Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
Günaydın Cnm bu hafta çok kişide lekelenme oldu sanki ... Agrin sizin yoksa artmiyorsa telaş yapma uzan hemen ama için rahatlasin diye bir doktora görün istersen...ama bence kötü bise yok Cnm..stres yapma.

.
Ya cok tatlilar harika bisey bu teknoloji .o zaman cok mutluyum ben gidince isticem 4D baksin

Arkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
günaydın canım panik yapma bir şey yoktur inş benimde on gün kadar lekenme tarzında kanamam oldu ama çok şükür bebeğim iyi

Amin inşallah tek dileğim tek istediğim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla evladıma kavuşmak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin

Evhamsız olmuyor biz bugün çok gezdik mide yanması ve bulantı hissetmedim hemen korktum az evvel başladı şimdi iyiyim zaman geçse kucagmza alsak bir o zaman rahat bir nefes alcam
aslında karnımız büyüyüp hareketleri hissedince rahatlarız,16 hafta gelse rahat ederiz inşallah:) ilk 3 ay zaten stres

İnşaallah kötü birşey yoktur bebeğin iyidir dua et benden de dün geldi Doktorum gelene kadar neler yaşadım ben bilirim 12 de geldi leke doktor 13:30da Allah bebişlerimizi korusun

Cnm dualarimiz seninle...ınş iyi haberler verirsin..

Geçmiş

geçmiş olsun endişe etme Allah'ın izniyle birşey olmaz. Dualarım seninle
Sagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.

günaydın kızlar, böyle minik minik ağrı ya da küçük gaz krampları gibi rahatsızlık hisleriniz oluyor mu? Dünden beri yine endişeler içindeyim. Şu cumartesi bir olsa da görsek miniğimi, iyi olduğunu duysak rahatlasak.

Bende kalabalık ortamda hissetmiyorum mutfağa girince çok oluyor dün o yüzden eşim yaptı herşeyi sağolsun

Ayy okuyunca sok oldum. Canım sakin ol hic korkma lütfen. İnan bana bsy yok. Kanama ben de bekliyorum hatta doktor kendi dedi kahverengi gelebilir korkma die. Dua ediyprum suan sana. Rabbim seni ve beeğini korusun. Acıbademe mi gittin? Hemen yaz yalvarırırım

Kizlar acile gidiyorum ne olur dua edin. Kahverengi pihti geldi. Kahverengi kanama var.

Hastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorum

kizlar insallah guzelhaberlerle gelirsiniz. rabbim sizi de bebeklerinizi de korusun. moralinizi yuksek tutmaya calisin..

Ayyy sende de mi canım ya! Korkma sakin olmaya calıs sakın panik yapma lütfen. dpkyor baksın once stres yapma sen. Cok mu zorladın kendini ne yaptın normalden farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…