Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.
Eki Görüntüle 1776402
Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.
Kız cocugu bambaşka ya. İçimde kaldı diye erkek istiyorum ben ama kız daha bir yakın oluyor sanki. Anneye de önce rakip(babayı kıskanmalar fln) büyüdükten sonra can yoldaşı..
Evet Benim kiz babayı inanılmaz kiskanio ya.. Bana birse alsa küçük hanima da almak zorunda ise giderken önce doğa öpecek sonra ben ... Kiskancliklarida çok tatli oluyor yaaa... Mesela benle eşimin düğün fotosunu gördü kendi niye yokmuş niye gelmemiş neden o gelinlik giymemiş...
Gerçekten bundan haberim yoktu. Olsun canım biz burada da güzel ve daimi dostluklar oluştururuz. Bebislerimiz doğar bu seferde onların resimlerini paylaşırız
Küçük ve güzel bir yer Cnm...misss gibi sahili var..ve mevsimi süper pek kis yasamayiz şimdiden yarim kol giymeye başladı burdakiler 2 3 gündür hava miss
Eki Görüntüle 1776402
Ayyy senin bu msjini kopyalayıp anneme yollasam var ya evde bayram havasına girer annemle kızım birbirine çok bağlı Annem kızıma aşırı düşkün ama oğlu olmadığı için ikincinin oğlan olmasını çok istiyorlar tabi en önemlisi sağlık...ama Benim için hiccc onemli değil ikinci kız olsa da ne güzel iki prensesim olur arkadaş sırada olurlar tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı hayirli olsunlarda
Benim bi abim bir ablam var ama annem benim hamile olduğumu bilse erkek erkek diye tutturur, KendiSi hem erkek hem kız bebeği tatmış oysa ama ananeler erkek torun seviyor bence de :)
Ayy evet seninle konusuyorduk senden müjde alınca ben de test yaptım umutsuzca. Bir de otelde eğitimde acı cekiyordum harika bir sürpriz oldu. Hemen o an sana yazdım :)
Küçük ve güzel bir yer Cnm...misss gibi sahili var..ve mevsimi süper pek kis yasamayiz şimdiden yarim kol giymeye başladı burdakiler 2 3 gündür hava miss
Ne güzel cnm ya zaten akdenizle burun burunasiniz hop hemen deniz baharda.. antalya da nisanda denize giriliyormuş sizin oralar da öyledir herhalde..
Burasi da iki gundur sicakti bu gece dustu sicakliklar... subatta 25 dereceyi gorduk burasi icin normal degil... sonradan cikmaz acisi insallah... dogalgaz yakmadigim icin mutluyum ama ileriki aylarda bonus olarak donerse kotu olur.
Benim bi abim bir ablam var ama annem benim hamile olduğumu bilse erkek erkek diye tutturur, KendiSi hem erkek hem kız bebeği tatmış oysa ama ananeler erkek torun seviyor bence de :)
Evet Benim annemde nedense erkek torun istiyo ama kızım olduktan sonra inanılmaz bag oldu aralarında... Kızım 4 aylikti annemin arkasından aglardi annemde öyle...simdi yine hamileyim ışte sağlıklı olsun da erkek olsa iyi olur diyor bakalım artık kısmet
Ne güzel cnm ya zaten akdenizle burun burunasiniz hop hemen deniz baharda.. antalya da nisanda denize giriliyormuş sizin oralar da öyledir herhalde..
Burasi da iki gundur sicakti bu gece dustu sicakliklar... subatta 25 dereceyi gorduk burasi icin normal degil... sonradan cikmaz acisi insallah... dogalgaz yakmadigim icin mutluyum ama ileriki aylarda bonus olarak donerse kotu olur.
Eki Görüntüle 1776414
Doktorun ultrasonu cok kotu ya ondan görünmüyor cnm malesef. Bi tane buldum smdi ama o da yeni taa 9 haftalık. Onceki 6+4tü. Arada baska yok malesef.
Yok bu ikisinden de anlamiyorum cinsiyet bolumunde tahmin yapan kizlar var bir oraya gonderirsen tahminde bulunurlar. slyvester diye bir arkadas var o iyi anliyor. Ben 6+larda iyi anliyorum ama öncesi sonrasini hic anlamiyorum