Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aslında insanı motive eden şeyler :)Superrrrrrrrrrrr :))
Dün vestiyere uzandım, eşim nasıl kızdı, çünkü kaç gündür kıyafetler gelip, kargoyu beraber açınca o da motive oluyor, yoksa hamilelik onun için şu anda benim sabah kusmalarımdan ibaret , daha bir şey anlayamadı garibim, babamızı bile motive etti yani bu cicişler:)

Insallah gelir :)) lastik kısmı önemli beli dar değil demi
Yok değil tatlım, kalın yumuşak kıvrılan lastik yapmışlar, hoşuma gitti, esnek de üstelik, bir de pierre cardin kısa kol ve uzun kol tulum aldım bebek caddesinden, onlar da bugün kargodan gelecekti, hala gelmedi, yetişirse onu da çekerim, pieerre cardin kendime gecelik almıştım hiç beğenmemiştim daha önce ama bebek tulumu iyi görünüyordu, bakalım nasıl çıkacak

şu iki aydır çok yorulmamak için işten doğru eve gidiyorum ve her akşam Akasya AVM nin önünden jet hızıyla geçiyorum. Hani tutamam kendimi de girerim filan diye hiç sağa doğru bakmıyorum :) Yoksa alışveriş = mutluluk durumları yani :)

Tavsiye edeceğin bi site var mi

canım Pierre Cardin den aldığımız bana ve eşime hiç bir şeyden memnun kalmadık. Ne kadar yıkanırsa yıkansın çarşafları tüy yapıyor. ben güvenemiyorum o yüzden. Gelince bir kontrol et istersen.

Çok iyi anlıyorum seni, sen o mutluluğun resmini bana çizdir bak nasıl çiziyorum ben de oturduğum yerden internetten aldım tamamını, yoksa baş dönmesi akşamları hat safhada , kapalı avm dolaşamıyorum hiç.

Kizlar bnm kahve lekenmelerim ara ara devam ediyor, bende endiselenip dr gittim bugün benim bicirik bir büyümüş kipir kipir elleri ayaklari sürekli oynuyor. Allahim hepimizin bebeklerini bize bağıslasin. Cok sükür hicbir sikinti yok dedi dr. Herhangi bi kanama alani falan gözükmüyor, bu bir müddet devam edicek sanirim. Ama onu görmek paha bicilemez bir duygu

Ayyy ne güzel, foto yok mu peki, bir de kaçıncı haftadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…