Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

çok teşekkürler canım. kalbimiz ve şansımız güzel olsun inşallah hepimizin. evet benim de olur, uzun süre telefonla maille görüşürüm, sonra tanışınca bazen cuk tutar bazen alakası olmaz :)

çok teşekkürler canım. kalbimiz ve şansımız güzel olsun inşallah hepimizin. evet benim de olur, uzun süre telefonla maille görüşürüm, sonra tanışınca bazen cuk tutar bazen alakası olmaz :)
Amin inşallah. Bu arada ben Ankara'daydım, 6 aydır Konya'dayız, buraya yolu düşen, işi olan bir arkadaşımız olursa özelden mesaj atsın, elimden bir yardım gelirse seve seve yaparım, hepinizi tanımış kadar oldum, dile kolay 1000 sayfadır sohbet ediyoruz, eşim bizim kulübe kızlarhiçsusmuyor. com diyor ne yapalım genlerimiz böyle, seviyoruz konuşmayı

kızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Canım şimdi gördüm, nasıl üzüldüm anlatamam buradan başka arkadaşlardan okuduk duyduk, bir doktor göremedi diğeri gördü diyen arkadaşlar da oldu, doktoruna güveniyorsun değil mi? kesin baktı mı? Rabbim her şeyin hayırlısını versin, metanetli olmaya çalış, sadece dua et, Rabbim yardımcın olsun.

Moral falan kalmadı, oturdum ağlıyorum, Rabbim her şeyin en güzelini biliyor, mutlaka sağlıklı değil ki oluyor ama gel de dayan, gel de üzülme Rabbim sabır versin, en kısa zamanda en güzelini yaşatsın, dün akşam okumuştum mesajlarını, yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek için randevu alacakları gün hamile olduğunu öğrenmişti, eşinin yeğenlerini endişeden kucağına almadığını anlatıyordu. Çok kötü oldum

Hem alttan hem normal baktı doplere baktı yok kalk atışı zaten geç gelişiyordu geçen hafta kalp atışı vardı ama yavaşmış gelişmek yerine durmuş şoktayım

Hem alttan hem normal baktı doplere baktı yok kalk atışı zaten geç gelişiyordu geçen hafta kalp atışı vardı ama yavaşmış gelişmek yerine durmuş şoktayım
Zor biliyorum ama kendini yıpratma, tüm kalbinle hayırlısının bu olduğuna inan ve Allah'a bırak , en güzeli olacak, Rabbim bir an evvel kabullenme sabrı versin, en kısa sürede de hayırlısıyla anneliği tattırsın inşallah. Dualarımızdasın güzel insan.

Söyleyecek, yazacak bir şey bulamadım. Nasıl üzüldüğümü anlatmam imkansız. En hayırlısı böyleymiş demek ki, Rabbim sana en kısa sürede sağlıklı hamilelik ve bebekler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…