Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

cok sevindim canim..

ya bu arada ben burdayim ama kosturmadan cogunlukla okuyabiliyorum pek yazamiyorum ama hepiniz ayri ayri aklimdasiniz.. :)

Bilen olur bilmeyen olur canı çeken olur çekmeyen olur. Hepimiz hamileyiz yeme içme konusunda zor olsada kolay olsada çok fazla yeme içme mawzusu yapmasak hanımlar. Nefis neticede günaha girmeye gerek yok..
Yöresel birşey bahsettiğiniz bide.
Bu aylarda çoğumuzun miğde bulantısı war gerçi yinede hassasiyet litfen önümüzdeki aylarda pis boğaz olacağız

Ben de o yüzden yemek paylaşmayalim dedim ışte yurt dışında yaşayan arkadaşlar var yanında ailesi olmayanlar mutfağa giremeyenler

Benim mesela ne gorsem ne duysam canim istiyor aklima takiliyor

Kizlar hassasiyetinizi anliyorum yalniz dun ve bugun yapilan geyikten yola cikilarak yapilmis bir sohbet burada bir arkadaş nerelerdesiniz niye kimse yok gibi bir soru sordu onun uzerine sunu yapiyordum geldim gibi bir cevap verildi uzerine de bu geyik gelisti yoksa kimse soframda şu var bu var gibisinden paylasim yapmiyor zaten . Bu arada marketlerde zibilyon cesit hazir sarma var ulasilamayacak birsey degil yani... acili ekmege gelince zaten arkadasimizin midesi acayip yandi yani kimsenin caninin cekecegini zannetmem... herneyse...

Bu yapılanı doğru çıkarmaz arch2401
Hamilelerin olduğu bir topik.
Markettekilere güvenipte alıp höpletmem açıkcası. Konserve sende biliyorsun.
Tamam geyikti geyikte kalsın bitsin.
Ben zaten bundan sonrası için yorumumu yaptım. Rica ettim bitti gitti

Kızlar rüyamda masmavi bir deniz açıklı koyulu böyle berrak ama çok dalgalı ve kızımla ben denizde yüzerken dalgalar bizi dibe çekiyordu ben kızımı su üstünde tutmaya çabalarken boğulduğumu gördüm debelendim ama su yüzüne çıkamadım. Rüya tabirlerine baktım ama iyi kötü yorum yapamadım yemiz suda boğulmak iyiymiş ama boğulmak yani kızımı da kurtarabildim mi bilmiyorum. Bilinçaltıma inanamıyorum bir gün de kel olduğumu gördüm bildiğin kabak gibi normalde saçlarıma çok düşkünüm ama üzülmüyordum rüyamda. Keşke rüyasız bir gecem geçse hep yorgun düşünceli uyanıyorum her sabah tabirleri okuyorum

Ben de dusuncemi ifade ettim.. olayin nasil gelistigini... burada hata oldugunu dusunmuyordum... hala da dusunmuyorum... sanirim herkes zaten ricani dikkate alacaktir. Konserve olmayanlarin oldugu konusuna hic girmeyecegim... dedigin gibi bitti gitti...

Canım kizacağın bi durum yok tartışma ortamı yaratmak için deil yorumlarımız, ancak Arsell arkadaşımız da sizden ricada bulundu yine dewam edildi. Dikkate aldığına sewindim teşekkür ederim.

Canım kizacağın bi durum yok tartışma ortamı yaratmak için deil yorumlarımız, ancak Arsell arkadaşımız da sizden ricada bulundu yine dewam edildi. Dikkate aldığına sewindim teşekkür ederim.
Canim benim tabiki gerilecek bisey yok. Ama yorumlara bakinca ben mi yazilanlari anlamiyorum diye kendimden süphe ediyorum yoksa sonradan okununca mjlar mi farkli anlasiliyor sweet ben ve assel arasinda gergin uyarici bir konusma gelismedi ki tamamen geyikti yani... ama herkesin karni cok acikmis anlasilan... cinayet islemis muamelesi gorduk.

Ben polemikte değilim... Ay hadi kırayım sinir olsunlar diyede yazmadım. Sadece bahsettiğiniz geyik ağzımı sulandırdı ve şuanda bu imkanım yok. Hamile topiği :) Sokakta yapılan yiyecekleri siz gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz problem yok. Ben yemem sağlığım aşermemden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…