Boşver sürpriz olsun:) öncekinde kız olsun dye oğluma işkence etmişim cok vicdan azabı cektim simdi her ikisi kabulüm. İnan hiç suan meraktan ölmüyorum garip bi sakinlik var. Kız ya da erkek razıyım sağlıkla doğsun da:)Yok bu ikisinden de anlamiyorum cinsiyet bolumunde tahmin yapan kizlar var bir oraya gonderirsen tahminde bulunurlar. slyvester diye bir arkadas var o iyi anliyor. Ben 6+larda iyi anliyorum ama öncesi sonrasini hic anlamiyorum
Cnm valla seni cok iyi anliyorum kaybetmeyeyim saglikli olsun da diyor insan... ama merak da olmadan olmuyor...Eki Görüntüle 1776402
Benim önceki hamileliğimin aynı sanki yine erkek gibi geliyor ondan. Ama bazen de kız mı ne oluyorum. Bu kez ben cinsiyete hiç takılmadım korkumdan valla. Atıyorum canım bak bakalım.
Bende tam onu yazacaktim ...hayirli olsun 1000 . sayfamiz bu sayfalardan sonra hepp güzel haberler verelim birbirimizeKizlar 1000 sayfadi devirdik... hayirli ugurlu olsun nice 1000 sayfalara...
Aynen Cnm sağlık li olsunlar hayirli evlat olsunlar...çok şükür hamile kalmışız Allah bize bu güzel ani tattirmis bir de evlat için cinsiyet ayrımı yapmak doğru değil...tabi ister istemez herkesin içinde bir istek oluyor ama...herşeyin hayırlısı olsunBoşver sürpriz olsun:) öncekinde kız olsun dye oğluma işkence etmişim cok vicdan azabı cektim simdi her ikisi kabulüm. İnan hiç suan meraktan ölmüyorum garip bi sakinlik var. Kız ya da erkek razıyım sağlıkla doğsun da:)
Amin inşallah yarın güzel bir güne uyanırım inşallah Rabbim korusun bebişlerimizicanim korkma ama kendini gereksiz yorma. dinlen bol bol. rapor iyi olmus gerekirse uzatsinlar riske atma hic kendini.. insallah cabuk zamanda biter kanaman
Evet bunun için elimden geleni yapıyorum ta ki babamın ablamın mezarına gidip mum yakıp doğum gününü hüngür hüngür ağlayarak kutladığını öğrenene denkCnm ya toprağı bol olsun...ama olan oldu artık ne kadar uzulsende kendini paralasan da geri getiremezsinhayatın en acı gerçeği bu Allah kalanlara sağlık sıhhat versin eminim çok kötü günler gecirdin ama şimdi artık kendini toparlama zamanı...bak cok şükür hamilesin bebeğin olacak ... Stres sknti yapmamaya çalış..
Ayy ben neremle okumusum ablan mı vefat etti cok üzgünüm. Basın sağolsun. Ben ablanın bebeği öldü anladım. Ahh canım benim cok üzgünüm cok. Rabbim onu cennetine alsın yavrunla beraber orda birlikte olsublar inşallah. Canım sen korkma ama bu kez Allah bebeğini sana bağışlasın dua et ama nolur stres yapma en kotusu stres
evet stresin üzüntünün en kötü şey olduğunu anladım zaten Allah razı olsun hepinizden dualarınızda eksik etmeyinbasin sagolsun gercekten cok aci bir durum. ama bebegin icin guclu durmak zorundasin. ne olur dikkat et kendine
Kaç haftalik bebeğin canım ?
Bugün 9+5 Can'ımKaç haftalik bebeğin canım ?
Erken degil aksine tam zamani usg bebegi butun olarak en iyi girebildigin ay buyudukce parca parca bi kafa bi ayak gorunuyo merak ediyosan yaptir. Ben oglumda her girdigimde elleri yuzundeydi hic gostermiyoduiyi geceler bayanlar bir konuda size danışmak istedim.4 boyutlu ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.mesela ben şuan 10+5 im çok mu erken?çoook merak ediyorum
Canim ben de daha önceki bebegimi kaybettim 11. Haftasında. Bu bebeislerimin de 11. Haftasinda doktor kontrolüm vardı aynı korkuyla acaba kalpleri durdu mu diyerek gittim. O kadar güzel hareket ediyorlar o kadar güzel kalpleri atıyordu ki sonra kendime kızdım. Stres yapıp bebislerimi üzDüm diye. Canını sikmak moral bozmak yok eylül annesi olacağız insaallah her gebelik ayni olacak diye bir sart yok. duaya devam... Rabbim bizi de evlatlarimiza kavusturacak.Evet bunun için elimden geleni yapacağım ama çok da beceremiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan nolur dua edin
Canim ben salı günü yani 10+0 da doktora gittim. Daha önce de kaybim olduğu için biraz fazla pimpirikliyim doktorum da sagolsun beni rahatlatmak adına 4 boyutlu ultrasonla baktı elleri kolları kipir kipiriyi geceler bayanlar bir konuda size danışmak istedim.4 boyutlu ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.mesela ben şuan 10+5 im çok mu erken?çoook merak ediyorum
Ask olsun benimki cok mu sacma olmussBen de koysam dedim ama ne kedim kopegim ne kusum var ne de cocugum simdi kendimi tek koysam cok saçma olacak tasarimlarindan birini mi koysam acaba
peyzaj mimarıyım cnm benanlayabiliyorum ben de öyleyim. arada bir şöyle uzanacak bir yer olsa diye ölüyorum. sen ne iş yapıyorsun bu arada? şantiye deyince ilgimi çekti :)
Haklısın Cnm ınan o kadar üzülüyorum ki haberlere artık açıp haber izleyesim gelmiyorHiç iyi değilim... Ülkem göz göre göre elden gidiyor ve eli kolu bağlı oturmak insanı kahrediyor. Biz daha karnımızda şekli şemali belli olmayan sabi için endişelenirken analar dağ gibi evlatlarına ağlıyor. İçim yanıyor duydukça. Nasıl bir dünyaya gelecek bu yavrular?
Hamilenin duası da bedduası da tutarmış. Allah buna fırsat verenlerin cezasını öteki dünyaya bırakmasın. Vatanın huzurunu kaçıran, bölmeye çalışan kim varsa(direkt ya da dolaylı hepsi bir gözümde) rahat yüzü görmesinler, açtıkları pisliğin içinde boğulsunlar. Başımız sağolsun...Bu söylediğime kendim dahi inanmasam da, daha fazla can kayıpları duymamak ümidiyle...
Ayy ya maslalh anne si...artık icini ferah tut hep iyiye odaklan bak masallahi var ikisinin deCanim ben salı günü yani 10+0 da doktora gittim. Daha önce de kaybim olduğu için biraz fazla pimpirikliyim doktorum da sagolsun beni rahatlatmak adına 4 boyutlu ultrasonla baktı elleri kolları kipir kipirResmini de verdi. Bak atıyorum kuzucuklarimi Soldaki totosunu donmus ama sagdaki görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?