Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
başımıza ne geldiyse bu doktorlar yüzünden geliyor... ikimizin de kayıbı doktor hatası...
Cok acısını söyleyeyim suan kendi doktorum da gittiğim diğer perinatolog da ve hatta daha önce melih bey de cocugun alınmaması gerektiğini açıkça söyledi meslektaşlarını yanlışlayarak. En son perinatolog suyun sızmasında bsy yok ki bir sorunun yokken,tamamen bitmemişken nasıl alır bebeği dedi. Allah a sığınıyorum kalbi durup da ölebilirdi kader diyorum ben. Beni riske atmak istemedi doktor diye dusunuyorum.

Tabi gripsen burda da oyle. Ama mesela başka branşta doktorun yazdığı ilacı jinekoloğun gözden geçiriyor burda da bebeğe etkisi olur mu ve gebelikte kategorisi nedir diye. Bikac hafta once siddetli ateşten acile gittim dahiliyeci sağolsun tek doz antibiyotik yapmış, jinekolog da mikrobiyoloji doktoru da olmaması gerektiğinş söyledi. Biz de doktor değiliz hangisi doğru karar veremiyorz ama annelik içgüdüsü ve kötü deneyimler de bir yandan. Valla ilk hamileliğimdeki mutluluk ve umursamazlığa dönebilmeyi çok isterdim

Benim kuzenim iki dogumu da epidral normal yaptı çok rahattı ama bir arkadaşım yine epidural normal yapmak istedi ikininca hissetmemiş çocuk rahim duvarına çarpmış altta kalmış falan beyin kanaması geçirdi sorun yasmamislardi...her doğumun zorluğu var .Allah herkese hayirli doğum nasip etsin

Endiselerini cok iyi anliyorum. Gunesli havalari hic kacirma, tum vitaminlerden en degerlisi gunes canim.

ya zaten CENTRAL HOSPİTAL denen o yer hastahane mi kasap mı bilemiyorum. benim son lekelenme olayında öğrendiğim sey rahimde kürtaj sonrası yapışma olmuş. ya ben hastahaneye gittiğimde cocuk zaten düşmüştü plesantası da düşmüştü kürtaja da gerek yoktu ki beni aldılar kürtaja neymiş kanül diye pipetler varmış kanı çekiyormuş enfeksiyon olmasın diye yapmaları lazımmış böyle basit bir işlemde bile rahimde yapışıklık olmasına neden oldular. şimdi bu yapışıklık durumları düşükleri de tetikliyormuş bunu öğrendim doktor açılır bu dediyse de kafama takılıyor.

Aynen bir çok doktor bunun için sezeryan diyor. Ben zaten öldürseler normal doğuma yanaşamam korkumdan.
Birde demir seviyen kaç çıkmıştı senin?
Benim 9 çıktı ama takviyeye gerek yok dedi. Sadece tiroid için ilaç alıyorum birde standart folic asid.

yasadıklarımızdan sonra ne mümkün....

demir 104 çıkmış onda sorun yok da d vitamini 11,63 çıktı en az 30 olması gerekiyor.. korka korka takviye alıyorum. aman tsh a dikkat et 2,5 ile 2 arasında olmalı...

Endiselerini cok iyi anliyorum. Gunesli havalari hic kacirma, tum vitaminlerden en degerlisi gunes canim.
Dğru tatlım az once de dedim bak taa oralardan istanbulda kamusal alanlarda şehir parklarında üstsüz güneşlenen deli kadın duyarsan haberlerde o benimdir he bi cıksın güneş girmem içeri

kaçta gideceksin işimi gücümü ayarlayayım

kızlar canınız cekse de meyveyi sebzeyi mevsiminde yiyin... suan çok güzel mevsım meyveleri var ve hepsi c vitamini deposu...

demir 104 çıkmış onda sorun yok da d vitamini 11,63 çıktı en az 30 olması gerekiyor.. korka korka takviye alıyorum. aman tsh a dikkat et 2,5 ile 2 arasında olmalı...
Oof demir demişim D vitaminiydi.
Ben perşembe dürteyim en güzeli. Ya artık bıktım doktorların gözüne ben sokmaktan. Tsh 4,2 çıkmış bakmıyor ben okuyup öğrenip soruyorum yüksek dahiliyeye gitmelisin ilaç başlamalısın diyor. Devlete yada hastane doktorunada gitmiyorum. Düzgün ilgilensin diye özel muaynehanesine gidiyorum paşamın. 30 nerdeee 9 nerde.

işte evet ama bu d vitamini de bir muallak evsann arkadaşımızn 2 küsür çıktı doktoru başlatmadı ben 3 doktora sordum 3 ü de başlaman lazım dedi... korkarak kullanıyorum... ama takviyeden beri hiç kemik kas ağrım bel ağrım kalmadı sabahları bir uyuşuk kalkardım heryanım ağrırdı hepsi geçti...

İşin komiği ben 50 derece güneşte bütün yaz çalışıyorum nasıl oluyor bu millette hep bu kadar düşük çıkıyor. Sırf ilaçları satmak için mi yapıyorlar diye paranoyaya bağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…