Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben 3 taneye sordum 3 u de kullanacan dedi... nasil is bu ya? Ya ben ya sen birimiz yanliş yapiyoruz ya da acaba bisey farketmiyor mu?

Bazı avrupa ülkelerinde hamilelerin şarap içmesini uygun buluyorlarmış sanrıım. Gerci ben hiç alkol almadım ama niyeyse bu bilgiyi biliyorum
Ewt dogru gunde 1 kadeh izin veriyorlar ama sarap alkolu en dusuk içki o nedenle olabilir. Zaten kalp hastalarina turkiyede de oneriliyor.

Anacim caniniz da cektirilmeyi bekliyor heralde... git biseyler ye iç Allahini seversen...

Kayınvalde kıyağı aldım :)
2 saate geliyor o muhabbet.

Bazı avrupa ülkelerinde hamilelerin şarap içmesini uygun buluyorlarmış sanrıım. Gerci ben hiç alkol almadım ama niyeyse bu bilgiyi biliyorum

Kırmızı şarabı haftada 1 içebilirsin dedi 1 kadeh ama ben o şişeyi yarılamadan bırakmam diye açmıyorum şişeyi

Ben 3 taneye sordum 3 u de kullanacan dedi... nasil is bu ya? Ya ben ya sen birimiz yanliş yapiyoruz ya da acaba bisey farketmiyor mu?
Bak doktorum ne dedi bilio musun? Birkaç yıla dek kullanılmıyordu son 3-4 yıldır bakanlık zorunlu kıldı veriolar dedi. Hatta burda biri yaZmıs ya ebe verdi d vitaminine bakmadan die. Sanırım bizim bakanlıgın güzelliklerinden. Ama ben yurtdısı uygulamalarına bakıyırum dedi o yüzden vermedi. 12 hafta dolunca verecek sanırım. Zaten suan kemiği nedir ki diye ben de cok üstüne gitmedim.

Bilmiyorum rezervlerimiz bos ya... amaaan bizde hata aslinda neden hamile kalmadan baktirmadik buna vakit de vardi...

Bilmiyorum rezervlerimiz bos ya... amaaan bizde hata aslinda neden hamile kalmadan baktirmadik buna vakit de vardi...
Bu seçenek hiç aklıma gelmemişti :) hayır bir de ben biliyordum düşük oldugunu değerimin cünkü öncekinde de düşüktü. Aa ama smdi hatırladım aylarc once baska doktora sormustum hamile değilken yaz bitiminde baktır yazın yükselir demişti sonrasında unutmusum.

Benim diğerinde d ye hiç bakilmamisti o sebeble aklımda bile yoktu b12 düşük çıkmıştı oncekinde o yüzden folidoce aldım hem folik asit hemde b12 b12 haliyle güzel çıktı bir de bakarimki d vitamini yerlerde...

Canım kereviz tarifini ayrıntılı yazarmısın hiç içim almıyor kerevizi bir de nette zararlı diye okudum kereviz dolapta kaldı.

Rüyalarımdan daral geldi size evet
bana da
evet hormonlar ama ben boğuldum yani gün boyu etkisindeydim
Kendime itiraf edemediğim bir ölüm korkum mu var acaba
Zira hiç ölmeyecek işim gibi aklıma gelmiyor ölüm tövbe tövbe
Rüya görmesem hatırlamasam üzerinde durmasam etkilenmesem keşke
Suyun ciğerlerime dolduğunu hissettim o derece
Uyanınca seviniyorum
Normalde de öyle ruhlar rüyalar aleminde yaşayan biri değilim fala inanmadım hayatımda hiç falsız kaldım umursamadım
Rüyadan fala geçtim ne ara oldu anlamadım

Doktorla ilk görüşmede pazarlığımı yaptım ben
Sezercik yapmıyorsa gelmeyeyim diye. Aşırı yusuf yusufum ben hayatta normal yapamam.
Ben Sezercik yaptım cnm cokkk ta rahattı..spinal oldum belden uyusturmali..kilolarimida verdim sütumde geldi 2 sene emzirdim dikiş izimde yok denecek kadar az aşırı silik ki çok önemli değil ama Ben de asla normal yapamazdım alttan muayene bile olurken cok kasildim normal olsun isterdim ama sezeryan da beni zorlamadı çok şükür...Allah herkese hayirli doğum nasip etsin

Cnm bende her uyandığımda ruya değerlendirmesi yapıyorum...kötü bise olsa çok korkuyorum ama hepsi bilinçaltı..uyumadan önce duani et öyle uyu ...

Ah bu hormonlarııın gözü kör olsuuun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…