Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yok bu ikisinden de anlamiyorum cinsiyet bolumunde tahmin yapan kizlar var bir oraya gonderirsen tahminde bulunurlar. slyvester diye bir arkadas var o iyi anliyor. Ben 6+larda iyi anliyorum ama öncesi sonrasini hic anlamiyorum
Boşver sürpriz olsun:) öncekinde kız olsun dye oğluma işkence etmişim cok vicdan azabı cektim simdi her ikisi kabulüm. İnan hiç suan meraktan ölmüyorum garip bi sakinlik var. Kız ya da erkek razıyım sağlıkla doğsun da:)

Eki Görüntüle 1776402
Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.
Cnm valla seni cok iyi anliyorum kaybetmeyeyim saglikli olsun da diyor insan... ama merak da olmadan olmuyor...

Aynen Cnm sağlık li olsunlar hayirli evlat olsunlar...çok şükür hamile kalmışız Allah bize bu güzel ani tattirmis bir de evlat için cinsiyet ayrımı yapmak doğru değil...tabi ister istemez herkesin içinde bir istek oluyor ama...herşeyin hayırlısı olsun

Evet bunun için elimden geleni yapıyorum ta ki babamın ablamın mezarına gidip mum yakıp doğum gününü hüngür hüngür ağlayarak kutladığını öğrenene denk

Ooo 1001. sayfalara gelinmis, muhabbetler koyulasmis :)) Masallah bize, su hamileligin sonuna kadar gelebilsek saglicakla.. Dogum hikayelerimizi de paylassak kuzularimiz kucagimizda..

basin sagolsun gercekten cok aci bir durum. ama bebegin icin guclu durmak zorundasin. ne olur dikkat et kendine
evet stresin üzüntünün en kötü şey olduğunu anladım zaten Allah razı olsun hepinizden dualarınızda eksik etmeyin

iyi geceler bayanlar bir konuda size danışmak istedim.4 boyutlu ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.mesela ben şuan 10+5 im çok mu erken?çoook merak ediyorum

iyi geceler bayanlar bir konuda size danışmak istedim.4 boyutlu ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.mesela ben şuan 10+5 im çok mu erken?çoook merak ediyorum
Erken degil aksine tam zamani usg bebegi butun olarak en iyi girebildigin ay buyudukce parca parca bi kafa bi ayak gorunuyo merak ediyosan yaptir. Ben oglumda her girdigimde elleri yuzundeydi hic gostermiyodu

Evet bunun için elimden geleni yapacağım ama çok da beceremiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan nolur dua edin
Canim ben de daha önceki bebegimi kaybettim 11. Haftasında. Bu bebeislerimin de 11. Haftasinda doktor kontrolüm vardı aynı korkuyla acaba kalpleri durdu mu diyerek gittim. O kadar güzel hareket ediyorlar o kadar güzel kalpleri atıyordu ki sonra kendime kızdım. Stres yapıp bebislerimi üzDüm diye. Canını sikmak moral bozmak yok eylül annesi olacağız insaallah her gebelik ayni olacak diye bir sart yok. duaya devam... Rabbim bizi de evlatlarimiza kavusturacak.

Arkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm

Canim ben salı günü yani 10+0 da doktora gittim. Daha önce de kaybim olduğu için biraz fazla pimpirikliyim doktorum da sagolsun beni rahatlatmak adına 4 boyutlu ultrasonla baktı elleri kolları kipir kipir Resmini de verdi. Bak atıyorum kuzucuklarimi Soldaki totosunu donmus ama sagdaki görünüyo

Eklentiler

• 20160218_074904.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 127
Hiç iyi değilim... Ülkem göz göre göre elden gidiyor ve eli kolu bağlı oturmak insanı kahrediyor. Biz daha karnımızda şekli şemali belli olmayan sabi için endişelenirken analar dağ gibi evlatlarına ağlıyor. İçim yanıyor duydukça. Nasıl bir dünyaya gelecek bu yavrular?

Hamilenin duası da bedduası da tutarmış. Allah buna fırsat verenlerin cezasını öteki dünyaya bırakmasın. Vatanın huzurunu kaçıran, bölmeye çalışan kim varsa(direkt ya da dolaylı hepsi bir gözümde) rahat yüzü görmesinler, açtıkları pisliğin içinde boğulsunlar. Başımız sağolsun...Bu söylediğime kendim dahi inanmasam da, daha fazla can kayıpları duymamak ümidiyle...

Haklısın Cnm ınan o kadar üzülüyorum ki haberlere artık açıp haber izleyesim gelmiyor her an bir yerde patlama olacak endişesi sarıyor insanı..Allah im herkesin içine sevgi merhamet versin..

Ayy ya maslalh anne si...artık icini ferah tut hep iyiye odaklan bak masallahi var ikisinin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…