Ben 3 taneye sordum 3 u de kullanacan dedi... nasil is bu ya? Ya ben ya sen birimiz yanliş yapiyoruz ya da acaba bisey farketmiyor mu?Canım hiç araştırmadım benimkinin suan dozajı düşük 0,2lik oluyorum. Su 12 haftayı doldursun da öyle bakayım modundayım. D vitamini konusunda da hala kullanmıyorum baska dpktor da kullanma dedi bana. İcim de rahat değil sıfıra yakın cıktı. Cumartesi ikili testim var sonra kendi doktoruma soracağım olmazsa
Ewt dogru gunde 1 kadeh izin veriyorlar ama sarap alkolu en dusuk içki o nedenle olabilir. Zaten kalp hastalarina turkiyede de oneriliyor.Bazı avrupa ülkelerinde hamilelerin şarap içmesini uygun buluyorlarmış sanrıım. Gerci ben hiç alkol almadım ama niyeyse bu bilgiyi biliyorum
Anacim caniniz da cektirilmeyi bekliyor heralde... git biseyler ye iç Allahini seversen...
Bazı avrupa ülkelerinde hamilelerin şarap içmesini uygun buluyorlarmış sanrıım. Gerci ben hiç alkol almadım ama niyeyse bu bilgiyi biliyorum
Simdi kota getirmeyi planliyorlar sezeryana duydun mu? Her doktora kota getireceklermisDoktorla ilk görüşmede pazarlığımı yaptım ben
Sezercik yapmıyorsa gelmeyeyim diye. Aşırı yusuf yusufum ben hayatta normal yapamam.
Benim ilki sezaryan bu normal olsun istiyorum ya 8 yıl olmuş olacak.Doktorla ilk görüşmede pazarlığımı yaptım ben
Sezercik yapmıyorsa gelmeyeyim diye. Aşırı yusuf yusufum ben hayatta normal yapamam.
Benim dr komple yasaklasnlar o zaman hehehehSimdi kota getirmeyi planliyorlar sezeryana duydun mu? Her doktora kota getireceklermis
Bak sayemde ne muhabbet muhabbet oldu...Kayınvalde kıyağı aldım :)
2 saate geliyor o muhabbet.
Kırmızı şarabı haftada 1 içebilirsin dedi 1 kadeh ama ben o şişeyi yarılamadan bırakmam diye açmıyorum şişeyi
Bak doktorum ne dedi bilio musun? Birkaç yıla dek kullanılmıyordu son 3-4 yıldır bakanlık zorunlu kıldı veriolar dedi. Hatta burda biri yaZmıs ya ebe verdi d vitaminine bakmadan die. Sanırım bizim bakanlıgın güzelliklerinden. Ama ben yurtdısı uygulamalarına bakıyırum dedi o yüzden vermedi. 12 hafta dolunca verecek sanırım. Zaten suan kemiği nedir ki diye ben de cok üstüne gitmedim.Ben 3 taneye sordum 3 u de kullanacan dedi... nasil is bu ya? Ya ben ya sen birimiz yanliş yapiyoruz ya da acaba bisey farketmiyor mu?
Yanına da sarap acma kız o muhabbetinKayınvalde kıyağı aldım :)
2 saate geliyor o muhabbet.
Kırmızı şarabı haftada 1 içebilirsin dedi 1 kadeh ama ben o şişeyi yarılamadan bırakmam diye açmıyorum şişeyi
Bilmiyorum rezervlerimiz bos ya... amaaan bizde hata aslinda neden hamile kalmadan baktirmadik buna vakit de vardi...Bak doktorum ne dedi bilio musun? Birkaç yıla dek kullanılmıyordu son 3-4 yıldır bakanlık zorunlu kıldı veriolar dedi. Hatta burda biri yaZmıs ya ebe verdi d vitaminine bakmadan die. Sanırım bizim bakanlıgın güzelliklerinden. Ama ben yurtdısı uygulamalarına bakıyırum dedi o yüzden vermedi. 12 hafta dolunca verecek sanırım. Zaten suan kemiği nedir ki diye ben de cok üstüne gitmedim.
