Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
çok şükür o iyi canım. daha önceki düşüğüyle ilgili rahimde yapışmalar olabilirmiş, onlar da böyle ufak kanamalar yapabiliyormuş rahim genişledikçe.
Çok şükür ,Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin, kaybeden arkadaşımıza da en kisa zamanda evlat nasip etsin ,rabbim sabır versin ,dayanma gücü versin, Amin.

Arkadaşlar insan kaybedince kıymetini biliyor,yeri geliyor sinirleniyoruz yeri geliyor en ufak birşeye parlıyoruz belkide kendimize bakmıyoruz bilmeden yada beslenmemize dikkat etmiyoruz ,hamile arkadaşlarıma sesleniyorum ne olursunuz biraz daha dikkatli davranalım kendimizi sevelim.

3 gündür iş gereği seyahatteydim, yoğunluğa kaptırdım kendimi ama aç da bırakmadım bir sefer bile midem bulanmadı, kendimi iyi hissedince şımardım herhalde, dönüş yolunda arkadaşlar peri bacalarını dolaşalım dediler, eşim de yanımdaydı, sürekli elimden tuttu ama sonra içimi bir pişmanlık sardı, çok mu yordum kendimi, çok mu aşırı hareket ettim diyeRabbime emanetiz hepimiz.

Cnm bi kaç hafta daha dişini sık sonra gezersin

Cnm bi kaç hafta daha dişini sık sonra gezersin
Burada hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, çünkü çok büyük bir ortak paydamız var; mucizemiz, müjdemiz, doğmamış bebeklerimiz, o yüzden buradaki en ufak bir kötü haber bile yüreklerimizi ağzımıza getirmeye yetiyor. Kayıp yaşayan tüm arkadaşlara tekrar sabır diliyorum, inşallah Rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin, sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz bizler de inşallah.

Insallah cnm inşallah

Kızlar hemilelikten dolayı mi nedir ben çok alıngan olmuşum sebepsiz bir sıkıntı var

Merhabalar bende bugün de oldu kanama yine doktora gittim bu kez devlete gittim ama devletteki en iyi doktor önceden almıştım randevu şükür denk geldi yoksa diğer hastanem özel olan baya uzak alttan bakmak istedi kabul etmedim imza attırdı sonra normal baktı herşey normal dedi ben soğuk soğuk terliyorum ve çok halsizim tansiyonum 7 4 olmuş dinlen dedi ve tüm testleri yeniden istedi özeldekileri kabul etmiyormuş 1martta da randevu aldım tekrar 2li için 15 gün sonra gel dedi

Kızlar tüm enerjim gitti ve çok üzgünüm hala. Ama az önce idrar kültürümün sonucunu öğrendim ve yeni bir şeyler öğrenince sizinle de paylaşmak istedim.

daha önce yazdığım üzere doktorun rutin kontrolde istediği idrar testinde bol miktarda bakteri görülmüştü. Üstelik benim yanma, kaşıntı vs gibi bir belirtim de yoktu. Doktor bol su içirdi ve hemen idrar kültürü istedi. Az önce idrar kültürü sonucu E.coli üremesi olduğu çıktı. Yani bakteriler üremeye devam ediyor. Dolayısıyla hemen antibiyotik başlatıyor doktorum. Daha da ilginç olan ve benim yeni keşfettiğim konu idrar yolları enfeksiyonlarında tuvalete gittikçe lekelenmelerin olması.

Kısacası doktorunuz istemediyse bile bir sağlık ocağına gidip kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Cnm benden 7.haftada istemişti doktorum temiz çıkmıştı..agri yanma yok çok şükür ama belli bir süre sonra tekrardan yaptırmak gerekir tabi..

Geçmiş olsun, bende de durum aynı çıktı, idrarda üreme var, kaşıntı, yanma, koku bende de hiçbir belirti yok, doktorum 12. haftayı bekleyecek antibiyotik için, ilk 3 ay ilaç başlamayalım dedi. sonuçları ne olur enfeksiyonun dedim, böbreklerime , mesaneye zararı olabilirmiş, bebeğe etkisi avr mı dedim ,enfeksiyon devam ederse erken doğum riski taşır dedi.

Can'ım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim Rabbim bi daha yaşatmasın çok zor biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım ve tekrar yaşayacağım korkusu bile beni bitiyor Rabbim sabır versin
Cnm önceden yasadin diye tekrardan yaşayacaksın diye bise yok...lütfen o korkuyla yaşama kendini strese sokma..hamilesin bebeğin seninle keyfini çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…