Şu kilo alma olayı beni de sinir ediyor. 172yim 50kg hamile kaldım yıllardır en fazla yemek yediğim zamanlarda bile en fazla 53kg zorlamışımdır. Nasıl olduysa önce 56 sonra 54kg gördüm son 1 haftada... Kilo bi tavan bi dibe vuruyor. 1 şubatta 51dim 2 yıldır haftada 3-4 gün ileri seviye aletli spor ve pilates yaparım. 56 yi görünce sinir oldum haliyle şimdi bide üstüne 3gün 45daklık kardiyo ekliyorum. 5ci Aydan sonra aletli spor ve ağırlıklarla çalışmak yerine yüzmeyi tercih ederim. Bende hamilelik sırasında Nasıl profesyonel spor yapılır onu merak ediyorum, hatta ana forumlara yazdım lakin kimseden tık yok.
PS: Ben doktorun oynayı ile bu spor programını uyguluyorum tabii, vücudum bu efora alışık olduğundan izin verildi.
Uzun lafın kısası şu iştah açılmasının önüne her koşulda geçmem lazım, ağzıma şeker un koymazken utanmasam tatlıları burun deliklerimden içeri sokacağım . Hiç mide bulantımda yok yedikçe yiyorum yani. Eşimde dalga geçiyor 6 packler yalan oldu diye . Bu işin tek artısı minnak göğüslerim büyüdü hayatımda ilk kez sütyenlerim dar geliyor