Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gözün aydın canim Rabbim esirgesin kuzucuklarimizi dediğin gibi kız erkek ne farkeder

valla benim doktorum istiyor malesef :) o zaman ben erken gideyim deilmi ay bilemedim

kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim bir oğlum var onda böyle değildim, bunda çok midem bulanıo acaba kız mı diorum
Canım benim oglumda 1kere bile midem bulanmadı bunda bulanıyor ama cinsiyet olayına baglama bence erkektede bulantı yasayan var arkadasımın 1oglu vardı onsa hic bulanmamis 2.de çok bulandı kız dedik oda erkek cıktı

Canım benim ilk hamileliģimde hic karnım cıkmamıstı bunda kocaman benim esimde nasıl bu kadar büyük diyip duruyor alemler ya çıkacak illaki seninde

Bunalacak kadarmış, stresli kocayı bu halde hiç çekemezdim herhalde. Benim göbeğim biraz çıktı ama bende gebelik öncesi de göbek vardı. Gazdır, rahmin biraz büyümesi derken zayıf annelere göre daha fazla belli oluyzor. Ayrıca her anne bir olacak değil, iç hacmin geniştir. Bazısının 5. Aydan sonra biraz biraz gözüküyor. Hem bence güzel ya ben 2 haftadır pantolonlarımı giyemiyorum. Çok erken bol kıyafetlere geçtim moralim bozuldu. :) Keyfini çıkar.

Oooo senin bulduğun yer baya uygunmuş canım. gerçi ben o fiyata tüm testleri yaptırdım.

galiba ben varım, iki günde top koymuşum gibi sivrildi hatta iki gündür ofiste soranlar var.

amin tatlım, benimki antibiyotiğe gitti maalesef, çünkü kültür yapıldı ve üreme devam etti. şimdi günde 4 tane içiyorum 1 hafta boyunca

Ay dimi. Video iyi fikir. Zaten gittiğimde dünyayı unutuyorum soracaklarımı yazıp öyle hatırlıyorum

ofisten bahane bulup izin almak sıkıntı canım, onların hepsi mesai saatlerinde çalışıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…