Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de bir kere turuncu kafa oldum cillerimde var güzel durdu ama dip boyasindan illalah ettim geri simsiyah boyadim..hem hamile planından dolayı da geri döndüm koyu renge

Sorma kızıllarda büyük bela. 2009dan beri turuncuyum. Arada siyah yaptım sarı yaptım ama her defasında turuncuya geri döndüm. Çok şirin bir renk. Şu aralar diplerim felaket durumda. Haftaya 3. Ay bittiğinde soluğu kuaförde alırım
İnatla turuncu!

Sen rengi çok güzel tutturmussun ... Ben tarçın bakir yaptım baya uzundu sacim çok canlı parlak duruyordu ama 1 2 hafta sonra soluyordu .... Bence de çok güzel renk ama helal olsun sana ben ugrasamadim valla doğumdan sonra yaparım belki yinede ... Havuç kafa olmak ayrı bir sempatik

Kizlar doktora sordum elevit yerine decavit kullan içeriği aynı dedi . İçim rahatladı valla bilmeyerek ictiklerim için de Allah affeder inşallah
Inşallah i mi var elbette affeder sen bilmeden icmissin. Bilmeden domuz eti bile yemissindir bu uckagitcilarla dolu memlekette...

Myom fln dir gebelik oncesinde ultrasona girmedin mi ?

Yaptırıp yptirmamak elbette sana kalmış ama yaş ile ilgili birşey söyleyeyim.
Olumsuz sonuc cikacak diye birsey yok yas faktoru o derece etkilemiyor. Benim bir arkadasim 35 yasinda yaptirdi 35000 de 1 cikti riski.... baska bir arkadasim 27 yasinda yaptirdi 250 de 1 cikti riski... yaş o kadar etkilenmez zaten 33 yaş geç değil ki... millet 40 45 inde doğuruyor.

Rengi çok güzel ben de çok hevesliyim o renge sarışın mavi gözluyum... yakisir bana desem de esim istemiyor... ama sana cok yakismiş hic degistirme...

canım benim öyle iyi anlıyorum ki benim de babam polis, defalarca yaşadık bu sendromu. ama hep olumlu düşün, aklına kötü şeyler getirme. Rabbim seni aileni bebişini korusun.
Amin canım çok sağol.. Hep dua ediyorum korkuyorum.. İnan 3gündür bebeğimi bile unutuyorum. İnşallah göndermezler de o sıkıntıyı yaşamam. Hepimizi korusun Rabbim

Fotoğraf paylaşan arkadaşlar hepiniz ayrı güzelsiniz valla. Ben burdan sizleri hep böyle silik vasat tipler gibi hayal etmişim demek ki her fotoğrafını gördüğüm kullanıcıya aynı tepkiyi veriyorum. Hepiniz beklediğimden çok daha güzel havalı albenili kızlarsınız Allah eşinize yavrunuza ailenize sevdiklerinize bağışlasın.
Böyle konusunca Topiğin yaşlı ninesi gibi hissettim kendimi hahahahah

Mesela ben bakmazsan dağ bakarsan bağ olur atasözü gibiyim giyim kuşam makyaj saç baş varsa ben varım. Hani sabah yataktan kalkınca bildiğin korkuncum

Ayy süper. Köpeğin cinsi ne? Nasıl alıştırdın kedilerle zor mu cok ?
Köpeklerden kızım sokak köpeği, 12 yaşındaki Labrador oğlumuzu mayıs ayında beyin tümörü yüzünden kaybettik ama öldüğü gün arkadaşımızın Labradoru çiftleşmişti ve bize resimdeki çikolata Labradoru hediye etti. Kedilerle köpekler çok iyiler hatta yeni köpeğimizin en iyi arkadaşı siyah beyaz kedimiz. 5 gün önce 3cü kediyi sahiplendik kız köpeğimde onu çok sevdi. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım, sadece ilk eve aldığınız 3 gün kademeli tanıştırmak önemli. Zaten sevgi delisi hepsi siz sevgi gösterince onlarda o varlığın zararsız olduğunu anlıyorlar . Bakalım bebekle ne maceraları olacak eminim çok tatlı Bebek bakıcıları olacaklar

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 140
Çok tatlısınız Allah sağlıklı güzel günler versin kızınızla, kedileri dert etmeyin bence,; biz fazla kafaya takıyoruz. Köylerde kadınlar hayvancılıkla uğraşıyor neler neler yapıyorlar ve sapa sağlam bebekleri oluyor. Eminim ki sizinde her açıdan sorunsuz ve çok rahat bir hamileliğiniz olacak. Sevgiler .

Ben 9. Haftamdayım, herhangi bir kanama filan olmadı ama 5. Haftamdaki kontrolümde 41 mm kist görüldü usg de , o zaman kesem 12 mm idi, klomen tedavisiyle hamile kaldım, 3 adet yumurtam vardı, çatlatma iğnesi vuruldum, kist oluşması beklenen yaşanan bir durum zaten, doktorum hamilelikte genelde olduğunu, zamanla yok olduğunu söyledi, 7. Hafta kontrolümde 29 mm düşmüştü bile, doktorun yorum yapmadı mı sana?

Ayy ben bunu yerim yaa ağzında gülle romantik serseri cok tatlı uzun ömürlü olsun inşallah. Kaybın için de çok üzüldüm başın sağolsun. Benim de beş tane muhabbetim vardı biri 10 yaşındaydı eylülde kaybettim kızımı. Diğerlerini de mayısta düşük yaptıktan sonra migren dolayısıyla(biraz da bunalımın etkisi) evlat verdik cok yakın birine. Simdi bir tek köpeğim kaldı. Kısmet olur da bebek doğarsa ilişkileri nasıl olacak çok merak ediyorum:) zor mu diye sordum ama sen deneyimlisin demek ki ben de 3 yıllık ailesinin terkettiği bir köpeğe geçici ailelik yapayım dedim(anlaşırsalar kalıcı olacaktı) ama inan 2 gün idare edemedim. Yavrum yazık travma yasıyordu evde köpek oldugunu görünce bura onun psikolojisine girdi bir de saldırdı falan ben ne yapacağımı bilemedim. Cok zordu. Cok güzel bahçeli evi olan bir aileye gitti neyse ki .

Maşallah çok tatlılar, ömürleri güzel olsun inşallah, kayıbınız için ayrıca üzüldüm
Ben bir kedimle ayrı düşmek zorunda kaldığım için aylarca depresyona girmiştim yıllar önce.
Şimdi ki doktorum uzak duracaksın demeye kalktı, hayatta yapamam dedim, o da başka bir evladım benim.

Ayrıca dediğiniz gibi köyde yaşayanlara hiç bir şey olmuyor.hepimiz kolay bir hamilelik dönemi geçiririz inşallah.

Bayıldıııım çook güzeller. Bizde 2. pisiyi düşünüyoruz. Zübüğüm arkadaşsız kalıyor sıkılıyor garibanım.
Nisan ayı gibi her yer yavru dolacağı için onu bekliyorum. Simsiyah bir pisi denk getirirsem direk alıcam
Buda zübük paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…