Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar mevsim sebzelerinden yememiz lazim mesela şu siralar kabak patlican hormonlu kereviz brokoli karnibahar tam mevsimi... lahana da yenebilir. Ben de öyle sebze meraklısı değilim ama sağlıklı olanlar bunlar...

Ulaşılması zor bi şeyde değil pastane 1 tl ye puaca şeklinde biberli ekmek var ama baya tepki yedim :)))

Yeme bence bana beddua mi ettin ne :))midem yanıyor keşke yemeseydim
Tövbe tövbe ne beddusi kız hamile hamile aşk olsun...benim elimin altında ayol istersem gidip patiseriden bile alırım ulasamayanlar etmiş belki neyse gecmis olsun süt iç iyi gelir..fazla kacirdin herhalde

Sagol tatlim. Ama senin miden yanmiş gavisgon var mi surup o cok iyi geliyor...
Cnm yediğim pişman oldum .biberli ekmek deyince topa tutuldum :))beddua ettiler galiba[/QUOTE]
Yok cnm takılıyorlar... aslında bir an aklıma geldi acı yeme diyecektim arada kaynadı belki biber acı değildir diye... çünkü hiç bilmediğim bir yiyecek... ama bu acıyı geçirmezsen bu gece seni zorlu saatler bekliyor çok berbat şey mide yanması... yoğurt ye süt iç varsa gavisgon iç.

Cnm yediğim pişman oldum .biberli ekmek deyince topa tutuldum :))beddua ettiler galiba
Yok cnm takılıyorlar... aslında bir an aklıma geldi acı yeme diyecektim arada kaynadı belki biber acı değildir diye... çünkü hiç bilmediğim bir yiyecek... ama bu acıyı geçirmesine bu gece seni zorlu saatler bekliyor çok berbat şey mide yanması... yoğurt ye süt iç varsa gavisgon iç.[/QUOTE]
Off çok acıydi ya midem öyle böyle değil çok yanıyor ayran içtim

Cnm yediğim pişman oldum .biberli ekmek deyince topa tutuldum :))beddua ettiler galiba
Yok cnm takılıyorlar... aslında bir an aklıma geldi acı yeme diyecektim arada kaynadı belki biber acı değildir diye... çünkü hiç bilmediğim bir yiyecek... ama bu acıyı geçirmesine bu gece seni zorlu saatler bekliyor çok berbat şey mide yanması... yoğurt ye süt iç varsa gavisgon iç.[/QUOTE]
Off çok acıydi ya midem öyle böyle değil çok yanıyor ayran içtim

Kizlar mevsim sebzelerinden yememiz lazim mesela şu siralar kabak patlican hormonlu kereviz brokoli karnibahar tam mevsimi... lahana da yenebilir. Ben de öyle sebze meraklısı değilim ama sağlıklı olanlar bunlar...
Evet ya ben de brokoliden lahanadan haz almıyorum bu arlar pirasa ve ispanaga zorluyorum kendimi..yaz gelse de senlensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…