Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

O olay herkeste farklı çıkıyor, diğer topicleri de okursan. Buna bağlı olduğunu düşünmüyorum ben de, şimdiden hayırlı olsun. :)

İlk 8+5 de kaybettim üç ay bi geçse bu kadar korkmam sanıyorum ama bilmiyorum tabiki ama nolur dua et nolur ağla ağla helak oluyorum böyle mesajlar daha bi ağlatıyor çok sağolun

Ayyy boyuna göre cok zayifsin canim ya al biraz masallah eksigin var fazlan yok

Kızlar bugün biz de doktora gittiler. Çok şükür büyümüşüz ve hatta rahme inmişiz :) biz onu izlerken iki kere zıpladı. Nasıl oluyo anlamadım komple havaya kalkıyor :) 3 hafta sonra ikili test için gideceğiz. Doktorumuz 15-16. Haftada cinsiyet söyledecekmiş :)

Masallah; ) o haftalarda ogrenmek daha iyi en azindan fazla yanilma olmaz

Benim goguslerim değil vajinam büyüyor

Doktorun ne söyledi Nasıl bir tedavi uyguluyor

200 mg gram progestan günde bir kere kullanıyorum, iğne yaptırdım ayrıca .onbeş gün hiçbir is yapma dedi.yatıyorum dinleniyorum sürekli.cinsel ilişki zaten yasak. Bunlar doktorunun söyledikleri canım .düşük tehlikem var benim ayrıca. Onbeş gün sonra kontrol.korkma bu kanamalar hemen hemen herkeste oluyor fakat mutlaka doktor kontrolünde ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…