Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben kızımda senin gibiydim canım ya o yüzden seni okadar çok iyi alıyorum ki...
Serum iyi gelicektir canım sana da bebeğine daha çok tabi..
Çok az kaldı sabret ondan sonra göbeğini önüne alır fıldır fıldır gezersin

Ben polemikte değilim... Sokakta yapılan yiyecekleri siz gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz problem yok. Ben yemem sağlığım aşermemden daha önemli
..... ne yazsam bilemiyorum ev yemegi yapan yerler var guvenilir izmir de de bolca arkadasim... guvenip guvenmemek sana kalmis tabi cok guzel ve guvenilir yerler oldugunu biliyorum sahsen ailemin yarisi izmirde yasiyor... ama uzatmayalim istersen uzatadabiliriz ayni hormonlar bende de mevcut.

Bunu anlamana sevindim.

Tabiki de aranızda gergin bi yazışma uyarma olmadı sizlerin ama sadece Arsellin yazdıklarını gayet iyi okudum ben sen onun yazdıklarına sweetle birlikte heryerde war basit yapılabilir şeyler bunlar gibi cümleler kurdunuz. Ama konu kim ne dedi sen ne dedin deil burası yeme içmenin en az belki hiç konusulmayacagi bir yer die düşünüyorum.Hadi kimse stres olmadan bu konuyu kapatalım tatlı bi şekilde aynı şeyleri konuşmayalım

Bence kimin canı ne çektiyse çektiren ark ona kargolasın konuyu tatlıya bağlayalım kızlar :) yazarken insanın bir anda aklına gelmiyor ben de hep dikkat ederim aman yemek yazmayayım diye ama baktım sonradan yazmışım bir yiyecek adı. Çünkü cok fazla sohbet ediyoruz bir an insanın aklına gelmiyor:) ha hassasiyeti olanlar söyledikten sonra devam edilirse(kasten) o zaman topluca kovarız topikten ama kimseyi de kırmayalım smdi:) gerekirse hepinize ben ısmarlarım yaa kimsenin bebişi mağdur olmasın. Brda birbirimze destek için varız :) hepinizi seviyorum fıstıklarım. arch2401 seni de ayrıca çok seviyorum fedakar arkadaşım, zor gün insanı

Canimsin

Yok canım benimki de kendi çapında takılıyor, umursamıyorum pek, o yüzden de hırslı biraz
İşte o cool takılıp muhatap olmamalar delirtiyor o tarz arkadaşlarımızı cvp versen laf dalaşı yapsan rahatlarlar o derece. En iyisinş yapıyorsun valla zaten muhatap olsan da başa cıkamazsın bence mütemadi kötülük düşünmek de bir meziyet

Kemik erimesi konusunu arastirdin mi bak senin d vitamini de dusuk cikmisti ignenin yan etkisi var biliyorsun.
Canım hiç araştırmadım benimkinin suan dozajı düşük 0,2lik oluyorum. Su 12 haftayı doldursun da öyle bakayım modundayım. D vitamini konusunda da hala kullanmıyorum baska dpktor da kullanma dedi bana. İcim de rahat değil sıfıra yakın cıktı. Cumartesi ikili testim var sonra kendi doktoruma soracağım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…