyi arkadaşı siyah beyaz kedimiz. 5 gün önce 3cü kediyi sahiplendik kız köpeğimde onu çok sevdi. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, sadece ilk eve aldığınız 3 gün kademeli tanıştırmak önemli. Zaten sevgi delisi hepsi siz sevgi gösterince onlarda o varlığın zararsız olduğunu anlıyorlar . Bakalım bebekle ne maceraları olacak eminim çok tatlı Bebek bakıcıları olacaklar
Köpeklerden kızım sokak köpeği, 12 yaşındaki Labrador oğlumuzu mayıs ayında beyin tümörü yüzünden kaybettik ama öldüğü gün arkadaşımızın Labradoru çiftleşmişti ve bize resimdeki çikolata Labradoru hediye etti. Kedilerle köpekler çok iyiler hatta yeni köpeğimizin en iyi arkadaşı siyah beyaz kedimiz. 5 gün önce 3cü kediyi sahiplendik kız köpeğimde onu çok sevdi. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, sadece ilk eve aldığınız 3 gün kademeli tanıştırmak önemli. Zaten sevgi delisi hepsi siz sevgi gösterince onlarda o varlığın zararsız olduğunu anlıyorlar . Bakalım bebekle ne maceraları olacak eminim çok tatlı Bebek bakıcıları olacaklar
Köpeklerden kızım sokak köpeği, 12 yaşındaki Labrador oğlumuzu mayıs ayında beyin tümörü yüzünden kaybettik ama öldüğü gün arkadaşımızın Labradoru çiftleşmişti ve bize resimdeki çikolata Labradoru hediye etti. Kedilerle köpekler çok iyiler hatta yeni köpeğimizin en iyi arkadaşı siyah beyaz kedimiz. 5 gün önce 3cü kediyi sahiplendik kız köpeğimde onu çok sevdi. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, sadece ilk eve aldığınız 3 gün kademeli tanıştırmak önemli. Zaten sevgi delisi hepsi siz sevgi gösterince onlarda o varlığın zararsız olduğunu anlıyorlar . Bakalım bebekle ne maceraları olacak eminim çok tatlı Bebek bakıcıları olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?