Cinsiyet benim gerçekten umrumda deilmis sormadan çıktım kolu bacagi oynar gorunce unuttum ya Çok şükür rabbime iyiyiz cuma günü ikili testimiz war. Tekrar kan ve idrar werdim hepsi cuma hadi hayırlısı onun iyi olması gerçekten herşeye değer
Canım benim oglumda 1kere bile midem bulanmadı bunda bulanıyor ama cinsiyet olayına baglama bence erkektede bulantı yasayan var arkadasımın 1oglu vardı onsa hic bulanmamis 2.de çok bulandı kız dedik oda erkek cıktı
Kızlar karnı büyüyen, belirginleşen var mı? Eşim dün akşam hamilelik uygulamasında bu haftada rahmimin bir portakal büyüklüğünde olduğunu okuduktan sonra tutturdu neden çıkmıyo neden dokunamıyorum diye. Ben 61 kilo ile hamile kaldım şuan 59.4 kiloyum. Boyum da 1.70 normalde göbeğim yoktu kilo da verince iyice dümdüz oldu. Çıkmaması bence normal ama dün akşam o kadar üzerinde durdu ki bunaldım açıkçası...
Kızlar karnı büyüyen, belirginleşen var mı? Eşim dün akşam hamilelik uygulamasında bu haftada rahmimin bir portakal büyüklüğünde olduğunu okuduktan sonra tutturdu neden çıkmıyo neden dokunamıyorum diye. Ben 61 kilo ile hamile kaldım şuan 59.4 kiloyum. Boyum da 1.70 normalde göbeğim yoktu kilo da verince iyice dümdüz oldu. Çıkmaması bence normal ama dün akşam o kadar üzerinde durdu ki bunaldım açıkçası...
Bunalacak kadarmış, stresli kocayı bu halde hiç çekemezdim herhalde. Benim göbeğim biraz çıktı ama bende gebelik öncesi de göbek vardı. Gazdır, rahmin biraz büyümesi derken zayıf annelere göre daha fazla belli oluyzor. Ayrıca her anne bir olacak değil, iç hacmin geniştir. Bazısının 5. Aydan sonra biraz biraz gözüküyor. Hem bence güzel ya ben 2 haftadır pantolonlarımı giyemiyorum. Çok erken bol kıyafetlere geçtim moralim bozuldu. :) Keyfini çıkar.
Ben ilk testlerimi, sağlık ocağında yaptırmıştım, tsh,t3,t4, demir, vit d3, b12, hemoglobin.... filan sağlık ocağında bakılmıştı, özel hastanedeki doktoruma kontrole gittiğimde testlere baktı, rubella, toxoplazma eksik, onlara bakalım dedi, bir de idrarda yanma vardı, bakteri çıktı, muayene ücreti 75 tl idi, başka da ücret ödemedik.
ay allah razı olsun senden ben de öyle düşünüyorum artık bulacaksa buluyor allah hepimizi korusun inşallah, çok düşünmemeye çalışacağım. idrar yolları enfeksiyonu zaten hamileliğin olmazsa olmazlarında neyse ki bol su ile ilaçsız bile geçebiliyor:) geçmiş olsun tatlım
Ay tepki verio sana skstirma beni diyor yerim yaa...cnm o zaman şimdi gittiğinde sok olursun kipirligina.... Video ya al...çünkü zamanla büyüdükten sonra ultrasyon aletinde tam görüntü alınmıyor parça parça oluyor
ay bulunduğunuz şehirde devletin kadın doğum polikliniğinde ya da üniversite hastanesinin kadın doğum polukliniğinde saydığınız tüm testleri yapıyorlar ve de ücretsiz, boşuna paranızı özel lablarda harcamayın