Günaydın Cnm bu hafta çok kişide lekelenme oldu sanki ... Agrin sizin yoksa artmiyorsa telaş yapma uzan hemen ama için rahatlasin diye bir doktora görün istersen...ama bence kötü bise yok Cnm..stres yapma.Arkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
.Canim ben salı günü yani 10+0 da doktora gittim. Daha önce de kaybim olduğu için biraz fazla pimpirikliyim doktorum da sagolsun beni rahatlatmak adına 4 boyutlu ultrasonla baktı elleri kolları kipir kipirResmini de verdi. Bak atıyorum kuzucuklarimi Soldaki totosunu donmus ama sagdaki görünüyo
günaydın canım panik yapma bir şey yoktur inş benimde on gün kadar lekenme tarzında kanamam oldu ama çok şükür bebeğim iyiArkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
Amin inşallah tek dileğim tek istediğim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla evladıma kavuşmak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versinCanim ben de daha önceki bebegimi kaybettim 11. Haftasında. Bu bebeislerimin de 11. Haftasinda doktor kontrolüm vardı aynı korkuyla acaba kalpleri durdu mu diyerek gittim. O kadar güzel hareket ediyorlar o kadar güzel kalpleri atıyordu ki sonra kendime kızdım. Stres yapıp bebislerimi üzDüm diye. Canını sikmak moral bozmak yok eylül annesi olacağız insaallah her gebelik ayni olacak diye bir sart yok. duaya devam... Rabbim bizi de evlatlarimiza kavusturacak.
İnşaallah kötü birşey yoktur bebeğin iyidir dua et benden de dün geldi Doktorum gelene kadar neler yaşadım ben bilirim 12 de geldi leke doktor 13:30da Allah bebişlerimizi korusunKizlar acile gidiyorum ne olur dua edin. Kahverengi pihti geldi. Kahverengi kanama var.
Hemen doktora gitmelisin ihmal etme en yakın hastaneye git benden de dün geldiArkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
Cnm dualarimiz seninle...ınş iyi haberler verirsin..Kizlar acile gidiyorum ne olur dua edin. Kahverengi pihti geldi. Kahverengi kanama var.
geçmiş olsun endişe etme Allah'ın izniyle birşey olmaz. Dualarım seninleKizlar acile gidiyorum ne olur dua edin. Kahverengi pihti geldi. Kahverengi kanama var.
İşte tabi canim valla Usg fotosundan daha güzel ve rahatlatıcı :).
Ya cok tatlilar harika bisey bu teknoloji .o zaman cok mutluyum ben gidince isticem 4D baksin
aslında karnımız büyüyüp hareketleri hissedince rahatlarız,16 hafta gelse rahat ederiz inşallah:) ilk 3 ay zaten stresEvhamsız olmuyor biz bugün çok gezdik mide yanması ve bulantı hissetmedim hemen korktum az evvel başladı şimdi iyiyim zaman geçse kucagmza alsak bir o zaman rahat bir nefes alcam
İnşaallah kötü birşey yoktur bebeğin iyidir dua et benden de dün geldi Doktorum gelene kadar neler yaşadım ben bilirim 12 de geldi leke doktor 13:30da Allah bebişlerimizi korusun
Cnm dualarimiz seninle...ınş iyi haberler verirsin..
Sagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.Geçmiş
geçmiş olsun endişe etme Allah'ın izniyle birşey olmaz. Dualarım seninle
allah rahmet eylesin çok zor allah sabır versin.Kalp krizi aniden oldu şok olduk hepimiz 33 yaşındaydı ablacım can ablam sessizce gitti helallik alamadan onunla beraber bebeğim de gitti işte
Bende kalabalık ortamda hissetmiyorum mutfağa girince çok oluyor dün o yüzden eşim yaptı herşeyi sağolsunYa bende aslında bir ise kendimi odakladigimda ya da gezdigimde kalabalık ortamda oldugumda çok bulantim olmuyor ... Ama yalnızken ve özellikle midem bos olduğunda aşırı bulantim oluyor ... Ama ben ilk hamileligimde çok az bulantı yaşadım.. Çok şükür sağlıklı bir kızım oldumasallhi var yani ama bu hamilelikte bulantim daha çok ilkinde gogsum çok agiriyordu şimdi çok agri yok gogsumde ama sis
Hastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorumHemen doktora gitmelisin ihmal etme en yakın hastaneye git benden de dün geldi
ben adanada yaşıyorum, hatta ilk gebeliğimde bu sitede tanıştığım 2 arkadaşımla hala düzenli görüşüyoruz, üçümüzünde kızı var kızların 3 de 3 yaşında :) 15 günde bir gün yapıyoruz:)Mesela hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ?
Ayy okuyunca sok oldum. Canım sakin ol hic korkma lütfen. İnan bana bsy yok. Kanama ben de bekliyorum hatta doktor kendi dedi kahverengi gelebilir korkma die. Dua ediyprum suan sana. Rabbim seni ve beeğini korusun. Acıbademe mi gittin? Hemen yaz yalvarırırımSagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
Kizlar acile gidiyorum ne olur dua edin. Kahverengi pihti geldi. Kahverengi kanama var.
Sagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
Hastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorum
Ayyy sende de mi canım ya! Korkma sakin olmaya calıs sakın panik yapma lütfen. dpkyor baksın once stres yapma sen. Cok mu zorladın kendini ne yaptın normalden farklıArkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?