Cok acısını söyleyeyim suan kendi doktorum da gittiğim diğer perinatolog da ve hatta daha önce melih bey de cocugun alınmaması gerektiğini açıkça söyledi meslektaşlarını yanlışlayarak. En son perinatolog suyun sızmasında bsy yok ki bir sorunun yokken,tamamen bitmemişken nasıl alır bebeği dedi. Allah a sığınıyorum kalbi durup da ölebilirdi kader diyorum ben. Beni riske atmak istemedi doktor diye dusunuyorum.başımıza ne geldiyse bu doktorlar yüzünden geliyor... ikimizin de kayıbı doktor hatası...
Tabi gripsen burda da oyle. Ama mesela başka branşta doktorun yazdığı ilacı jinekoloğun gözden geçiriyor burda da bebeğe etkisi olur mu ve gebelikte kategorisi nedir diye. Bikac hafta once siddetli ateşten acile gittim dahiliyeci sağolsun tek doz antibiyotik yapmış, jinekolog da mikrobiyoloji doktoru da olmaması gerektiğinş söyledi. Biz de doktor değiliz hangisi doğru karar veremiyorz ama annelik içgüdüsü ve kötü deneyimler de bir yandan. Valla ilk hamileliğimdeki mutluluk ve umursamazlığa dönebilmeyi çok isterdimBen basta da soyledim, yuksek doz olmadikca kullanabilirsin. Ben yerinde olsam 3. ve gercekten iyi bir dahiliye uzmanina gorunur, onun cevabindan da emin olduktan sonra olaya yon verirdim. Cunku ben jinekologlarin cok iyi ilac verdiklerini dusunmuyorum acikcasi. Buradaki jinekologlar antibiyotik yazamiyorlar mesela, grip mi oldun? kbb ye yonlendiriyorlar. O yuzden senin durumun bana kalirsa dahiliyeye giriyor.
Benim kuzenim iki dogumu da epidral normal yaptı çok rahattı ama bir arkadaşım yine epidural normal yapmak istedi ikininca hissetmemiş çocuk rahim duvarına çarpmış altta kalmış falan beyin kanaması geçirdi sorun yasmamislardi...her doğumun zorluğu var .Allah herkese hayirli doğum nasip etsinbir de epiduralle ilgili şunu söyledi sancı seviyesi 7 deyken gözünden yaş gelmiş epidural istemiş sancı seviyesi 11 olunca doğuyormuş bebek... 7 den sonrası basit geldi diyor. bide çıkartırken bikaç dk zorlandım dedi...
Endiselerini cok iyi anliyorum. Gunesli havalari hic kacirma, tum vitaminlerden en degerlisi gunes canim.Tabi gripsen burda da oyle. Ama mesela başka branşta doktorun yazdığı ilacı jinekoloğun gözden geçiriyor burda da bebeğe etkisi olur mu ve gebelikte kategorisi nedir diye. Bikac hafta once siddetli ateşten acile gittim dahiliyeci sağolsun tek doz antibiyotik yapmış, jinekolog da mikrobiyoloji doktoru da olmaması gerektiğinş söyledi. Biz de doktor değiliz hangisi doğru karar veremiyorz ama annelik içgüdüsü ve kötü deneyimler de bir yandan. Valla ilk hamileliğimdeki mutluluk ve umursamazlığa dönebilmeyi çok isterdim
ya zaten CENTRAL HOSPİTAL denen o yer hastahane mi kasap mı bilemiyorum. benim son lekelenme olayında öğrendiğim sey rahimde kürtaj sonrası yapışma olmuş. ya ben hastahaneye gittiğimde cocuk zaten düşmüştü plesantası da düşmüştü kürtaja da gerek yoktu ki beni aldılar kürtaja neymiş kanül diye pipetler varmış kanı çekiyormuş enfeksiyon olmasın diye yapmaları lazımmış böyle basit bir işlemde bile rahimde yapışıklık olmasına neden oldular. şimdi bu yapışıklık durumları düşükleri de tetikliyormuş bunu öğrendim doktor açılır bu dediyse de kafama takılıyor.Cok acısını söyleyeyim suan kendi doktorum da gittiğim diğer perinatolog da ve hatta daha önce melih bey de cocugun alınmaması gerektiğini açıkça söyledi meslektaşlarını yanlışlayarak. En son perinatolog suyun sızmasında bsy yok ki bir sorunun yokken,tamamen bitmemişken nasıl alır bebeği dedi. Allah a sığınıyorum kalbi durup da ölebilirdi kader diyorum ben. Beni riske atmak istemedi doktor diye dusunuyorum.
