Telefonumun full sarjiyla hemen dibinde biterim. Periscoptan yayarim seni sosyal alemlere dermisimmm :)))
Bize yakin ama nadiren gidiyoruz yazin cok kalabalik oluyo. Ufaklik bisiklet yada scooterla takiliyo biz de yuruyoruz biraz. Guzel yer aslinda biraz daha bakimli olsa...
Hahaha gözlük takayım da ne olur ne olmaz periscope ünlüsü olma ihtimaline karsın:) tanınmamak lazım sokakta sonra. Ben de köpeğim için çok sık gidiyorum canım diğer yerler hep mangal ve insan oluyor bu parkın yine ileri kısımlar daha boş mangal yasak oldugu için :) size yakınsa ne iyi ben bostancı tarafındayım arabayla geliyoruz bir de azimle
Buna tıklayınca ana sayfaya yönlendirdi ya. Ben de birkaç avrupa şehrinde parklarda vakit geçirmiş çok beğenmiştim ama senin gözünle anlayamam tabi:) barcelonada bi parkta rengarenk papağanlar ördekler fln vardı ona bayılmıştım her yer yemyeşildi fln ağaçlar devasa. Biz burda iki çimen görsek şükrediyoruz valla. Betondan gözümüzü açamıyoruz. Benim ev cok yüksekte önü de açık diye seviniyordum haftalardır çalışma var tam önünde sap gibi bsy dikecekler muhtemelen
Epidural ile normal doğumda ıkınma hissi kaybolduğundan dolayı ikinci evre uzuyor, yani bebek doğum kanalında olması gerekenden daha fazla kalıyor ve bu da bebeğe giden kan miktarının dolayısıyla oksijen miktarının azalmasına neden oluyor. Sezaryen doğumda ise bebek vajinal kanaldan geçmediği için akciğerlerinde sıvı kalıyor ve bu geçici de olsa solunum sıkıntısı yaşamasına neden oluyor. Ayrıca geriye dönük yapılan çalışmalarda sezaryen doğumda bebek anneden normal doğumda olduğu gibi aşama aşama değil de birden ayrıldığından dolayı şizofreni hastalığına yatkınlık oluşturduğu bulunmuş. Tabiki sezaryen şizofreni nedenidir asla denemez ama riski arttırdığı tespit edilmiş.
Hanımlar nub dan iyi kötü anladım da şu ramzi olayını çözemedim size zahmet kuzumun resimlerine de bakar mısınız. İlki 6. Hafta ikincisi 7. Hafta resmi.
Buna tıklayınca ana sayfaya yönlendirdi ya. Ben de birkaç avrupa şehrinde parklarda vakit geçirmiş çok beğenmiştim ama senin gözünle anlayamam tabi:) barcelonada bi parkta rengarenk papağanlar ördekler fln vardı ona bayılmıştım her yer yemyeşildi fln ağaçlar devasa. Biz burda iki çimen görsek şükrediyoruz valla. Betondan gözümüzü açamıyoruz. Benim ev cok yüksekte önü de açık diye seviniyordum haftalardır çalışma var tam önünde sap gibi bsy dikecekler muhtemelen
Evet maalesef oyle ama esas sorunun belediye secimlerinin parti secimine donusmesinden kaynaklaniyor... belediyecilik siyasi birsey olmamali gerçekten iyi mimarlar aday olsun onlari seçelim. Simdi insanlar genel secimlerde oy verdikleri partiye belediye secimlerinde oy veriyor... belediye başka bisey bence meclisteki partiler secilmemeli bireysel katilimlar degerlendirilmeli... ah oyle guzel bir ulkede yasiyoruz ki... denizi dogasi muhtesem... yurt disinda adamlar olmayani uretmeye calisiyor... kurak yerde yesillik yapiyor su yoksa gölet yapiyor buralar oyle degerli ve guzel ki...ama mahvediliyor maalesef... param pulum yok ki bireysel aday olayim secime gireyim...
eskiden güzeldi de yakın zamanda istanbul belediyesinin herzamanki berbat sehir planlama stratejisi ile mahvoldu adalara kadar doldurdular neredeyse... denizi dürbünle görüyorsun...
Yıllar sonra bu sene ekimde geldim İstanbul'a
Yemin ederim öyle bir hevesle gelip süreyi yarıda kesip öyle bir dönüşüm vardı ki...
İnsan kusuyor resmen şehir. Kahve içmek için cafede sıra bekledik yahu pes dedim.
10 gün kalacaktık 6 gün zor dayandım. Trafiği kalabalığı sürekli telaşı. Misal orda yemek sonrası keyfi yok, yedin bitti kalk
İzmiri biliyorsun keyif insanı şehri
Yemeği yer 1 saat çay sigara lak lak yapılır masada çok şaşırmıştım
İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur
Epidural yontemin adi. Sez ya da normalde uygulanmasi farketmiyor. Benim sez olacagi icin epidural sonrasinda rahat oluyor diye istemistim. Epiduralde katater icerde duruyor ve gerktikce uzatiyorsun alan uyusmasini. Spinalde sadece igne ve komple bel alti belli bi sure icin uyusuyo.
İyi değilim nolur dua edin nolur yalvarırım bu bebeğimi bana bağışlasın Rabbim kanamam çok var çok çok Can'ımdan can gidiyor yalvarırım kalsın benle Can'ım nolur
eskiden güzeldi de yakın zamanda istanbul belediyesinin herzamanki berbat sehir planlama stratejisi ile mahvoldu adalara kadar doldurdular neredeyse... denizi dürbünle görüyorsun...
Şehir planlamadan önce dışardan göçleri durdursunlar. Dünyada yüz ölçümüne en çok insanın düştüğü şehirlerden birisi. Şuan başa kim gelirse gelsin, İstanbul üzülerek söylüyorum ki düzelmeyecek. İstediği kadar kültür başkenti de olabilir. Nefes alamadığın şehirde hangi kültür...