Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

geçmiş olsun canım
yatıp dinlen moralini yüksek tut.
ben kızımda üzerine adet denilenden olmuştum o yüzden 12. haftasında öğrendim hamile olduğumu.
20. haftada da dediğin gibi açılma oldu kesede ama çok şükür sağlıkla doğdu.sızıntı olmasına rağmen hatta 37. haftaya kadar çalıştım.
hayırlısı neyse o olsun...

Cok sanslısın Allah bağışlamıs. Benim de sızıntım oldu hemen alındı bebek. 15.haftada. Allah bağışlasın...

Sakin ol canım kesede sıkıntı görmediyse bi sorun yoktur Allah ın iznşyle. Bende de kasık ağrısı var bugün sabahtan beri. Normaldir sanırım

Kızlar geçmiş olsun. İkinizinde iyi olmasına sevindim.
keklik_58 regl dönemin ise olabiliyor. Benim leke geldiği gün 2. Regl dönemimdi aynı senin gibi. Habersiz bırakma

her şey yolundadır inşallah canım, cihazdan dolayı öyle olmuştur. Sen kendini strese sokma olur mu?

kesinlikle haklısın da ahh benim takmama huyum bir gelişse, azıcık rahat olabilsem. Olmuyor işte. gerçi doktora yazdım, endişelenecek bir şey yok diyor.

çok şükür canım, bin bir türlü sebepten böyle kanamalar yaşanabiliyor işte. Ama ufacığını görmek bile insanı çok korkutuyor. ben de az önce sordum doktora endişelenecek bir şey yok diyor.

Canım inşallah kalp atışlarını da duyacaksın, hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Bebisinide görde rahatla inşallah canım kesende düzgünmüs gözün aydın

Bu da benim kızlar, başka foto bulamadım, benim de bebişimle, kedimle köpeğimle fotom yok maalesef, inşallah bebişli fotolarımızı da koyarızmerak eden arkadaş sweet-73 ama ben onu görrmedim

Eklentiler

• P_20151108_001647_BF.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 78
  • P_20151010_202926_BF.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 82
Cnm cok sukur duydum kollari fln da oynuyordu. Ama hepimiz rabbime emanetiz.diken ustunde bir 40 hafta olacsk sanirim. Saglikla dogsun da raziyim. Sen de muhakkak haber et bize. Insallah guzel haberlerle gelirsin.
Seninde gözün aydın canım demek kolları oynuyordu he aramızda 1gün var senle gecen hafta gittigimde hic birseyi belli degildi benimkinin demekki gitsem simdi belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…