Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar hemilelikten dolayı mi nedir ben çok alıngan olmuşum sebepsiz bir sıkıntı var
Ben de bugün cok iş yaptım sol kasigim batiyor sağolsun kizimda beni bugün biraz sinirlendirdi....ben de inanılmaz sinir alınganlık var ve aglamakliyim ya ... Çok üzülüyorum kötü haberlere

Merhaba kızlar salı günü dr gidicem demiştim dr kese boşdemişti bana hatırlarsınız gittim sizede anca haber verebiliyorum şükürler olsun Allaha bebeğim oluşmuş kalbi bile atiyo artık kalp atışları nı dinledim bebegimide gördüm geldim çok şükür Allahisteyen herkese nasip etsin inşallah ☺

evet ben de kullanmak istemedim ama enfeksiyonun yayılması veya artmasının bebeğe zararı olurmuş. mecbur kullanıcam ki bu antibiyotiği hamileler çok fazla kullanıyormuş.

Gözün aydın Cnm...doktorlar sağolsun ilk zamanları biraz anne adaylarına korku yasatabiliyorlar çok sevindim cnm sağlıklı hamilelikler dilerim

kızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Cok gecmis olsun canim... Dogadaki her sey gibi bunun da bir sebebi var mutlaka. Sen iyi ol, sagligin yerinde olsun. Cok genc bir annesin ve eminim ilerde cok tatli bir anne olacaksin. Her seyden onemlisi sensin bizim icin. Sen saglikli oldugun icin cok uzulmuyoruz ve yasayacagin mutlu gunleri seninle birlikte bekliyoruz.

Ben de bugün cok iş yaptım sol kasigim batiyor sağolsun kizimda beni bugün biraz sinirlendirdi....ben de inanılmaz sinir alınganlık var ve aglamakliyim ya ... Çok üzülüyorum kötü haberlere
Hormonlar tavana ulaştı ondan dolayi oluyor bence

gözün aydın :)

Hic canini sikma canim..Sistit ne yazik ki cogu hamilenin ortak rahatsizlikliklarindan biri. Benim bir cok tanidigimda ben dahil e.coli uremesi cikti. Ve soyledigin gibi yakinma olmadan rutin kontrolde farkedildi. Ben suan bol su icerek kontrol altina almaya calisiyorum. Haftayaki kontrolde devam ederse uygun antibiyotiklerle devam edecegim. Lekelenme olayi da dogru. Kahverengi lekeler wc de farkediliyor. Benim 5. haftadan beri var lekelenmelerim ama kirmiziya donmeyip yogunlasmadikca pek onemsemiyorum.

üreme olduğunda suyla geçmesi çok uzun sürebilirmiş tatlım. O yüzden hemen başlatıyor antibiyotiğe. ben normalde bile içmem aslında. Umarım bir zarar vermez. Lekelenmeler de doğuma kadar bile devam edebiliyormuş.

Yemin ederim benim gerizekalı doktorum tam bi Mall, idrar istemedi benden ve bende demin aradım sordum idrar testi istemedi niz dedim o da şikayeti varsa Yaparım dedi.bende bazı atkadaşların şikayeti olmadan idrarda sorun çıkmış dedim ona ilaç veremiyoruz dedi.şinirden gebercem doktorumu degistirecem,neden arıyorsun gibi davrandı soğuk soğuk bende mi idrar testi yaptrsamm

Kızlar nasıl yani benmde kafam karıştı siMDI, bnm de belirtim yok yaptsam mi
Herhangi bir dahiliye doktoruna ya da acile git, idrarımda yoğun yanma var de(öyle olunca önemsiyorlar), yine bakacaklardır, hamile olduğunu da söylersin, sakin ol, telaşlanma, sinirlenme hemen.

Kizlar benim vajinamda hafif hafif agrilar oluyor acaba normal mi ya bu haftalarda hizla buyudugi icin mi oluyorki dun agriyordu cok üstüne dusmedim ama bugun de devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…