Arkadaslar ben dr ilac takviyesi yaptigindan beri dogriduzgun birsey yiyemiyorum yerken hemen tiksiniyorum yeyip kusmak istemiyorum calistigim icin kusmak benim icin cok sikintili sizler nasil bir onlem aldiniz yada ilaclar sizde ayni etkiyi gosterdi mi
Bu da benim kızlar, başka foto bulamadım, benim de bebişimle, kedimle köpeğimle fotom yok maalesef, inşallah bebişli fotolarımızı da koyarızmerak eden arkadaş sweet-73
ama ben onu görrmedim
Arkadaslar ben dr ilac takviyesi yaptigindan beri dogriduzgun birsey yiyemiyorum yerken hemen tiksiniyorum yeyip kusmak istemiyorum calistigim icin kusmak benim icin cok sikintili sizler nasil bir onlem aldiniz yada ilaclar sizde ayni etkiyi gosterdi mi
Ben aç kalmadığım müddetçe bulantı yaşamıyorum ama aç kalırsam yandım, sabah yine kusmaktan helak oldum, hemen atıştırdım geçti, bizim afacan çok obur olacak belli ama annesi 9 ay sonunda ne olur onu tahmin etmek istemiyorum. ilaç olarak oral d3 vitamini ve zencefilli, vitamin kompleksi verdi doktorum, onları kullanıyorum. ben de kesinlikle tatlı yemiyorum, yersem kusacakmışım gibi hissediyorum.
Aaaaa, gerçekten şaşırdım, nedense kafamda esmer bir tip şekillenmiş farkında olmadan iş hayatında da oluyor bu, uzun yıllar telefonda irtibatta oluyorum, bir karakter beliriyor kafamda, sonra gördüğümle alakası olmuyor ama sen çok güzelmişsinnn, maşallah eylül annelerine...