- 18 Şubat 2016
- 13
- 19
- 3
- 34
Kizlar ayri ayri hepinize tesekkur ederim dualariniz ve desteginiz icin cok sukur bir sorun yok bebegim iyi kalbi atiyor. Buyumuş de ama cok korktum. Bilen arkadaslar vardir benim gecen ocakta 14 haftalik bebegimin su kesesi acilmisti. O zaman bebegim kendiliginden dusmustu ya da dogmustu... ama sonrasinda kurtaja aldilar cunku eşi icerdeymiş. O kurtajda rahimde biryerde yapisiklik olmuş doktor açılacak bu yapisiklik rahim buyudukçe dedi. Buradan kanama yapiyor olabilir dedi kanama gormuyorum icerde dedi ama kocaman kan pihtisi gelmisti sabahleyin. Igne verdi demir ve c vitamin takviyesi verdi. Ama bilmiyorum genede hafif agrilar hissediyorum doktora sordum normal dedi.Allahim cumlemizin bebeklerini korusun.
Cok sanslısın Allah bağışlamıs. Benim de sızıntım oldu hemen alındı bebek. 15.haftada. Allah bağışlasın...geçmiş olsun canım
yatıp dinlen moralini yüksek tut.
ben kızımda üzerine adet denilenden olmuştum o yüzden 12. haftasında öğrendim hamile olduğumu.
20. haftada da dediğin gibi açılma oldu kesede ama çok şükür sağlıkla doğdu.sızıntı olmasına rağmen hatta 37. haftaya kadar çalıştım.
hayırlısı neyse o olsun...
Sakin ol canım kesede sıkıntı görmediyse bi sorun yoktur Allah ın iznşyle. Bende de kasık ağrısı var bugün sabahtan beri. Normaldir sanırımKızlar geldim evdeyim dr baktı kese gelişmiş herhangi bir bozukluk yok Dedi ama o hastahanede baktığı cihazın çözünürlüğü iyi olmadığı için bebeği göremedi öğlen 1 de kendi yerine gideceğiz tekrar ama korkuyorum. Bebeği görüp kalp atışını duymadık yani. Normalde adet günüm bugün sanki adet olacakmışım gibi hafiiiiffff kasığım ağrıyor @arch2401 iyi olmana sevindim kalp atışını duydun de mi
Kızlar geldim evdeyim dr baktı kese gelişmiş herhangi bir bozukluk yok Dedi ama o hastahanede baktığı cihazın çözünürlüğü iyi olmadığı için bebeği göremedi öğlen 1 de kendi yerine gideceğiz tekrar ama korkuyorum. Bebeği görüp kalp atışını duymadık yani. Normalde adet günüm bugün sanki adet olacakmışım gibi hafiiiiffff kasığım ağrıyor @arch2401 iyi olmana sevindim kalp atışını duydun de mi
Kizlar ayri ayri hepinize tesekkur ederim dualariniz ve desteginiz icin cok sukur bir sorun yok bebegim iyi kalbi atiyor. Buyumuş de ama cok korktum. Bilen arkadaslar vardir benim gecen ocakta 14 haftalik bebegimin su kesesi acilmisti. O zaman bebegim kendiliginden dusmustu ya da dogmustu... ama sonrasinda kurtaja aldilar cunku eşi icerdeymiş. O kurtajda rahimde biryerde yapisiklik olmuş doktor açılacak bu yapisiklik rahim buyudukçe dedi. Buradan kanama yapiyor olabilir dedi kanama gormuyorum icerde dedi ama kocaman kan pihtisi gelmisti sabahleyin. Igne verdi demir ve c vitamin takviyesi verdi. Ama bilmiyorum genede hafif agrilar hissediyorum doktora sordum normal dedi.Allahim cumlemizin bebeklerini korusun.
Kızlar geldim evdeyim dr baktı kese gelişmiş herhangi bir bozukluk yok Dedi ama o hastahanede baktığı cihazın çözünürlüğü iyi olmadığı için bebeği göremedi öğlen 1 de kendi yerine gideceğiz tekrar ama korkuyorum. Bebeği görüp kalp atışını duymadık yani. Normalde adet günüm bugün sanki adet olacakmışım gibi hafiiiiffff kasığım ağrıyor @arch2401 iyi olmana sevindim kalp atışını duydun de mi
Kayinvalidemle gecen konusuyorduk o anlatti. Esime hamileyken 4 ay istisnasiz kanamasi olmus, nereye gittiyse doktorlar dusmus bu bebek alalim demis. Son anda Capa`daki bir doktor hicbir seyin yok, dogurana kadar kanama goreceksin sadece yatip dinlen demis. Nitekim tosun gibi oglan dogurmus. Hizini alamamis 4 oglan da pesinden gelmis :) Masallah kendi de halen civa gibidir. Kucucuk boyuyla 5 tane iri yari oglu var. :) Sagolsun beni hamilelikte de cok rahatlatiyor. Bazen salmak gerekli gercekten..Olacaksa bir sey oluyor. 10 kg tas tasisan bir sey olmuyor. uykunda bebegin dusuyor... Her seyin hayirlisi olsun.
Çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın kimseye.Amin cnm insallah
Canım inşallah kalp atışlarını da duyacaksın, hadi güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar geldim evdeyim dr baktı kese gelişmiş herhangi bir bozukluk yok Dedi ama o hastahanede baktığı cihazın çözünürlüğü iyi olmadığı için bebeği göremedi öğlen 1 de kendi yerine gideceğiz tekrar ama korkuyorum. Bebeği görüp kalp atışını duymadık yani. Normalde adet günüm bugün sanki adet olacakmışım gibi hafiiiiffff kasığım ağrıyor @arch2401 iyi olmana sevindim kalp atışını duydun de mi
Bebisinide görde rahatla inşallah canım kesende düzgünmüs gözün aydınKızlar geldim evdeyim dr baktı kese gelişmiş herhangi bir bozukluk yok Dedi ama o hastahanede baktığı cihazın çözünürlüğü iyi olmadığı için bebeği göremedi öğlen 1 de kendi yerine gideceğiz tekrar ama korkuyorum. Bebeği görüp kalp atışını duymadık yani. Normalde adet günüm bugün sanki adet olacakmışım gibi hafiiiiffff kasığım ağrıyor @arch2401 iyi olmana sevindim kalp atışını duydun de mi
Seninde gözün aydın canım demek kolları oynuyordu he aramızda 1gün var senle gecen hafta gittigimde hic birseyi belli degildi benimkinin demekki gitsem simdi belli olurCnm cok sukur duydum kollari fln da oynuyordu. Ama hepimiz rabbime emanetiz.diken ustunde bir 40 hafta olacsk sanirim. Saglikla dogsun da raziyim. Sen de muhakkak haber et bize. Insallah guzel haberlerle gelirsin.
Ne kadar duru piril piril bir yuzun var masallah sana yaaaMerhaba beni merak edenler içinEki Görüntüle 1776661
Teşekkür ederim asagidaki de benimNe kadar duru piril piril bir yuzun var masallah sana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?