Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim zaten doktorumu değiştirmem gerekiyordu doğum yaptıracağı hastane bana çok uzak ve ben doktorumu çoğu zaman bulamıyorum çift hastanede çalıştığı için birde böyle olunca tuz biber oldu normalde iki ay daha devam edicektim

Decavit kullanıyorum ben de. Onda da var ama değerin yetersiz değil eksiklik denir buna dedi. Depon boş dedi. Bebeğin kemik oluşumu, doğum kilosu , yüksek tansiyon ve buna bağlı preeklamsi bi sürü şey saydı. Korktum. Doktora gidince bana da haber ver cnm.

Ben de bebeğin odasını hazırlamıştım doğmasına az kalmıştı çantamı falan da hazirladim..kizin tüm kiyafelerini bebek deterjani ile yikadim ev miss pudra bebek kokuyordu esim işten eve bir geldi aşırı duygulanmsiti...hem odası hazır giysileri miss gibi serilmiş ev bebek kokuyor

ay senınde korkutmuslar banada böle dese korkardım persembe gıdıcem mutlaka yazarım

Oof girdim ve boş çıkmadım zaten
Eltim yeni doğum yaptı onun oğluşa bir dolu cici alıp kendi dürtükerimi bastırdım
Bebenin 1 yıllık giyim sponsoru oldum bu yüzden hahaha

Can'ım chicco 1 alana 1 bedava nerde?

Arkadaslar bugun kustum..ve bu saat oldu hala midem cok bulaniyo ve kusmam geliyo..kalkamiyorum resmen.normalde midem bulanmiyo ve kusmuyorum gebeligimi ogrendigimden beri..ama bugun cok kotuyum..kötü bise olmusmudur diye dsunmeden edemiyorum..napmaliyim..sizce normal mi yoksa ben mi abartiyrm ama ilk kez gun icinde bole olyrm..doktor kontrolum cuma gunu..

Kızlar forumda prenatest yaptıran vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sonuçları aldı mı? Hangi genlere baktırdı?

Maşallah cnm yaa büyümüş tabi.. Böyle fotolar gördükçe benim minişim nasıl diye daha da merak ediyorum
Çok güzel sağlıklı olduğunu görmek gerçekten rabbim anneyi olmayı bekleyen vicdanlı merhametli anne olmayı gerçekten çok isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Randewu günleri tezkere gibi gelmek bilmiyor

Ben de az önce çıkardım su an bise yemeye korkuyorum...normal Cnm bazıları ilk 3 Ay bulantısı bazilarin daha ilerki dönemde..lekelenmen sancin yoksa telaş yapma

Benim bitane daha kızım olursa warya neler alırım neler Daha ablasının cicili bicili bir sürü şeyi bohçalı bekliyor çok şanslı olur
Ama oğlum olursa da 0dan baslicaz birşeyler almak istiyorum ama erkek neticede belirli şeyler
Eşimin sewgililer gününde guzel bi sürprizi wardı foto çekmiştim aşağıda paylaşayım sadece onlar war ben 7,8 aylık olmadan almam kızımda da öyle yapmıştım

Eklentiler

• 20160215_143907.webp
    23 KB · Görüntüleme: 85
  • 20160215_144000.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 70
Ben de az önce çıkardım su an bise yemeye korkuyorum...normal Cnm bazıları ilk 3 Ay bulantısı bazilarin daha ilerki dönemde..lekelenmen sancin yoksa telaş yapma
Lekelenme veya sanci yok canim cok tesekkur ederim..ilk oldugu icin hicbisey bilmiyorum endisem bu yuzden.s

Can'ım herkeste farklı olur bünyeye göre değişiyor. Benimde karnım yoktu hamile değilken ama simdi var artık karnım cikti diyebiliyorum senin de çıkar bende buyuk Bi karnım olmasından korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…