Ben biraz fazla su iciyorum.3.5 lt 4 lt iciyorum.doktor bu dususun folik asidden kaynaklandigini soyledi.genelde hamilelerde olur dedi.yarin doktoruma sorucam bakalim
Merhaba kızlar .bikaç gündür hastanelerde dolandıgim için yazamadım .kızlar çok geçmiş olsun hepinize. Allah acil şifa versin oncelikle. Bende de kanama devam ediyo ara ara. Birdeeeeee guatrimiz çıktı
Merhaba kızlar .bikaç gündür hastanelerde dolandıgim için yazamadım .kızlar çok geçmiş olsun hepinize. Allah acil şifa versin oncelikle. Bende de kanama devam ediyo ara ara. Birdeeeeee guatrimiz çıktı
Aynen değerlerim almış başını gidiyormuş.daha önceden vardı ama tedavi görecek kadar yüksek değildi. Hamilelikte çok hızlı bir şekilde yukseliyormus.aman kızlar dikkat edin .test yaptırın. Önleminizi alın. Riskli bir şey çünkü
Çok şükür bebeğim iyiymiş, doktor gitmişken ikili testi yaptı, rahim ağzı kalınlığını değerlendirdi ve cinsiyeti söyledi :))
ense kalınlığı oldukça iyiymiş, rahim ağzı normalmiş, bebek de erkekmiş:)
Ya bunu duyunca rahatladım biraz teşekkür ederim cok. Bende de 10. hafta gözüküyor ama sanırım daha 6 veya 7 haftalik. Kalp atışını da duşa rahatlicam.
iyi geceler kizlar nasilsiniz? birsey soracaktim da.. benim doktorum sikayetin yoksa idrar tahlili yaptirmayalim dedi ama sikayeti olmayip enfeksiyonu olan da var.. bende yaptirayim diyorum ama herhangi bir yerde herhngi bir aatte yaptirabilir miyim? onceden bir doktora gorunup tahlil yazdirmam gerekiyor mu? bir de ac tok olmak yada gunun herhngi bir saati gitmek onemli mi?
iyi geceler kizlar nasilsiniz? birsey soracaktim da.. benim doktorum sikayetin yoksa idrar tahlili yaptirmayalim dedi ama sikayeti olmayip enfeksiyonu olan da var.. bende yaptirayim diyorum ama herhangi bir yerde herhngi bir aatte yaptirabilir miyim? onceden bir doktora gorunup tahlil yazdirmam gerekiyor mu? bir de ac tok olmak yada gunun herhngi bir saati gitmek onemli mi?
Aclik tokluk gerekmiyor idrar tahlili icin herhangi bir yerde yaptirabilirsin ama bu tahlil TİT adiyla geciyor bilgin olsun Tit yani idrar kültürü istiyorum diyeceksin. Yalniz şöyle bir durum var eger devlete gideceksen orada doktorun yazmasi gerekiyor. Ozel hastahanelerde kendi isteginle yaptirabiliyorsun ama istanbulda ozel hastahanede tahlil yaptirdigin zaman eger doktor yazarsa indirimli oduyorsun ama kendin gidip yaptirirsan biraz daha pahalli oluyor.
Aynen değerlerim almış başını gidiyormuş.daha önceden vardı ama tedavi görecek kadar yüksek değildi. Hamilelikte çok hızlı bir şekilde yukseliyormus.aman kızlar dikkat edin .test yaptırın. Önleminizi alın. Riskli bir şey çünkü
Valla benzemis sana benim de bulantim oluyor arada ama ağzıma bise atınca geçiyor ha bir de derin nefes alıp verince ... Ama lavabo gördüğüm an gidio eskiye nazaran daha iyiyim tabi. İlk hamileligimde yok denecek kadar azdı bulantilar...bu sefer ki daha yoğun.neyseki 1 aya daha da azalır bence
Valla benzemis sana benim de bulantim oluyor arada ama ağzıma bise atınca geçiyor ha bir de derin nefes alıp verince ... Ama lavabo gördüğüm an gidio eskiye nazaran daha iyiyim tabi. İlk hamileligimde yok denecek kadar azdı bulantilar...bu sefer ki daha yoğun.neyseki 1 aya daha da azalır bence
Dehşet bulantı çekmiyorum aslında 6-7 haftadayken daha kötüydü. 8. Haftada azaldı ve kesildi. Sadece ara ara böyle gece atakları oluyor. Sabaha kadar öğ öğ apartman inletiyorum
Senin enteresan olmuş. Normalde kız bebek çok bulanır derlerdi ama ilkinde kızın olmuş fazla buşantıda olmamış. Acaba tersi mi? Öğreniriz bir kaç haftaya
Çok şükür bebeğim iyiymiş, doktor gitmişken ikili testi yaptı, rahim ağzı kalınlığını değerlendirdi ve cinsiyeti söyledi :))
ense kalınlığı oldukça iyiymiş, rahim ağzı normalmiş, bebek de erkekmiş:)