günaydın kızlar, böyle minik minik ağrı ya da küçük gaz krampları gibi rahatsızlık hisleriniz oluyor mu? Dünden beri yine endişeler içindeyim. Şu cumartesi bir olsa da görsek miniğimi, iyi olduğunu duysak rahatlasak.
Bende uyandıgımdan beri kasıklarımda ağrı var. Rahatsızlık hep oluyor. Vücudumu fazla dinlememeye calısıyorum. Hamilelik rahşm büyüyor normal sonucta diye gecistırıyorum. Ama ilk kez suanda baya agrı var ters yatmısımdır belkigünaydın kızlar, böyle minik minik ağrı ya da küçük gaz krampları gibi rahatsızlık hisleriniz oluyor mu? Dünden beri yine endişeler içindeyim. Şu cumartesi bir olsa da görsek miniğimi, iyi olduğunu duysak rahatlasak.
geçmiş olsun ben kötü birşey olacağını sanmıyorum, kahverengi akıntı çok korkulacak birşey değil ben de ocak şubat hep kahverengi akıntı oldu şimdide yumurtluyor gibi beyz akıntı geliyor çok çok fazla hem deSagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
O beyaz akıntı bende basından beri var ve bayaaa bi yogun. Bazen sarı gibi de geliyor. Doktor hormonlardandır dedi. Kahverengi akıntıya korkmayın diyorlar zaten ama o daha once kotu seyler ysadı o psikolojiye girmesine üzüldüm ben. Doktor güzel seyler soyleyecek inşallah hemen morali düzelecek.geçmiş olsun ben kötü birşey olacağını sanmıyorum, kahverengi akıntı çok korkulacak birşey değil ben de ocak şubat hep kahverengi akıntı oldu şimdide yumurtluyor gibi beyz akıntı geliyor çok çok fazla hem de
yaaa neyin var ne oldu çok geçmiş olsun. korkma Allah meleklerimizi korusunSagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
Ben sabah kötü oldum ışte patates kizarttim bir de tam fena oldumBende kalabalık ortamda hissetmiyorum mutfağa girince çok oluyor dün o yüzden eşim yaptı herşeyi sağolsun
Bende de var beyaz akıntı...doktora söyledim fitil verdi ama kullanmadim...hamileliğin başından beri devamli varO beyaz akıntı bende basından beri var ve bayaaa bi yogun. Bazen sarı gibi de geliyor. Doktor hormonlardandır dedi. Kahverengi akıntıya korkmayın diyorlar zaten ama o daha once kotu seyler ysadı o psikolojiye girmesine üzüldüm ben. Doktor güzel seyler soyleyecek inşallah hemen morali düzelecek.
Benim karnimda oluyor bazen Cnm ..çok rahatsızlık vermio ama arada oluyor .. Endiselenecek bise yok bencegünaydın kızlar, böyle minik minik ağrı ya da küçük gaz krampları gibi rahatsızlık hisleriniz oluyor mu? Dünden beri yine endişeler içindeyim. Şu cumartesi bir olsa da görsek miniğimi, iyi olduğunu duysak rahatlasak.
Canım geçmiş olsun bende de oldu kanama çok şükür geçti. Korkma ins dr güzel şeyler söyleyecek.Kizlar acile gidiyorum ne olur dua edin. Kahverengi pihti geldi. Kahverengi kanama var.
Korkma Cnm hastanedesin ınş şimdi ultrasyonda güzel bebeğini görür sağlık haberlerini alırsınHastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorum
Geçmiş olsun cnm açık pembe ve kahveden korkma diyorlar benim 2 kez oldu kanama iyi şuanda bebisler çok şükür. Güzel haberler verin bize ins. Dualarımız sizinleArkadaşlar günaydın sabah lavaboda peçeteye 2 damla kadar kan geldi be rengi açık çok korkuyorum Dr a yazdım ama cevap vermedi daha ne olur dua edin çok kötüyüm
Rahat ol lütfen bağzı kadınlar ilk 3 ay kanama yaşayabiliyorlar hiç bişey olmayacak içini ferah tutSagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
Benim sağ yumurtalığımın hizasında o ağrı hep mevcut bunun bi kaç nedeni varmış bitanesi bebeğin düşmemesi için çok yoğun çalışan kistin olabiliyor. İkincisi ve hepimizde olan fetusun kordonla bize bağlanması. Minik vampirler kanı emerken bizimde içimizde değişiklikler oluyor. Hormonsal değişimlerinde etkisi büyük.günaydın kızlar, böyle minik minik ağrı ya da küçük gaz krampları gibi rahatsızlık hisleriniz oluyor mu? Dünden beri yine endişeler içindeyim. Şu cumartesi bir olsa da görsek miniğimi, iyi olduğunu duysak rahatlasak.
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, eğer imkanın varsa bol bol dinlen, inşallah o zamana geçmiş olur.Canim tam teşhis koyamadi,ya kan dolmuş dedi,ya da Rahimde başka bir kese görünümünde bişey oluşmuş dedi .iğne hap verdi.bol bol yat dedi kanama olmazsa onbeş gün sonra tekrar çağırdı.
Sagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
Kizlar Korkmayın Allah'ın izniyle birsey olmadan geleceksiniz evinize.. Bize haber verinHastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorum
İlk fırsatın olduğunda bizi haberdar et canım, içini ferah tut, dua et, biz de ediyoruz buradan...Sagolun kizlar acilde yatiyorum doktoru bekliyorum.
Korkma canım , geçecektir, burada bir sürü arkadaş yaşadı benzeri durumu, içini ferah tut, dua et, bizler de dua ediyoruz minik melekler için, Allahım koruyacaktır onları.Hastahanedeyim serum takıldı iğne yapıldı Dr un ameliyatta doğumhanefe odaya aldılar Ağrı'm yok sonrasında da gelen bir şey yok ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?