Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben hamileligimi ogrendigimden beri gun asiri yurumeye calisiyorum. Doktorum ozellikle erkenden baslamami soyledi. Eltin cok biliyor bosver
Eşim bile öğrendi artık , " bu eltiler de dost mu düşman mı belli değil diyor" ben de kanama filan olmadı hiç, doktor da yerleşmesi ve tutunması iyi demişti 7 hafta kontrolünde, o yüzden aşırı hareket kısıtlamasına gitmiyorum, sadece ağır filan kaldırmıyorum tabii, baş dönmesi çok olduğu için şu sıralar yürüyemiyorum ama ben de mart nisan gibi başlamayı planlıyorum.

Eşinin elti yorumuna güldüm

Kızlar ne güzel spor planları falan yapıyprsunuz harikasınız. Ben öncekinde kendimi hcbsyden sakınmadım(onunla alakalı olmasa da) sonunda kaybedince cok korkuyorum o yüzden ne spor ne ağır hareket yapmıyorum hiç. Doktorum da suan benim için önermiyor zaten. Sadece köpeği gezdiriyorum o da bahcede salıyorum alan var, kendi oyalanıyor garibim.

Gunaydin kizlar..benim 26 sinda yani cuma gunu doktor kontrolum var.26 ocakta gtmistim en son doktor 1 ay snraya randevu verdi ve artik gercekten cok merak ediyorum..en gordugumde daha 8 haftalikti hicbise belli degldi.geldiginde cinsiyeti de ogreniriz demisti..ya gostermezse arkasini donerse 1 ay dahami beklicez dedim.yok biz döndürüp ogreniriz sen merak etme dedi :) insallah da oyle olur..artik iyce merak ediyorum stres ypmak da istemiyorum durum ne bilmiyorum cunku 1 aydir..

Merhabalar arkdşlar ben bulantılara dayanamadım ve Premesis hapa başladım doktorun tavsiyesiyle. 3 ayı bitirdim 3 kilo verdim azalmada yok Dün gece içtim baya rahatlattı gibi bakalım inş böyle devam eder

Eşim hala belki de kız olur umudu içinde, bu zamana kadar hep ırmak diye seviyordu o nedenle değişiklik olursa çok mutlu olur:) ama ben erkek istiyordum, sağolsun doktor da net konuştu:)
Gözün aydın canım, daha önce arch2401 de yazmıştı, 5.6. haftadaki ilk usg fotolarındaki plasenta görüntüsüyle cinsiyet tahmini yapıyorduk, cinsiyetler öğrenince istatistik çıkartmak için, 5.6. haftadaki usg görüntün varsa ekler misin lütfen. Doktorun erkek yorumunu yapmış, ramzi teorisine göre doğru mu bir teyit alsak

200 tlye yaparım dedi yorgancimiz:))çok güzel demi emzirme yastığı olarak da kullanacam

Aynen canim ya benimde kizimda bulantinin b sini bilmezdim gogsume su deyse agrirdi ama bunda kusmaktan canim cikti gögüs te sadece hassas

Eşinin elti yorumuna güldüm
Erkekler bizler gibi geniş çapta göremiyorlar, ben söyleyince çok inanmıyordu, eltim geçen gün eşime bir rüyasını anlattı, onun hakkında ne kadar tespitim varsa resmen bilinçaltını döktü ve eşim şokta hiç bir tespitimde tahminimde yanılmamışım, standart elti modelini layıkıyla yerine getiriyor

Eklentiler

• IMG-20160112-WA0002.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…