Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım kereviz tarifini ayrıntılı yazarmısın hiç içim almıyor kerevizi bir de nette zararlı diye okudum kereviz dolapta kaldı.
Nette nesini zararli okudun ki? Tam mevsimi suan... mevsimindeki hicbir sebzenin zarari yok diye biliyorum. maydanoz haric cunku maydonoz dusuk yapiyor. tarife gelince ozelden yazayim cani çeken arkadaşlar oluyor

Rüyanız hayır olsun her türlü ölüm ömrün uzamasının işaretidir. Bir de kendinize itiraf edemediğimiz endişeleriniz var hayatınız- geçim durumunuz veya evliliginiz ile ilgili... icinizi ferah tutun tembelanne

DIPTISDIPTIS
Ben haftada iki kadeh içiyorum. Ama o bir bardak 1 saatte bitiyor tabi ayrı. Ne yalan söyleyeyim hamileliğin en zor taraflarından biri bu oldu sanırım. Arkadaşlarla cluba gidiyoruz herkes bir şey söylerken yeğenime de oralet diye dalga geçiyorlar. Ortamların aranan şoförü oldum. :))

Güney Afrikada' da başlanıyor. Hatta hamilelik süreci boyunca ve emzirme bitene kadar almak durumundayız.

Simdi kota getirmeyi planliyorlar sezeryana duydun mu? Her doktora kota getireceklermis

Ciddimisin?
İyide özellerde nasıl yapacaklar bu sınırlandırmayı. Hoş sezeryan yapmak için türlü türlü kılıflar uydururlar diye düşünüyorum.

Benim ilki sezaryan bu normal olsun istiyorum ya 8 yıl olmuş olacak.
Korkma acimicak

Sırf bu yüzden çocuk bile düşünmüyordum ben. O derece korkuyorum. Birde normal yapıp çok kötü anıları olan arkadaşlarım vardı o etkiledi beni.

Bak sayemde ne muhabbet muhabbet oldu...

Sorma hem lohusa eltime ve toruna bakıyor hemde benle uğraşıyor

Rüyalardan anlamam ama ölüm ölü vs görünce ömrü uzarmış derler :)

Zaten inan kilo vs umrumda değil.
Muhtemelen genel anestezi alırım. Öbür türlü masada bayılırım korkudan

Aynen ya. Ortama giremez oldum. Şarabıda sevmem ben arpa ve anasoncuyum ama başka türlü olmuyor.
Misal şuan anason sofrası var ben su içiyorum eziyetin kralı

Zaten ozellere kota getirmeyi planlıyorlar devlet artık isteğe bağlı sezeryan yapmıyor. Cok sacma cunku gercekten yapilmasi gerekene de sikinti doguracak bu durum.

Ya ben sizin hormonlarınızı yerim be :) İçimiz deli dumrul, dışarıya patlamamak için pek kibar hanımlarız. :) Yemekler konusunda en fakir benimdir herhalde. Ülkeden 8bin km uzakta. Bana pek söylenilenler işlemiyor. Açıkçası aşerme diye bir şey varsa benim tespitim durup dururken alakasız bir zamanda akla gelmesi. En olmadık yerde en olmadık zamanda en olmadık yemekleri duyumsayıp hiçbirine ulaşamadım. Sonra beynimi olmadık alanlara verip aşermeyi sona erdirdim. Yalnız cidden memleketin kıymetini bilin arkadaşlar. O kadar büyük nimetlerimiz var ki, kaybedince değerini daha iyi anlıyorsunuz. Mevsimsiz şeyleri de çekmesin canınız, yazık günah adamlara. :))

Zaten ozellere kota getirmeyi planlıyorlar devlet artık isteğe bağlı sezeryan yapmıyor. Cok sacma cunku gercekten yapilmasi gerekene de sikinti doguracak bu durum.

Aynen devlette duymuştum. Mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyorlarmış. Birde sen dediğinde düşündüm, diyelim kota doldu acil sezeryan çıktı
Mecburi olmayan sezeryanı pahalı yapsınlar daha mantıklı olur aslında. Benimki şımarıklık zaten. Mecburi olmadığım için pahalı yapsalar yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…