Nette nesini zararli okudun ki? Tam mevsimi suan... mevsimindeki hicbir sebzenin zarari yok diye biliyorum. maydanoz haric cunku maydonoz dusuk yapiyor. tarife gelince ozelden yazayim cani çeken arkadaşlar oluyorCanım kereviz tarifini ayrıntılı yazarmısın hiç içim almıyor kerevizi bir de nette zararlı diye okudum kereviz dolapta kaldı.
Tatlım çok kötüyüm kustum acı acı ciğerim yandısweet-73 miden nasıl oldu inşallah iyisindir.
Güney Afrikada' da başlanıyor. Hatta hamilelik süreci boyunca ve emzirme bitene kadar almak durumundayız.Bak doktorum ne dedi bilio musun? Birkaç yıla dek kullanılmıyordu son 3-4 yıldır bakanlık zorunlu kıldı veriolar dedi. Hatta burda biri yaZmıs ya ebe verdi d vitaminine bakmadan die. Sanırım bizim bakanlıgın güzelliklerinden. Ama ben yurtdısı uygulamalarına bakıyırum dedi o yüzden vermedi. 12 hafta dolunca verecek sanırım. Zaten suan kemiği nedir ki diye ben de cok üstüne gitmedim.
Simdi kota getirmeyi planliyorlar sezeryana duydun mu? Her doktora kota getireceklermis
Benim ilki sezaryan bu normal olsun istiyorum ya 8 yıl olmuş olacak.
Korkma acimicak
Bak sayemde ne muhabbet muhabbet oldu...
Rüyalarımdan daral geldi size evet
bana da
evet hormonlar ama ben boğuldum yani gün boyu etkisindeydim
Kendime itiraf edemediğim bir ölüm korkum mu var acaba
Zira hiç ölmeyecek işim gibi aklıma gelmiyor ölüm tövbe tövbe
Rüya görmesem hatırlamasam üzerinde durmasam etkilenmesem keşke
Suyun ciğerlerime dolduğunu hissettim o derece
Uyanınca seviniyorum
Normalde de öyle ruhlar rüyalar aleminde yaşayan biri değilim fala inanmadım hayatımda hiç falsız kaldım umursamadım
Rüyadan fala geçtim ne ara oldu anlamadım
Ben Sezercik yaptım cnm cokkk ta rahattı..spinal oldum belden uyusturmali..kilolarimida verdim sütumde geldi 2 sene emzirdimdikiş izimde yok denecek kadar az aşırı silik ki çok önemli değil ama Ben de asla normal yapamazdım alttan muayene bile olurken cok kasildim normal olsun isterdim ama sezeryan da beni zorlamadı çok şükür...Allah herkese hayirli doğum nasip etsin
Ben haftada iki kadeh içiyorum. Ama o bir bardak 1 saatte bitiyor tabi ayrı.Ne yalan söyleyeyim hamileliğin en zor taraflarından biri bu oldu sanırım. Arkadaşlarla cluba gidiyoruz herkes bir şey söylerken yeğenime de oralet diye dalga geçiyorlar. Ortamların aranan şoförü oldum. :))
Olsa affetmem bugünYanına da sarap acma kız o muhabbetin
MaasallahSizin için bu sabah resim çekildim profildeki bnm
Hafta sınırı var mi 12 hafta vb...Güney Afrikada' da başlanıyor. Hatta hamilelik süreci boyunca ve emzirme bitene kadar almak durumundayız.
Maasallah
Zaten ozellere kota getirmeyi planlıyorlar devlet artık isteğe bağlı sezeryan yapmıyor. Cok sacma cunku gercekten yapilmasi gerekene de sikinti doguracak bu durum.Ciddimisin?
İyide özellerde nasıl yapacaklar bu sınırlandırmayı. Hoş sezeryan yapmak için türlü türlü kılıflar uydururlar diye düşünüyorum.
Sırf bu yüzden çocuk bile düşünmüyordum ben. O derece korkuyorum. Birde normal yapıp çok kötü anıları olan arkadaşlarım vardı o etkiledi beni.
Sormahem lohusa eltime ve toruna bakıyor hemde benle uğraşıyor
Rüyalardan anlamam ama ölüm ölü vs görünce ömrü uzarmış derler :)
Zaten inan kilo vs umrumda değil.
Muhtemelen genel anestezi alırım. Öbür türlü masada bayılırım korkudan
Aynen ya. Ortama giremez oldum. Şarabıda sevmem ben arpa ve anasoncuyum ama başka türlü olmuyor.
Misal şuan anason sofrası var ben su içiyorumeziyetin kralı
Tatlım çok kötüyüm kustum acı acı ciğerim yandı((yemez olaydim
Acıyı çok seviyorum :)))Aman acıya pek yanaşma derim. Benim dr toptan yasaklamıştı. Mideler zaten hassas daha kötü olmasın. Geçmiş olsun.
Zaten ozellere kota getirmeyi planlıyorlar devlet artık isteğe bağlı sezeryan yapmıyor. Cok sacma cunku gercekten yapilmasi gerekene de sikinti doguracak bu durum.
Ama mideeeeAcıyı çok seviyorum :)))
Çok kötü ya tatlii ağzıma koyamiyorumAma mideeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?