Kizlar mevsim sebzelerinden yememiz lazim mesela şu siralar kabak patlican hormonlu kereviz brokoli karnibahar tam mevsimi... lahana da yenebilir. Ben de öyle sebze meraklısı değilim ama sağlıklı olanlar bunlar...
Tövbe tövbe ne beddusi kız hamile hamile aşk olsun...benim elimin altında ayol istersem gidip patiseriden bile alırım ulasamayanlar etmiş belki neyse gecmis olsun süt iç iyi gelir..fazla kacirdin herhalde
Cnm yediğim pişman oldum .biberli ekmek deyince topa tutuldum :))beddua ettiler galiba[/QUOTE]
Yok cnm takılıyorlar... aslında bir an aklıma geldi acı yeme diyecektim arada kaynadı belki biber acı değildir diye... çünkü hiç bilmediğim bir yiyecek... ama bu acıyı geçirmezsen bu gece seni zorlu saatler bekliyor çok berbat şey mide yanması... yoğurt ye süt iç varsa gavisgon iç.
Yok cnm takılıyorlar... aslında bir an aklıma geldi acı yeme diyecektim arada kaynadı belki biber acı değildir diye... çünkü hiç bilmediğim bir yiyecek... ama bu acıyı geçirmesine bu gece seni zorlu saatler bekliyor çok berbat şey mide yanması... yoğurt ye süt iç varsa gavisgon iç.[/QUOTE]
Off çok acıydi ya midem öyle böyle değil çok yanıyor ayran içtim
Yok cnm takılıyorlar... aslında bir an aklıma geldi acı yeme diyecektim arada kaynadı belki biber acı değildir diye... çünkü hiç bilmediğim bir yiyecek... ama bu acıyı geçirmesine bu gece seni zorlu saatler bekliyor çok berbat şey mide yanması... yoğurt ye süt iç varsa gavisgon iç.[/QUOTE]
Off çok acıydi ya midem öyle böyle değil çok yanıyor ayran içtim
Kizlar mevsim sebzelerinden yememiz lazim mesela şu siralar kabak patlican hormonlu kereviz brokoli karnibahar tam mevsimi... lahana da yenebilir. Ben de öyle sebze meraklısı değilim ama sağlıklı olanlar bunlar...