Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sımarıklık değil cnm senin bedenin senin kararın sezeryanın sonucta bir ameliyat olduğunu ve sana yan etkileri olduğunu zaten biliyorsun tercih sana bırakılmalı.. zaten bebeğe bir zararı yok... ama ben doktorların kolaya kaçıp sezeryana yönlendirmelerine sinir oluyorum olmadık zamanda hastahaneye koşmak işlerine gelmiyor... 8 de ayşeyi doğurturum 9 da fatmayı 10 da fatmagülü.... alırım milyarları kim gelecek sabaha karşı geceyarısı hastahanelere... bu arada istege bağlılar daha pahallı oluyor sanırım...

sık sık kaçasım var yaramı deştin.... ama memleket gibisi yok tabi...

Kızlar bu normal doğum olayı geçen seneden beri vardı, ben uygulamaya gececegini pek sanmiyorum

ewt aynısını ben de okudum doz önemliymiş.. vucutta fazla olunca zararlı oluyormuş. yazıyı okuyacağım şimdi.

Son düzenleme:
Kızlar bazı doktorlar vitamin vermiyor

Evet, hatta benim doktor arkadasim hamile kaldiginde folik asit de kullanmadi. Beslenmesine cok dikkat ederek tum vitamin ve mineralleri dogal yoldan almis oldu. Sonuc olarak son derece saglikli bir bebegi oldu. Aslina bakarsaniz cok kurcalamamak gerekli. Agza atilan her seyin fazla olani zararli. Bu yemek icin de, alinan ilaclar icin de gecerli. Cok degil, bir jenerasyon oncemizde cogu kadin ek takviyeye ihtiyac duymuyordu. Hepsi koylerde de yasamiyordu, tum besinler dogal degildi. En azindan benim cevremdekiler boyleydi. Bu doktor onu vermis, bu niye vermemise girersek isin isinden cikamaz, sinir hastasi oluruz. Bebeginiz saglikli mi usg de? Kipirtilarini hissediyor musunuz? Onemli olan tek sey bu.

okudum cnm alakasız yerden gircem ama....sgk tarafından karsılandıgı kulliyen yalan receli oldugu halde parasının tamamını ödedim. onun dısında bu 12. hafta muhabbeti beni çok kıllandırıyor kime sorsam yetersız çıkmıs kullanacaksın dedi Allah a emanet kullanıyorum mecbur...

Cnm eğer önceki hamileliğimde karsılassak d vitamini eksikliği derken? Fln derdim heralde sana :) benim 15 haftalık kaybım var ve nedeni belli değil suanda da d vitamini değerim 2 küsür cıktı yok gibi bsy. Vücudum cok zayıf ve clexane kullanıyorum kemik erimesi yapıyor. Simdi benim doktorum kullanma dedi, öbürününki kullan dedi. Daha önce de doktor ihmali yüzünden bebek kaybetmişim. Bu durumda sen olsan napardın

Epidural doğum nasıl kızlar bilgisi olan var mı
Epidural normal dogumu kastediyorsun sanirim, cunku digeri sezeryan. Dogum sancisi basladiktan sonra acilma 4-5 cm bulduktan sonra devami icin epidural onerebiliyorlar. Ikinma ve dogum sancisiz geciyor ama epidural verilene kadar zaten sancinin buyuk bir kismini cekiyorsun. Deneyimli annelerimiz daha iyi cevaplayacaklardir.

başımıza ne geldiyse bu doktorlar yüzünden geliyor... ikimizin de kayıbı doktor hatası...

bir de epiduralle ilgili şunu söyledi sancı seviyesi 7 deyken gözünden yaş gelmiş epidural istemiş sancı seviyesi 11 olunca doğuyormuş bebek... 7 den sonrası basit geldi diyor. bide çıkartırken bikaç dk zorlandım dedi...

Cnm zaten kullandıgını kullandın sen nasılsa. Ben de bu cumartesine dek dişimi sıkıp camı açıp güneşlenmeye devam edeyim diyorum cumartesi de 11+3 olacağım artık 12ye merdiven dayamış olurum. Cocugum da sağ ve sağlıklıysa bir daha sorarım doktora zaten multivitamine geçer balık yağı belki verir diye düşünüyprum cünkü öncekinde öyle olmuştu. Vermezse de tüm yaz maltepe sahil parkında üstsüz güneşlenirim haberlerden izlersin beni artık

Ben basta da soyledim, yuksek doz olmadikca kullanabilirsin. Ben yerinde olsam 3. ve gercekten iyi bir dahiliye uzmanina gorunur, onun cevabindan da emin olduktan sonra olaya yon verirdim. Cunku ben jinekologlarin cok iyi ilac verdiklerini dusunmuyorum acikcasi. Buradaki jinekologlar antibiyotik yazamiyorlar mesela, grip mi oldun? kbb ye yonlendiriyorlar. O yuzden senin durumun bana kalirsa dahiliyeye giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…