Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sürekli kontrol olmuyorsan ıstanbul da yapmıyorlar cnm zaten 3 ay tüm randevular dolu ama diğer şehirleri bilmiyorum. Istanbul da nereye gidiyorsan git orada yaptir mantığı oluyor.

Cnm ilk hamileliginse çıkmaması normal ben ilkinde 53 ile hamile kalmıştım gram gram kilo aldım 5.aydan sonra minicik çıktı göbek.. Ama şimdi biraz belli 2.hamileligim önceden kalma ayva göbek vardı sağolsun

Yok solda olunca vajinalde kiz cnm

Sürekli kontrol olmuyorsan ıstanbul da yapmıyorlar cnm zaten 3 ay tüm randevular dolu ama diğer şehirleri bilmiyorum. Istanbul da nereye gidiyorsan git orada yaptir mantığı oluyor.
kadın doğum hastanesi yok mu oralarda ? mhrsden randevu alabilirsiniz. belki kalabalık oluyor ama boşu boşuna bu tarz tahlillere para vermeye gerek yok. bence tabi, ha şunu anlarım özelde ya da muayenehanede iyi bir kadın doğumcuya veya perinatologa her ay muayeneye bile 300-500 veririrm ama tahlillere israf yani. inanın hepsi aynı kiti kullanıyor.

Canim o dedigin testleri benim dr yapti. Hem de düşük gebeligim yok ve devlet hastanesindeki dr yapti. Herkese yapiyorlar burda bence devlete bi gidip bakin kizlar. Ben hic bilmiyordum dr kendisi yaptirmis tüm testlerimi

Cinsiyet benim gerçekten umrumda deilmis sormadan çıktım kolu bacagi oynar gorunce unuttum ya
Çok şükür rabbime iyiyiz cuma günü ikili testimiz war. Tekrar kan ve idrar werdim hepsi cuma hadi hayırlısı onun iyi olması gerçekten herşeye değer

benim de şu an 12+5 günlük ben de martın 15 inden sonra gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için dayanabilirsem

aslında 11 mart ta 15+ 1 oluyorum cinsiyeti görebilir. ama ben bir hafta daha beklesemmi diyorum.belki 3 lü test için erken der diye. yoksa 10 gün sonra birdaha gitmek zorunda kalıcam işyerinden izin üstüne izin almak gibi olmasa diyorum ama sizce napim :)

ya foto koysanıza kızlar merak ediyoruz bebişleri :)

Canim ben sağlık ocağında yaptırdım ücretsiz.

2 li temiz çıkarsa genelde 3lu testi pek istemiyor doktorlar..nerde calisiosun yakinsa hastane 1 2 saatliğine de izin alabilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…