Bu seçenek hiç aklıma gelmemişti :) hayır bir de ben biliyordum düşük oldugunu değerimin cünkü öncekinde de düşüktü. Aa ama smdi hatırladım aylarc once baska doktora sormustum hamile değilken yaz bitiminde baktır yazın yükselir demişti sonrasında unutmusum.Bilmiyorum rezervlerimiz bos ya... amaaan bizde hata aslinda neden hamile kalmadan baktirmadik buna vakit de vardi...
Benim diğerinde d ye hiç bakilmamisti o sebeble aklımda bile yoktu b12 düşük çıkmıştı oncekinde o yüzden folidoce aldım hem folik asit hemde b12 b12 haliyle güzel çıktı bir de bakarimki d vitamini yerlerde...Bu seçenek hiç aklıma gelmemişti :) hayır bir de ben biliyordum düşük oldugunu değerimin cünkü öncekinde de düşüktü. Aa ama smdi hatırladım aylarc once baska doktora sormustum hamile değilken yaz bitiminde baktır yazın yükselir demişti sonrasında unutmusum.
Canım kereviz tarifini ayrıntılı yazarmısın hiç içim almıyor kerevizi bir de nette zararlı diye okudum kereviz dolapta kaldı.Kereviz çok faydalı şu sıralar yememiz lazim... sana özel bir tarif vereyim parmaklarını yersin normal şekilde kerevizi ben de yiyemiyorum pisirirken su yerine portakal suyu koy ama hazir degil sıkılmış portakalin suyu cok lezzetli oluyor. Portakalli kereviz...
Ben Sezercik yaptım cnm cokkk ta rahattı..spinal oldum belden uyusturmali..kilolarimida verdim sütumde geldi 2 sene emzirdimDoktorla ilk görüşmede pazarlığımı yaptım ben
Kızlar rüyamda masmavi bir deniz açıklı koyulu böyle berrak ama çok dalgalı ve kızımla ben denizde yüzerken dalgalar bizi dibe çekiyordu ben kızımı su üstünde tutmaya çabalarken boğulduğumu gördüm debelendim ama su yüzüne çıkamadım. Rüya tabirlerine baktım ama iyi kötü yorum yapamadım yemiz suda boğulmak iyiymiş ama boğulmak yani kızımı da kurtarabildim mi bilmiyorum. Bilinçaltıma inanamıyorum bir gün de kel olduğumu gördüm bildiğin kabak gibi normalde saçlarıma çok düşkünüm ama üzülmüyordum rüyamda. Keşke rüyasız bir gecem geçse hep yorgun düşünceli uyanıyorum her sabah tabirleri okuyorum
Cnm bende her uyandığımda ruya değerlendirmesi yapıyorum...kötü bise olsa çok korkuyorumRüyalarımdan daral geldi size evet
bana da
evet hormonlar ama ben boğuldum yani gün boyu etkisindeydim
Kendime itiraf edemediğim bir ölüm korkum mu var acaba
Zira hiç ölmeyecek işim gibi aklıma gelmiyor ölüm tövbe tövbe
Rüya görmesem hatırlamasam üzerinde durmasam etkilenmesem keşke
Suyun ciğerlerime dolduğunu hissettim o derece
Uyanınca seviniyorum
Normalde de öyle ruhlar rüyalar aleminde yaşayan biri değilim fala inanmadım hayatımda hiç falsız kaldım umursamadım
Rüyadan fala geçtim ne ara oldu anlamadım
Ah bu hormonlarııın gözü kör olsuuun...Rüyalarımdan daral geldi size evet
bana da
evet hormonlar ama ben boğuldum yani gün boyu etkisindeydim
Kendime itiraf edemediğim bir ölüm korkum mu var acaba
Zira hiç ölmeyecek işim gibi aklıma gelmiyor ölüm tövbe tövbe
Rüya görmesem hatırlamasam üzerinde durmasam etkilenmesem keşke
Suyun ciğerlerime dolduğunu hissettim o derece
Uyanınca seviniyorum
Normalde de öyle ruhlar rüyalar aleminde yaşayan biri değilim fala inanmadım hayatımda hiç falsız kaldım umursamadım
Rüyadan fala geçtim ne ara oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?