Benim eski topigimde ağustos annelerinde aynı şehirde olanlar görüşüyordu doğumdan sonra parklara gidiyorlardı çocuklarıyla...resim atıyorlardı falan..çok güzeldi
Bence erkek olacak seninki. ben de kardesimi kiz istemistim ama sonra erkek olduguna cok sevindim. Kızkardeşim olsa çocuklukta ve genclikte çok sorun yaşardık kesin. Icime senin oğlun olacak gibi doguyor.
Ben de yine gidenleri izler izler kıskançlıktan çatlarim baya eskilerden kk ye uyeyim hiç iskenderunlu bulamadım valla o topiktekiler kahvaltıya gidiyorlardı adana grubu ankara ızmir ıstanbul gurubu diye ayrilmislardi...baya etkinlikler vardı çocuklar doğduktan sonra
Aman ha yasak bu konular cnm. Buradan başka yere yönlendirmek yasak haberin olsun. Sayfayi kapatirlar mazallah. Benim dusukle sonuclanan hamileligimde agustos 2015 annelerinin sayfasını bu sebepten kilitlediler.
Ben de yine gidenleri izler izler kıskançlıktan çatlarim baya eskilerden kk ye uyeyim hiç iskenderunlu bulamadım valla o topiktekiler kahvaltıya gidiyorlardı adana grubu ankara ızmir ıstanbul gurubu diye ayrilmislardi...baya etkinlikler vardı çocuklar doğduktan sonra
Kız cocugu bambaşka ya. İçimde kaldı diye erkek istiyorum ben ama kız daha bir yakın oluyor sanki. Anneye de önce rakip(babayı kıskanmalar fln) büyüdükten sonra can yoldaşı..
Kız cocugu bambaşka ya. İçimde kaldı diye erkek istiyorum ben ama kız daha bir yakın oluyor sanki. Anneye de önce rakip(babayı kıskanmalar fln) büyüdükten sonra can yoldaşı..
Bence erkek olacak seninki. ben de kardesimi kiz istemistim ama sonra erkek olduguna cok sevindim. Kızkardeşim olsa çocuklukta ve genclikte çok sorun yaşardık kesin. Icime senin oğlun olacak gibi doguyor.
Ayyy senin bu msjini kopyalayıp anneme yollasam var ya evde bayram havasına girer annemle kızım birbirine çok bağlı Annem kızıma aşırı düşkün ama oğlu olmadığı için ikincinin oğlan olmasını çok istiyorlar tabi en önemlisi sağlık...ama Benim için hiccc onemli değil ikinci kız olsa da ne güzel iki prensesim olur arkadaş sırada olurlar tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı hayirli olsunlarda