Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok güzel yaa benim daha ilk o yüzden daha zamanım var demek ki

En son gittiğimde sadece kalbi pıt pıt hareket ediyordu kol bacak tomurcuk şeklindeydi. Şimdi çok merak ediyorum nasıl bir görüntüyle karşılaşacağım.
Birde tam bebeğin olduğu yere sızı giriyor dünden beri. Hafif rahatsız edici bir sızı. İki büklüm olunca oluyor, uzatınca ayakları geçiyor. Sanırım sıkıştırıyorum

Ay tepki verio sana skstirma beni diyor yerim yaa...cnm o zaman şimdi gittiğinde sok olursun kipirligina.... Video ya al...çünkü zamanla büyüdükten sonra ultrasyon aletinde tam görüntü alınmıyor parça parça oluyor

kızlar selam moralim sıfır eksi yerlerde berbatım sabah eşimin ağır bel ağrısıyla uyandık nazı kaprisi çekilmiyor yani kelimelere dökemiyorum böyle bir naz yani kimsede görülmemiştir. hamile olan ben 3 yaşında çocuğu olan ben işe giden uğraşan ben bir de bana naz yapıp duruyor sinir oluyorum 1 haftadır böyle dayanacak gücüm kalmadı, bir de öğlen yemek yerken şantiyede ortada yeşillik vardı salak gibi yiyesim tuttu roka soğan tere felan yerken bir baktım iğrenç çamur gibi birşey tam temizlenmemiş neyse kimseye birşey demedim ama kusacaktım sonra içime dert oldu hadi benim yediklerimde de varsa bir enfeksiyon veya parazit kaparsam diye evhamdan yedim bitirdim kendimi çok üzgünüm ya sabahtan beri ağladım kaçtır..........

Can'ım lütfen sakin ol.hormonlarımız Şaha kalktı resmen.ne kadar dikkat etsek de pis veya Zararlı şeyler tüketebiliyoruz.bunun için kendini harap etme.unutmaya çalış.eşin konusunda bi fikrim yok sanırım huylu huyundan vaZgeçmeyecektir

Canım kendini üzmek hepsinden zararlı unutma! Eşler de bazen çocuktan beter olabiliyor, çok kafana takma. karşı atağa geçip nazlanmayı dene mesela Yediklerimiz konusunda da özellikle çalışırken sağlıklı beslenmek çok zor. Örneğin bugün bizim yemekte ciğer vardı. tabi yemedim ama salata filan yiyorum, evde yıkadığımız gibi yıkandığını hiç sanmıyorum. Sabah öyle eni konu kahvaltı yapamıyoruz. Elimizden geldiğince dikkat edeceğiz artık canım.

sabah kayınvalidemi aradım o da onu söylüyor sen ona bebek gibi bakarsan o da bebek gibi nazlanır biraz muhattap olma diyor şaşırdım

off aynen çok haklısın ben resmen yeşilliik gördüm mü dalasım geliyor buara dayanamadım yedim normalde iyi yıkanmamıştır diye ağzıma sürmem öğlenden beri paraziter hastalıklara bakıyorum internetten ama aklımı oynatmama az kaldı gidip test mi yaptırsam birkaç ay sonra

kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim bir oğlum var onda böyle değildim, bunda çok midem bulanıo acaba kız mı diorum

siderolites içini ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmaz ama bundan sonra dışarda yeşillik yeme. Kızlar sakın dışarda yeşillik yemeyin. Özellikle de toxoplazmaya bağışıklığınız yoksa. Ne kadar yıkanırsa yıkansın bakteri varsa elma sirkeli suya basmadan ölmüyormuş bakteriler. Benim bağışıklığım yok malesef Dışarda kesinlikle salata tarzı yemiyorum evde de elmayı bile kabuğuyla yiyeceksem sirkeli suya basıyorum.

kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim bir oğlum var onda böyle değildim, bunda çok midem bulanıo acaba kız mı diorum
Mide bulantisi yla cinsiyet belli olmaz cnm ,benimki hafif geçti eskiden ogurerek kusardm şimdi ogurmelerim azaldı kusmalar im azaldı

ben de hep sirkeli suda bekletirim meyve ve yeşilliği, toksoplazmaya bağışıklığımız olup olmadığını nasıl öğreneceğiz? ben bilmiyorum mesela

Rabbim sabır versin. Ne desem bilmiyorum. En kısa zamanda hayrlı sağlıklı bir hamileliğin olur ve tüm acılarını sana unutturur inşallah. Sebebi neymiş peki dr ne dedi. Her şey yolunda mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…