Ben de bugün cok iş yaptım sol kasigim batiyorKızlar hemilelikten dolayı mi nedir ben çok alıngan olmuşum sebepsiz bir sıkıntı var
Geçmiş olsun, bende de durum aynı çıktı, idrarda üreme var, kaşıntı, yanma, koku bende de hiçbir belirti yok, doktorum 12. haftayı bekleyecek antibiyotik için, ilk 3 ay ilaç başlamayalım dedi. sonuçları ne olur enfeksiyonun dedim, böbreklerime , mesaneye zararı olabilirmiş, bebeğe etkisi avr mı dedim ,enfeksiyon devam ederse erken doğum riski taşır dedi.
Gözün aydın Cnm...doktorlar sağolsun ilk zamanları biraz anne adaylarına korku yasatabiliyorlarMerhaba kızlar salı günü dr gidicem demiştim dr kese boşdemişti bana hatırlarsınız gittim sizede anca haber verebiliyorum şükürler olsun Allaha bebeğim oluşmuş kalbi bile atiyo artık kalp atışları nı dinledim bebegimide gördüm geldim çok şükür Allahisteyen herkese nasip etsin inşallah ☺
Cok gecmis olsun canim... Dogadaki her sey gibi bunun da bir sebebi var mutlaka. Sen iyi ol, sagligin yerinde olsun. Cok genc bir annesin ve eminim ilerde cok tatli bir anne olacaksin. Her seyden onemlisi sensin bizim icin. Sen saglikli oldugun icin cok uzulmuyoruz ve yasayacagin mutlu gunleri seninle birlikte bekliyoruz.kızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Hormonlar tavana ulaştı ondan dolayi oluyor benceBen de bugün cok iş yaptım sol kasigim batiyorsağolsun kizimda beni bugün biraz sinirlendirdi....ben de inanılmaz sinir alınganlık var ve aglamakliyim ya ... Çok üzülüyorum kötü haberlere
gözün aydın :)Merhaba kızlar salı günü dr gidicem demiştim dr kese boşdemişti bana hatırlarsınız gittim sizede anca haber verebiliyorum şükürler olsun Allaha bebeğim oluşmuş kalbi bile atiyo artık kalp atışları nı dinledim bebegimide gördüm geldim çok şükür Allahisteyen herkese nasip etsin inşallah ☺
Valla kafayı yedim yaaa....kiza sinirleniyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum keşke bagirmasaydim diyorum....sonra tekrar aynıHormonlar tavana ulaştı ondan dolayi oluyor bence
Bende öyle demin şehit haberlerine ağladım, durduk yere sıkıntı halindeyimValla kafayı yedim yaaa....kiza sinirleniyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum keşke bagirmasaydim diyorum....sonra tekrar aynı
Hic canini sikma canim..Sistit ne yazik ki cogu hamilenin ortak rahatsizlikliklarindan biri. Benim bir cok tanidigimda ben dahil e.coli uremesi cikti. Ve soyledigin gibi yakinma olmadan rutin kontrolde farkedildi. Ben suan bol su icerek kontrol altina almaya calisiyorum. Haftayaki kontrolde devam ederse uygun antibiyotiklerle devam edecegim. Lekelenme olayi da dogru. Kahverengi lekeler wc de farkediliyor. Benim 5. haftadan beri var lekelenmelerim ama kirmiziya donmeyip yogunlasmadikca pek onemsemiyorum.Kızlar tüm enerjim gitti ve çok üzgünüm hala. Ama az önce idrar kültürümün sonucunu öğrendim ve yeni bir şeyler öğrenince sizinle de paylaşmak istedim.
daha önce yazdığım üzere doktorun rutin kontrolde istediği idrar testinde bol miktarda bakteri görülmüştü. Üstelik benim yanma, kaşıntı vs gibi bir belirtim de yoktu. Doktor bol su içirdi ve hemen idrar kültürü istedi. Az önce idrar kültürü sonucu E.coli üremesi olduğu çıktı. Yani bakteriler üremeye devam ediyor. Dolayısıyla hemen antibiyotik başlatıyor doktorum. Daha da ilginç olan ve benim yeni keşfettiğim konu idrar yolları enfeksiyonlarında tuvalete gittikçe lekelenmelerin olması.
Kısacası doktorunuz istemediyse bile bir sağlık ocağına gidip kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Hic canini sikma canim..Sistit ne yazik ki cogu hamilenin ortak rahatsizlikliklarindan biri. Benim bir cok tanidigimda ben dahil e.coli uremesi cikti. Ve soyledigin gibi yakinma olmadan rutin kontrolde farkedildi. Ben suan bol su icerek kontrol altina almaya calisiyorum. Haftayaki kontrolde devam ederse uygun antibiyotiklerle devam edecegim. Lekelenme olayi da dogru. Kahverengi lekeler wc de farkediliyor. Benim 5. haftadan beri var lekelenmelerim ama kirmiziya donmeyip yogunlasmadikca pek onemsemiyorum.
Ay canım ne diyeceğimi bilemiyorum allahım en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip etsin sana çok üzüldümkızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Canim cok gecmis olsn yaa Allah sabir versin en yakın zamanda tekrar saglikli bi bebek nasip etsin insallah. .çok uzuldum..kızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Herhangi bir dahiliye doktoruna ya da acile git, idrarımda yoğun yanma var de(öyle olunca önemsiyorlar), yine bakacaklardır, hamile olduğunu da söylersin, sakin ol, telaşlanma, sinirlenme hemen.Kızlar nasıl yani benmde kafam karıştı siMDI, bnm de belirtim yok yaptsam mi
Kesin belli olur cnm ama tip olarak trex kollari gibiSeninde gözün aydın canım demek kolları oynuyordu he aramızda 1gün var senle gecen hafta gittigimde hic birseyi belli degildi benimkinin demekki gitsem simdi belli olur
Cnm vajina da mi yoksa rahim bolgende mi agrilar?Kizlar benim vajinamda hafif hafif agrilar oluyor acaba normal mi ya bu haftalarda hizla buyudugi icin mi oluyorki dun agriyordu cok üstüne dusmedim ama bugun de devam ediyor
Ben gormuyorum cnm senin resmini.Ben 28 yaşında gösteriyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?