Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim çıktıı 11. Haftadayım. Göbek dışa doğru büyüyecek sanırım zira en gazsız halini paylaştım. Gaz olunca rahat 6 aylık oluyor.

Hahahaha ikimizinde başabaş gidiyor
İşin tuhafı zayıf değilimde ben, nasıl bu kadar belirginleşti anlamıyorum

benim de ikilim persembeeee

Ay belki cinsiyetinide söylerler bize

Ramzi ye koymusmuydun cnm ne demistik orada? Hayirli olsun... ama bu arada kiz tahmini icin biraz erken degil mi?
Yok canım koymamıştım. Bulayım resimleri koyacağım. Bacak arasını gösterdi, birşey yok dedi. Nubu da gösterdi, paralel olunca kız dedi. Eşim ısrarla emin misiniz dedi. Bu konuda iyiyimdir biraz dedi. Artık rezil olur, yanlış çıkarsa:)

Hahahaha ikimizinde başabaş gidiyor
İşin tuhafı zayıf değilimde ben, nasıl bu kadar belirginleşti anlamıyorum

Ben de zayıf değilim. Yaklaşık 8 kilo fazlayla hamile kaldım. :) zaten göbüşlülerin göbeği daha erken belli oluyormuş. Çok zayıfların iç hacmi genişmiş ama bünyeden bünyeye değişen bir şey tabi.

Bugün detaylı ultrasonda.
Gözün aydın canim insallah sag salim kucagina alirsin. Ikili testi memlekette yaptirmistim.Benim de kizima ikili testte dr erkek demisti sonra kendi doktorum 16.haftada kiz dedi. Erkege alisiyorsun sonradan kiz denilince bi tuhaf olmustum üzülmüştüm elimde degildi. Hayal kirikligi mi neydi anlatamiyorum.Ama dogunca o kadar kizdim ki kendime simdi dunya tatlisi 3 yasinda kizim var iyi ki kiz olmus diyorum hep sukrediyorum kiz cocuk baska gercekten cok sanslisin. Annecim demesi yetiyor. Onun icin arkadaslar ikili testteki cinsiyetler degisebiliyor en iyisi 16.hafta ya da ayrintili ultrason

İyi akşamlar kızlar lütfen bana dua edin biraz önce peçete yine kan geldi yatıyorum sadece tuvalet için kalkıyorum bir de yemek annem geldi yapıyor şuannkarnım da ağrıyor nolur dua edin
Geçmiş olsun canım. Bebeğin sat ile uyumlu mu? Baya büyümüş, her geçen gün düşük ihtimali azalıyor biliyorsun. İnş bebeğin kalacak seninle. Dualarımızdasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…