Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben senin beklenen doğumunu benimkiyle aynı gün diye hatırlıyorum ama iki gün varmış :) canım gelişimi uyumluysa olur. Benim de 11+4 oluyor doktor onayladı o tarihi de
Benim sat 7 aralık burada yanlış hesaplamışım tekrar girdim tarih yani doğru hatırlıyorsun, benimde haftaya yoğunluğum az o yüzden haftaya gideyim bu stres bitsin birde bebeğime doya doya bakayım hiç birşey anlamadım geçen hafta:)

Benim de büyüdü ve rengi koyulaştı ağrı çoktu bugün hafifledi, hayırlı bir hamilelik geçirelim inşallah evhamsız:)
Evhamsız olmuyor biz bugün çok gezdik mide yanması ve bulantı hissetmedim hemen korktum az evvel başladı şimdi iyiyim zaman geçse kucagmza alsak bir o zaman rahat bir nefes alcam

Evhamsız olmuyor biz bugün çok gezdik mide yanması ve bulantı hissetmedim hemen korktum az evvel başladı şimdi iyiyim zaman geçse kucagmza alsak bir o zaman rahat bir nefes alcam
Ya bende aslında bir ise kendimi odakladigimda ya da gezdigimde kalabalık ortamda oldugumda çok bulantim olmuyor ... Ama yalnızken ve özellikle midem bos olduğunda aşırı bulantim oluyor ... Ama ben ilk hamileligimde çok az bulantı yaşadım.. Çok şükür sağlıklı bir kızım oldu masallhi var yani ama bu hamilelikte bulantim daha çok ilkinde gogsum çok agiriyordu şimdi çok agri yok gogsumde ama sis

Tüm annelere maşallahhh :)
Benımde kedi sever bir kızım var. Sokakta gördügümüz tüm kedilerin peşinde. 1.5 yaşında iki yavru kendi tutar taşırdı :) sürekli eve kedi alalim diyor:)

Bu arada resim koyamıyorum ama kendimi tanıtayım. İst oturuyorum. Bir kızım var. 5 yıl aradan sonra 2. Bebegim geliyor. Kızım çok kardeş istedi. Heyecanla bekliyor. Bu arada stilislik kursuna gidiyorum. Bu halimle derste sürekli yeme halinde olsamda güzel devam ediyorum. :) evde tasarım yapıyorum derken zaman geçiyor :)

Sık yazamıyorum. Çunku en musait zamanım kızım uyuduktan sonra :)

Ayy herkes foto koymuş ben cekinirim ya :)
Hepiniz cok hossunuz maşallah. Cocukları olanları da Allah bağışlasın nazardan korusun.

Herkese iyi akşamlar bugün çok korktum hala da korkuyorum kahve rengi leke geldi halende gelmeye devam ediyor doktor iyi deri kalp atışını dinletti 3gün rapor verdi ve seyahat engeli için ayrıca rapor verdi lütfen bana dua edin 6ay önce düşük yaptım ve çok korkuyorum

Korkma Allah yardımcın olsun inşallah. Kanama cogumuzda oldu bende de kan gelmedi ama her an gelebilir cunku ultrasonda görüldü büyük bir alan. Doktor korkma dedi ama. Sen de endişelenmemeye calıs biliyorum zor ama. Bebeğinin iyi hissetmesine yardımcı ol...

Ayy herkes foto koymuş ben cekinirim ya :)
Hepiniz cok hossunuz maşallah. Cocukları olanları da Allah bağışlasın nazardan korusun.
Ben de koysam dedim ama ne kedim kopegim ne kusum var ne de cocugum simdi kendimi tek koysam cok saçma olacak tasarimlarindan birini mi koysam acaba

Allah korusun Cnm...kötüyü düşünme sakin..seyehat etme bol bol dinlen..ınş sorun olmaz bak çok şükür bebeginde iyi

Allah korusun Cnm...kötüyü düşünme sakin..seyehat etme bol bol dinlen..ınş sorun olmaz bak çok şükür bebeginde iyi
Evet inşallah ablamı kaybedince düşürmüştüm bebeğimi ablam 7ağustos da vefat etti ben 10ağustos da kürtaj oldum 9.haftadaydım bugün de ablamın doğum günü yine çok üzüldüm ondan oldu sanırım ama engel olamıyorum kendime Rabbim bu kez almasın bebeğimi

Canim tam teşhis koyamadi,ya kan dolmuş dedi,ya da Rahimde başka bir kese görünümünde bişey oluşmuş dedi .iğne hap verdi.bol bol yat dedi kanama olmazsa onbeş gün sonra tekrar çağırdı.

Evet bunun için elimden geleni yapacağım ama çok da beceremiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…