İyi akşamlar kızlar
Yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı, şu tahmin işlerini okumak hele çok hoşuma gidiyor
Aranızda progesteron kullanan var mı?
Ben kullanıyorum geçen şu kanama olayından beri, o gün yediğim iğneden serumdan fitilden mi yoksa progesterondan mı nedir ishalle uğraşıyorum.
Aranızda progesterondan benim gibi olan var mı? Yan etkilerinde yazmıyor.
Epidural normal dogumu kastediyorsun sanirim, cunku digeri sezeryan. Dogum sancisi basladiktan sonra acilma 4-5 cm bulduktan sonra devami icin epidural onerebiliyorlar. Ikinma ve dogum sancisiz geciyor ama epidural verilene kadar zaten sancinin buyuk bir kismini cekiyorsun. Deneyimli annelerimiz daha iyi cevaplayacaklardir.
Epidural yontemin adi. Sez ya da normalde uygulanmasi farketmiyor. Benim sez olacagi icin epidural sonrasinda rahat oluyor diye istemistim. Epiduralde katater icerde duruyor ve gerktikce uzatiyorsun alan uyusmasini. Spinalde sadece igne ve komple bel alti belli bi sure icin uyusuyo.
İşin komiği ben 50 derece güneşte bütün yaz çalışıyorum nasıl oluyor bu millette hep bu kadar düşük çıkıyor. Sırf ilaçları satmak için mi yapıyorlar diye paranoyaya bağlarım
İyi akşamlar kızlar
Yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı, şu tahmin işlerini okumak hele çok hoşuma gidiyor
Aranızda progesteron kullanan var mı?
Ben kullanıyorum geçen şu kanama olayından beri, o gün yediğim iğneden serumdan fitilden mi yoksa progesterondan mı nedir ishalle uğraşıyorum.
Aranızda progesterondan benim gibi olan var mı? Yan etkilerinde yazmıyor.
İşin komiği ben 50 derece güneşte bütün yaz çalışıyorum nasıl oluyor bu millette hep bu kadar düşük çıkıyor. Sırf ilaçları satmak için mi yapıyorlar diye paranoyaya bağlarım
doktor bana sen bu düşüklükle güneşten alamazsın boşuna uğraşma dedi... sanırım güneşle de pek alakası yokmuş aslında ewt yediklerimizin d ye sentezlenmesi için güneş lazım ama.. sanırım yetersizlik durumunda güneşle toparlanamıyor. belki sen güneşe çıktıgın dönemde d vitamini zengin besinler almamışsındır.
Beklerim cnm hafta sonları mutlaka giderim bugün de ordaydım. Yazın mangal dumansız ve kalabalıksız ohhh. Beni kolay tanırsın şezlongda uzanıyor olacagım
Beklerim cnm hafta sonları mutlaka giderim bugün de ordaydım. Yazın mangal dumansız ve kalabalıksız ohhh. Beni kolay tanırsın şezlongda uzanıyor olacagım
eskiden güzeldi de yakın zamanda istanbul belediyesinin herzamanki berbat sehir planlama stratejisi ile mahvoldu adalara kadar doldurdular neredeyse... denizi dürbünle görüyorsun...
Telefonumun full sarjiyla hemen dibinde biterim. Periscoptan yayarim seni sosyal alemlere dermisimmm :)))
Bize yakin ama nadiren gidiyoruz yazin cok kalabalik oluyo. Ufaklik bisiklet yada scooterla takiliyo biz de yuruyoruz biraz. Guzel yer aslinda biraz daha bakimli olsa...
Telefonumun full sarjiyla hemen dibinde biterim. Periscoptan yayarim seni sosyal alemlere dermisimmm :)))
Bize yakin ama nadiren gidiyoruz yazin cok kalabalik oluyo. Ufaklik bisiklet yada scooterla takiliyo biz de yuruyoruz biraz. Guzel yer aslinda biraz daha bakimli olsa...
eskiden güzeldi de yakın zamanda istanbul belediyesinin herzamanki berbat sehir planlama stratejisi ile mahvoldu adalara kadar doldurdular neredeyse... denizi dürbünle görüyorsun...
Hanımlar nub dan iyi kötü anladım da şu ramzi olayını çözemedim size zahmet kuzumun resimlerine de bakar mısınız. İlki 6. Hafta ikincisi 7. Hafta resmi.