Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet merak ediyoruz. Çoğu kişide oluyor kanama doktorlarının ne dediğini merak ediyorum sebep için.
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

Patlama anında abim patlama yerine 500 metre mesafedeydi, hemen kendisine ulaştık, sesi duyduğu andan itibaren kaçışma, bağrışma, ağlama anını anlatıyor, hala olayın şokundaydı. Ateş düştüğü yeri yakıyor, Rabbim o kayıpları yaşayan ailelere sabır versin, buna sebep olanların da cezalarını bir an evvel versin.
Evet ben de bir şeylerin daha iyi olacağına inancımı çoktan kaybettim, bebeğimin nasıl bir dünyada neler yaşayacağını hep endişeyle düşünüyorum, içimi korku kaplıyor, Rabbim ıslah etsin buna sebep olan soysuzları. Hepimizin başı sağolsun.

Arkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
canım günlerimiz aynı neredeyse ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Sakin kalmaya çalış, ben de çalışıyorum. Acaba diyorum bu hafta kese biraz aşağı doğru kaymaya mı başladı?

öyle güzel ifade etmişsin ki canım, birebir aynıyım.

Sağol tatlım içimi rahatlattın. Ya zaten kime sorsam hamilelik boyunca bu ufak tefek şeyler olabilir diyor. hatta az önce bir arkadaşla konuştum 16. haftada baya baya kanama yaşamış. Hastanelik olmuş. Ama çok şükür bebeği şu an 3 haftalık :)

Kızlar geldim evdeyim dr baktı kese gelişmiş herhangi bir bozukluk yok Dedi ama o hastahanede baktığı cihazın çözünürlüğü iyi olmadığı için bebeği göremedi öğlen 1 de kendi yerine gideceğiz tekrar ama korkuyorum. Bebeği görüp kalp atışını duymadık yani. Normalde adet günüm bugün sanki adet olacakmışım gibi hafiiiiffff kasığım ağrıyor arch2401 iyi olmana sevindim kalp atışını duydun de mi

Geçmiş olsun cnm ins bebeği görür kalp atışlarını da duyarsın. .

Kayinvalidemle gecen konusuyorduk o anlatti. Esime hamileyken 4 ay istisnasiz kanamasi olmus, nereye gittiyse doktorlar dusmus bu bebek alalim demis. Son anda Capa`daki bir doktor hicbir seyin yok, dogurana kadar kanama goreceksin sadece yatip dinlen demis. Nitekim tosun gibi oglan dogurmus. Hizini alamamis 4 oglan da pesinden gelmis :) Masallah kendi de halen civa gibidir. Kucucuk boyuyla 5 tane iri yari oglu var. :) Sagolsun beni hamilelikte de cok rahatlatiyor. Bazen salmak gerekli gercekten..Olacaksa bir sey oluyor. 10 kg tas tasisan bir sey olmuyor. uykunda bebegin dusuyor... Her seyin hayirlisi olsun.

belki periodundan kaynaklidir canim. hadi 1de guzel haberlerle gel insallah

kizlar insallah guzelhaberlerle gelirsiniz. rabbim sizi de bebeklerinizi de korusun. moralinizi yuksek tutmaya calisin..

arch2401 senden haber bekliyorum lütfen ilk müsait oldugun anda yaz beni merakta bıeakma. Dualarım sizinle.ona hcbsy olmayacak teyzesi ona dua okuyor korkma lütfen...

yaaa neyin var ne oldu çok geçmiş olsun. korkma Allah meleklerimizi korusun

Canım geçmiş olsun bende de oldu kanama çok şükür geçti. Korkma ins dr güzel şeyler söyleyecek.

Rahat ol lütfen bağzı kadınlar ilk 3 ay kanama yaşayabiliyorlar hiç bişey olmayacak içini ferah tut

Kizlar Korkmayın Allah'ın izniyle birsey olmadan geleceksiniz evinize.. Bize haber verin

İlk fırsatın olduğunda bizi haberdar et canım, içini ferah tut, dua et, biz de ediyoruz buradan...

günaydın herkese

umarım iyi haberler almışsındır.geçmiş olsun, gönlünü ferah tut.

arch2401 keklik_58 kızlar dualar sizinle, bişicik olmayacak bebişlere merak etmeyin. Ve bir an önce haber verin nolur?
Kizlar ayri ayri hepinize tesekkur ederim dualariniz ve desteginiz icin cok sukur bir sorun yok bebegim iyi kalbi atiyor. Buyumuş de ama cok korktum. Bilen arkadaslar vardir benim gecen ocakta 14 haftalik bebegimin su kesesi acilmisti. O zaman bebegim kendiliginden dusmustu ya da dogmustu... ama sonrasinda kurtaja aldilar cunku eşi icerdeymiş. O kurtajda rahimde biryerde yapisiklik olmuş doktor açılacak bu yapisiklik rahim buyudukçe dedi. Buradan kanama yapiyor olabilir dedi kanama gormuyorum icerde dedi ama kocaman kan pihtisi gelmisti sabahleyin. Igne verdi demir ve c vitamin takviyesi verdi. Ama bilmiyorum genede hafif agrilar hissediyorum doktora sordum normal dedi.Allahim cumlemizin bebeklerini korusun.

Cnm cok sukur duydum kollari fln da oynuyordu. Ama hepimiz rabbime emanetiz.diken ustunde bir 40 hafta olacsk sanirim. Saglikla dogsun da raziyim. Sen de muhakkak haber et bize. Insallah guzel haberlerle gelirsin.

Amin cnm iyi olmanıza sevindimm Rabbim tekrarından korusun ins.

Cok sukur canim merak lama bebişin sağlıklı ve sana sımsıkı tutunuyor dur. Görürsün öğleye. Dualarimiz sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…