sımarıklık değil cnm senin bedenin senin kararın sezeryanın sonucta bir ameliyat olduğunu ve sana yan etkileri olduğunu zaten biliyorsun tercih sana bırakılmalı.. zaten bebeğe bir zararı yok... ama ben doktorların kolaya kaçıp sezeryana yönlendirmelerine sinir oluyorum olmadık zamanda hastahaneye koşmak işlerine gelmiyor... 8 de ayşeyi doğurturum 9 da fatmayı 10 da fatmagülü.... alırım milyarları kim gelecek sabaha karşı geceyarısı hastahanelere... bu arada istege bağlılar daha pahallı oluyor sanırım...
yasadıklarımızdan sonra ne mümkün....Tabi gripsen burda da oyle. Ama mesela başka branşta doktorun yazdığı ilacı jinekoloğun gözden geçiriyor burda da bebeğe etkisi olur mu ve gebelikte kategorisi nedir diye. Bikac hafta once siddetli ateşten acile gittim dahiliyeci sağolsun tek doz antibiyotik yapmış, jinekolog da mikrobiyoloji doktoru da olmaması gerektiğinş söyledi. Biz de doktor değiliz hangisi doğru karar veremiyorz ama annelik içgüdüsü ve kötü deneyimler de bir yandan. Valla ilk hamileliğimdeki mutluluk ve umursamazlığa dönebilmeyi çok isterdim
Aynen cnm beni en iyi sen anlarsınyasadıklarımızdan sonra ne mümkün....
demir 104 çıkmış onda sorun yok da d vitamini 11,63 çıktı en az 30 olması gerekiyor.. korka korka takviye alıyorum. aman tsh a dikkat et 2,5 ile 2 arasında olmalı...Aynen bir çok doktor bunun için sezeryan diyor. Ben zaten öldürseler normal doğuma yanaşamam korkumdan.
Birde demir seviyen kaç çıkmıştı senin?
Benim 9 çıktı ama takviyeye gerek yok dedi. Sadece tiroid için ilaç alıyorum birde standart folic asid.
Aserdigin meywelerin hepsi orada satışta bi bak görürsünNasıl bi site
Dğru tatlım az once de dedim bak taa oralardan istanbulda kamusal alanlarda şehir parklarında üstsüz güneşlenen deli kadın duyarsan haberlerde o benimdir heEndiselerini cok iyi anliyorum. Gunesli havalari hic kacirma, tum vitaminlerden en degerlisi gunes canim.
kaçta gideceksin işimi gücümü ayarlayayımCnm zaten kullandıgını kullandın sen nasılsa. Ben de bu cumartesine dek dişimi sıkıp camı açıp güneşlenmeye devam edeyim diyorumcumartesi de 11+3 olacağım artık 12ye merdiven dayamış olurum. Cocugum da sağ ve sağlıklıysa bir daha sorarım doktora zaten multivitamine geçer balık yağı belki verir diye düşünüyprum cünkü öncekinde öyle olmuştu. Vermezse de tüm yaz maltepe sahil parkında üstsüz güneşlenirim haberlerden izlersin beni artık
Hahaha canlı görmem lazım diyorsunkaçta gideceksin işimi gücübü ayarlayayım
ramziye göre erkek cnm
Oof demir demişim D vitaminiydi.demir 104 çıkmış onda sorun yok da d vitamini 11,63 çıktı en az 30 olması gerekiyor.. korka korka takviye alıyorum. aman tsh a dikkat et 2,5 ile 2 arasında olmalı...
kacırır mıyım hiç askolsun...Hahaha canlı görmem lazım diyorsunvalla gözle görülebilecek seviyeye gelmedi arkadaşlar henüz :)
işte evet ama bu d vitamini de bir muallak evsann arkadaşımızn 2 küsür çıktı doktoru başlatmadı ben 3 doktora sordum 3 ü de başlaman lazım dedi... korkarak kullanıyorum... ama takviyeden beri hiç kemik kas ağrım bel ağrım kalmadı sabahları bir uyuşuk kalkardım heryanım ağrırdı hepsi geçti...Oof demir demişim D vitaminiydi.
Ben perşembe dürteyim en güzeli. Ya artık bıktım doktorların gözüne ben sokmaktan. Tsh 4,2 çıkmış bakmıyor ben okuyup öğrenip soruyorum yüksek dahiliyeye gitmelisin ilaç başlamalısın diyor. Devlete yada hastane doktorunada gitmiyorum. Düzgün ilgilensin diye özel muaynehanesine gidiyorum paşamın. 30 nerdeee 9 nerde.
işte evet ama bu d vitamini de bir muallak evsann arkadaşımızn 2 küsür çıktı doktoru başlatmadı ben 3 doktora sordum 3 ü de başlaman lazım dedi... korkarak kullanıyorum... ama takviyeden beri hiç kemik kas ağrım bel ağrım kalmadı sabahları bir uyuşuk kalkardım heryanım ağrırdı hepsi geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?