Kızlar nasılsınız? Bakıyorum herkes çok heyecanlı. Sağlık ocağında yaptırdım kan tahlillerimi. Vit d3 çok düşük çıktı. 30 olması gerekirken benimki 8.9. Muhtemelen ilk gebeliğimde oğlum bütün depoyu bitirdi. Var mı bir bilgisi olan? Ampul kullanan? Öptüm herkesi.
Civilden 10 parça filan aldım, onları foto atayım artık, zaten sayfayı kıyafet bombardımana tuttuk,aforoz edecek kızlar bizi cinsiyet bilmediğimizz için hiç süslü püslü alamadım canım ya, krem, beyaz ya da mint yeşili filan aldım , ben zaten sade şeyleri çok beğeniyorum.
Kızlar nasılsınız? Bakıyorum herkes çok heyecanlı. Sağlık ocağında yaptırdım kan tahlillerimi. Vit d3 çok düşük çıktı. 30 olması gerekirken benimki 8.9. Muhtemelen ilk gebeliğimde oğlum bütün depoyu bitirdi. Var mı bir bilgisi olan? Ampul kullanan? Öptüm herkesi.
Merhaba canım, iyiyiz, heyecanlıyız, sen nasılsın:) benim de vit d3 8 çıktı, oral damla verdi sağlık ocağı, kadın doğumcuma sordum, artık başlatıyoruz ilk baştan itibaren dedi, ben öğrendiğim günden bu yana günde 5-8 damla arası kullanıyorum. öpücükler
Evimin dibinde kocaman pamidor joker var
Yetmezmiş gibi dün ebebek açıldı ya
Çıldırıyorum ama yok cinsiyet belli olmadan almayacağım
Bebek arabaları çok fena aklımı çeliyor
Az önce annem aradı, geçen hafta oraya gitmiştik, " oğlun olacak , rengin çok solmuş, kızda öyle olmaz " dediherkes erkek diyor, ramzi kız diyor, ben bu kadar heyecan için fazla sabırsızım ama
Evimin dibinde kocaman pamidor joker var
Yetmezmiş gibi dün ebebek açıldı ya
Çıldırıyorum ama yok cinsiyet belli olmadan almayacağım
Bebek arabaları çok fena aklımı çeliyor
Bana yakın avmdede pamidor ve e-bebek var, pamidorda indirim görmedim ama e-bebekde şubat ayına özel % 29 indirim var, ben çok beğendim tulumları tek parçaları, minicik penye hırka ceketleri filan şahane şahane, bir kapısından gir sen girrrrr
Merhaba canım, iyiyiz, heyecanlıyız, sen nasılsın:) benim de vit d3 8 çıktı, oral damla verdi sağlık ocağı, kadın doğumcuma sordum, artık başlatıyoruz ilk baştan itibaren dedi, ben öğrendiğim günden bu yana günde 5-8 damla arası kullanıyorum. öpücükler
ben sımdı folık trıo kullanıorm ıcınde d vıttamını kalsıyum vs var ondnn gerek duymuormm aıle hekımlıgınde yaptrdım onlarda sorun olmayaagını söyledı ztn hamılesın bi ilaç dedı onu veremez doktorun zaten dedı naparsn sende d vıtamını bol bol organık tuketrsın ben persembe gtcem bakalım ne dıcek
Annisler sınırim o kadar bozukki rubella ve iki testim eksik yapılmış hemşire hatası bugün kesin karar verdim hemen doktorumu degistirecegim de çok endiseliyim
Annisler sınırim o kadar bozukki rubella ve iki testim eksik yapılmış hemşire hatası bugün kesin karar verdim hemen doktorumu degistirecegim de çok endiseliyim
Ben doktoruma 21 gün evvel gittim doktorum bana test sonuçları tam olduğunu ve diğer testlerin bugün çıkacağını söyledi sonuçta doktor bunu PC ekranında görebiliyor bana o gün o sonuçların görünmediğini söyleyebilirdi doktorumunda hatası var yanı
Ben doktoruma 21 gün evvel gittim doktorum bana test sonuçları tam olduğunu ve diğer testlerin bugün çıkacağını söyledi sonuçta doktor bunu PC ekranında görebiliyor bana o gün o sonuçların görünmediğini söyleyebilirdi doktorumunda hatası var yanı
Yani senin kararin tabi ama bana biraz evham yaptin gibi geldi. Doktorlarin basi kalabalik bazen goz ardi edilebiliyor. Kaldi ki sana bakilmayan degerler tekrarlanabilir, gecikmesi hayati onem tasiyan degerler degil. Yine de sen bilirsin, hasta doktor iletisimi bir sey diyemiyorum.