Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

dun aksam ben de bol miktarda karin agrisi cektim. cantam agirdi biraz ondan olmus olabilir diye dusundum ama dinlenince devami gelmedi sukur..

bi de dun bi arkadasimin bebegini kaybettigini ogrendiimden beri sanki daha cok dinliyorumkendimi. bu psikolojiden cikmam lazim acilen ama cok uzuldum ve hic beklemiyordum

Bende uyandıgımdan beri kasıklarımda ağrı var. Rahatsızlık hep oluyor. Vücudumu fazla dinlememeye calısıyorum. Hamilelik rahşm büyüyor normal sonucta diye gecistırıyorum. Ama ilk kez suanda baya agrı var ters yatmısımdır belki

Sagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
geçmiş olsun ben kötü birşey olacağını sanmıyorum, kahverengi akıntı çok korkulacak birşey değil ben de ocak şubat hep kahverengi akıntı oldu şimdide yumurtluyor gibi beyz akıntı geliyor çok çok fazla hem de

arch2401 senden haber bekliyorum lütfen ilk müsait oldugun anda yaz beni merakta bıeakma. Dualarım sizinle.ona hcbsy olmayacak teyzesi ona dua okuyor korkma lütfen...

O beyaz akıntı bende basından beri var ve bayaaa bi yogun. Bazen sarı gibi de geliyor. Doktor hormonlardandır dedi. Kahverengi akıntıya korkmayın diyorlar zaten ama o daha once kotu seyler ysadı o psikolojiye girmesine üzüldüm ben. Doktor güzel seyler soyleyecek inşallah hemen morali düzelecek.

Bende de var beyaz akıntı...doktora söyledim fitil verdi ama kullanmadim...hamileliğin başından beri devamli var

Benim karnimda oluyor bazen Cnm ..çok rahatsızlık vermio ama arada oluyor .. Endiselenecek bise yok bence

Arkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
Geçmiş olsun cnm açık pembe ve kahveden korkma diyorlar benim 2 kez oldu kanama iyi şuanda bebisler çok şükür. Güzel haberler verin bize ins. Dualarımız sizinle

Benim sağ yumurtalığımın hizasında o ağrı hep mevcut bunun bi kaç nedeni varmış bitanesi bebeğin düşmemesi için çok yoğun çalışan kistin olabiliyor. İkincisi ve hepimizde olan fetusun kordonla bize bağlanması. Minik vampirler kanı emerken bizimde içimizde değişiklikler oluyor. Hormonsal değişimlerinde etkisi büyük.

Bende sanki düşmüşüm yara olmuş ve skar dokusunun verdiği gerginlik gibi bir his ağrı var. Ve bu yer hep sabit çok fazla gerildiğimde açı artıyor. Ama korkacak bişey yok. Ben bu ağrılarla 2 hafta önce dünyanın öbür ucuna gittim saatlerce yürüdüm ettim. Haftada 4 günde hala düzenli spor yapıyorum inan bişey olsa önce bana olurdu.

Canim tam teşhis koyamadi,ya kan dolmuş dedi,ya da Rahimde başka bir kese görünümünde bişey oluşmuş dedi .iğne hap verdi.bol bol yat dedi kanama olmazsa onbeş gün sonra tekrar çağırdı.
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, eğer imkanın varsa bol bol dinlen, inşallah o zamana geçmiş olur.

3 gündür seyahatteydim, giremedim sayfaya, yorumların çoğunu dün akşam okumaya çalıştım, neler neler olmuş, görüntüler paylaşılmış, tanışılmış:) seyahatten dönüşte ekiptekiler peri bacalarını gezelim dediler, saatlerce dere tepe dolaştım, korktum bebeğime bir şey olacak diye, Allah'a emanet minik meleklerimiz, sabah kanaması olan, hastaneye giden arkadaşlar var, Allah şifa versin, bir şey olmayacak inşallah, dualarımızdasınız.

Hastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorum
Korkma canım , geçecektir, burada bir sürü arkadaş yaşadı benzeri durumu, içini ferah tut, dua et, bizler de dua ediyoruz minik melekler için, Allahım koruyacaktır onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…