Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canımsın ya Sen daha dur annesi memislerini emmekten kanatacak ciğerlerini sizlaticak Teselli mi werdim şimdi ben ama razıyız dimi
Hahahha dehşete düşmekle sevimli bulmak arasında gidip geldim ayy olsun ya kucağımızda böyle minik minik ah ah :)

Ne sarma mı? Arkadaşım hamilelerin topiğinde olacak iş mi :) hamarat kullanıcılar yasaklanmalı ellerine sağlık cnm ama zeytinyağlı mı etli mi meraktan öldüm simdi
Etli yi hic sevmem zeytinyagli cnm... etli sebze yemegi yapmiyorum ben cunku damak tadima hiç hitap etmiyor... sana da yaparim birgun söz

İyi akşamlar kızlar lütfen bana dua edin biraz önce peçete yine kan geldi yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum bir de yemek annem geldi yapıyor şuannkarnım da ağrıyor nolur dua edin

İyi akşamlar kızlar lütfen bana dua edin biraz önce peçete yine kan geldi yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum bir de yemek annem geldi yapıyor şuannkarnım da ağrıyor nolur dua edin
Canım stres yapma sana sımsıkı tutunduğunu düşün. Allahım korusun bebeğini ve hayırsız ise hayırlı eylesin inşallah.. Dualarim seninle bunu yaşayan tüm hamislerle allahım sen koru yarabbim...

Canım stres yapma sana sımsıkı tutunduğunu düşün. Allahım korusun bebeğini ve hayırsız ise hayırlı eylesin inşallah.. Dualarim seninle bunu yaşayan tüm hamislerle allahım sen koru yarabbim...
Allah razı olsun bir kere düşük yaptığım için korkuyorum hemde çok ama inanıyorum 10+1 bugün bebeğim beni bırakmayacak hamilenin duası ve bir müslümanın diğerine yaptığı dua en kabul edilen dua lütfen dualarınızdan esirgenmeyin beni

Sen o gece anlattıgından beri dua ediyorum sana. Allah önce senin sonra hepimizin yavrularını korusun. Sana bağışlasın bebeğini. Canım benim...

İyi akşamlar kızlar bulantılarla aram hiç iyi değil Rabbim yardımcımız olsun kolay atlatalim bu süreci
Kaybı olan arkadaşlar olmuş o kadar üzüldüm ki Rabbim sabrini verir inşallah

Daha önce kac haftalikti düşüğün canım?
Benimde oldu 8 haftalikti. Kızım benim ilk gebeligimdi ona rağmen 9 ay boyunca korktum.doğdu emdi emekledi yürüdü koştu ben hep korktum şimdi okula gidiyor hala korkuyorum inan bitmiyor.. Annem ben lisedeyken beni okul cikislarimi balkonda beklerdi 5 dk geç kaldırdım ya 5 dakika nasıl kızardı bana. Anlıyorum şimdi oda korkudandı....
Nasip kısmet rabbim ömür werdigi kadar oluyor ve bitiyor herşey sadece inan ve rabbime güven inşallah geçer arkadaşım inşallah bu korkularının yerini okuldan geç kalma korkuları alır düşünce ewhamlandigin korkular alır..

Sen o gece anlattıgından beri dua ediyorum sana. Allah önce senin sonra hepimizin yavrularını korusun. Sana bağışlasın bebeğini. Canım benim...
Böyle mesajlarınokuyunca ağlıyorum Allah razı olsun ya bebeğimi bağışlasın hepimizimkini Rabbim acılarını göstermesin aynı acıyla Rabbim sınamasın

3.ayım dolsun ben cok uzun mesafe olmadan günde yarım saat yürüyüs planlıyorum yoksa duba gibi olicaz

Şu kilo alma olayı beni de sinir ediyor. 172yim 50kg hamile kaldım yıllardır en fazla yemek yediğim zamanlarda bile en fazla 53kg zorlamışımdır. Nasıl olduysa önce 56 sonra 54kg gördüm son 1 haftada... Kilo bi tavan bi dibe vuruyor. 1 şubatta 51dim 2 yıldır haftada 3-4 gün ileri seviye aletli spor ve pilates yaparım. 56 yi görünce sinir oldum haliyle şimdi bide üstüne 3gün 45daklık kardiyo ekliyorum. 5ci Aydan sonra aletli spor ve ağırlıklarla çalışmak yerine yüzmeyi tercih ederim. Bende hamilelik sırasında Nasıl profesyonel spor yapılır onu merak ediyorum, hatta ana forumlara yazdım lakin kimseden tık yok.

PS: Ben doktorun oynayı ile bu spor programını uyguluyorum tabii, vücudum bu efora alışık olduğundan izin verildi.

Uzun lafın kısası şu iştah açılmasının önüne her koşulda geçmem lazım, ağzıma şeker un koymazken utanmasam tatlıları burun deliklerimden içeri sokacağım . Hiç mide bulantımda yok yedikçe yiyorum yani. Eşimde dalga geçiyor 6 packler yalan oldu diye . Bu işin tek artısı minnak göğüslerim büyüdü hayatımda ilk kez sütyenlerim dar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…