Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
keklik_58 geçmiş olsun canım rabbim sabırlar versin bebeğin meleğin cennette şefaatçi olmak için seni bekliyor tatlım alın çok ama mükafatı da bir o kadar büyük. İnşallah sağlıklı bir bebeğe en kısa sürede kavuşursun.

İki hamileligim çok farklı...ilkinde gogsum çok agiriyordu ve bulantim hiç yoktu..bunda bulantim var gogsum hassas ama çok agirmiyor ben ilk hamileligimde 7.ayim bitene kadar Avm de çalıştım satış danismaniydim..Şimdi asla calisamam halsizim...bakalım pek ruyada görmüyorum aslında karışık...hayırlısı olsun

Yok o doğru değil oğlumda 2 li testte kız dediler sonra hiç göstermedi herkes göstermiyorsa kız dedi ama tanıyan tanımayan herkes sonra üst düzey ultrasonda gördük pipiyi
Ama senin dediğin olay hurafeye giriyor canım. :) Erkek erken gösterir olayının mantığında cinsel organı daha net ayırt edilebildiği için en ufak çıkıntıda erkek diyorlar. Nitekim bir çoğu doğru çıkıyor. Arkadaş gösterip göstermesini kastetmemiş yani.

Günaydın kızlar :) bebeğimizi gördük şükürler olsun iyiydi kanama alanım vardı biraz gecen hafta, o da gitmiş sukur. Nasıl oynuyordu yaaa zıplıyor poposunu kaydırıyor allahım Nasıl bir mucize Rabbim herkese yasatsın bu duyguyu :) cinsiyet Hakkı'nda birsey söylemedi iki haftaya öğreniriz insallah sağlıklı oluşumda önemli değil

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
Ay maşallah siz böyle kopluyor zıplıyor kayıyor dedikçe çok merak ediyorum 2hafta önce hiç bir yeri belli bile değildi benimkinin cuma günü gidicem bende 2hafta sonra bidahamı gel dedi

Ay maşallah siz böyle kopluyor zıplıyor kayıyor dedikçe çok merak ediyorum 2hafta önce hiç bir yeri belli bile değildi benimkinin cuma günü gidicem bende 2hafta sonra bidahamı gel dedi
Benimde öyleydi ya sasırdım Nasıl hızlı buyuyor :) Bi de su içip çikolata yedim girmeden önce hep mi oynak bilmiyorum da baya oynuyordu :)) 2 hafta sonraya cagirdi bakalim sende insallah boyle görürsün bebisini Can'ım

Ay inşallah canım 2li test yaptırdınmı

Şikayeti olmayan enfeksiyonlar genel anlamda düşük çıkıyor ve ilaç başlanmıyor. Bende de öyle olmuştu. Bol su içmeye devam et varsa da bu şekilde atabilirsin. Ya ben zaten bu türkiye-yurtdışı doktorlarındaki farklara giderek şaşıracağım galiba. Benim kanda sadece enfeksiyon ve hemoglobine bakıldı. Tiroid, vitaminler, toxoplasma hiçbirine bakılmadı. Sonra araştırdım neredeyse Türkiye dışında hiçbir yerde bakılmıyor bu testler. Ama ilk doktor randevumdan önce sekreter idrar istedi mesela. Çok değişken olaylar.

kizlar 10 gun sonray a ikili testim var ama su an sinirda 3 mm dedi perinatologa yonlendirdi ikili test yaptirn var mi ?

Maşallah.. Hafta kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…