Benim zaten doktorumu değiştirmem gerekiyordu doğum yaptıracağı hastane bana çok uzak ve ben doktorumu çoğu zaman bulamıyorum çift hastanede çalıştığı için birde böyle olunca tuz biber oldu normalde iki ay daha devam edicektimYani senin kararin tabi ama bana biraz evham yaptin gibi geldi. Doktorlarin basi kalabalik bazen goz ardi edilebiliyor. Kaldi ki sana bakilmayan degerler tekrarlanabilir, gecikmesi hayati onem tasiyan degerler degil. Yine de sen bilirsin, hasta doktor iletisimi bir sey diyemiyorum.
ben sımdı folık trıo kullanıorm ıcınde d vıttamını kalsıyum vs var ondnn gerek duymuormm aıle hekımlıgınde yaptrdım onlarda sorun olmayaagını söyledı ztn hamılesın bi ilaç dedı onu veremez doktorun zaten dedı naparsn sende d vıtamını bol bol organık tuketrsın ben persembe gtcem bakalım ne dıcek
Ben de bebeğin odasını hazırlamıştım doğmasına az kalmıştı çantamı falan da hazirladim..kizin tüm kiyafelerini bebek deterjani ile yikadim ev miss pudra bebek kokuyordu esim işten eve bir geldi aşırı duygulanmsiti...hem odası hazır giysileri miss gibi serilmiş ev bebek kokuyorDün vestiyere uzandım, eşim nasıl kızdı, çünkü kaç gündür kıyafetler gelip, kargoyu beraber açınca o da motive oluyor, yoksa hamilelik onun için şu anda benim sabah kusmalarımdan ibaret , daha bir şey anlayamadı garibim, babamızı bile motive etti yani bu cicişler:)
ay senınde korkutmuslar banada böle dese korkardım persembe gıdıcem mutlaka yazarımDecavit kullanıyorum ben de. Onda da var ama değerin yetersiz değil eksiklik denir buna dedi. Depon boş dedi. Bebeğin kemik oluşumu, doğum kilosu , yüksek tansiyon ve buna bağlı preeklamsi bi sürü şey saydı. Korktum. Doktora gidince bana da haber ver cnm.
Bana yakın avmdede pamidor ve e-bebek var, pamidorda indirim görmedim ama e-bebekde şubat ayına özel % 29 indirim var, ben çok beğendim tulumları tek parçaları, minicik penye hırka ceketleri filan şahane şahane, bir kapısından gir sen girrrrr
Can'ım chicco 1 alana 1 bedava nerde?Biliyorum erken ama kendimi kaptırdım, sevdiğim markalarda(chicco %50 indirim+ 1 alana 1 bedava, e bebek % 29 indirimde, civilde güzel indirim var, polonun bebek tutumlarından aldım çok tatlılar, mother carede güzel indirimler vardı, bir baktım 350 tl civarında bebişe alışveriş yapmışım. Standart testleri sağlık ocakları da yapıyorken özelde para vermek istemedim, bebişe yatırım yapayım dedim
Amin rabbim meleklerimizi korusunoyyy maşallah, büyümüş tabi :) nokta gibiydiler, şimdi böyle görmek çok mutlu ediyor insanı. Rabbim bebeklerimizi korusun
Çok güzel sağlıklı olduğunu görmek gerçekten rabbim anneyi olmayı bekleyen vicdanlı merhametli anne olmayı gerçekten çok isteyen herkese nasip etsin inşallah...Maşallah cnm yaa büyümüş tabi.. Böyle fotolar gördükçe benim minişim nasıl diye daha da merak ediyorum
Çok güzel sağlıklı olduğunu görmek gerçekten rabbim anneyi olmayı bekleyen vicdanlı merhametli anne olmayı gerçekten çok isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Randewu günleri tezkere gibi gelmek bilmiyor
Ben de az önce çıkardımArkadaslar bugun kustum..ve bu saat oldu hala midem cok bulaniyo ve kusmam geliyo..kalkamiyorum resmen.normalde midem bulanmiyo ve kusmuyorum gebeligimi ogrendigimden beri..ama bugun cok kotuyum..kötü bise olmusmudur diye dsunmeden edemiyorum..napmaliyim..sizce normal mi yoksa ben mi abartiyrm ama ilk kez gun icinde bole olyrm..doktor kontrolum cuma gunu..
Lekelenme veya sanci yok canim cok tesekkur ederim..ilk oldugu icin hicbisey bilmiyorum endisem bu yuzden.sBen de az önce çıkardımsu an bise yemeye korkuyorum...normal Cnm bazıları ilk 3 Ay bulantısı bazilarin daha ilerki dönemde..lekelenmen sancin yoksa telaş yapma
Can'ım herkeste farklı olur bünyeye göre değişiyor. Benimde karnım yoktu hamile değilken ama simdi var artık karnım cikti diyebiliyorum senin de çıkar bende buyuk Bi karnım olmasından korkuyorum :)Kızlar karnı büyüyen, belirginleşen var mı? Eşim dün akşam hamilelik uygulamasında bu haftada rahmimin bir portakal büyüklüğünde olduğunu okuduktan sonra tutturdu neden çıkmıyo neden dokunamıyorum diye. Ben 61 kilo ile hamile kaldım şuan 59.4 kiloyum. Boyum da 1.70 normalde göbeğim yoktu kilo da verince iyice dümdüz oldu. Çıkmaması bence normal ama dün akşam o kadar üzerinde durdu ki bunaldım açıkçası...
Merak ettim cinsiyeti öğrenebildin mi?Annisler sınırim o kadar bozukki rubella ve iki testim eksik yapılmış hemşire hatası bugün kesin karar verdim hemen doktorumu degistirecegim de çok endiseliyim
Kaç haftalikken oldu bu Can'ım? Bende haftasonu gideceğim de gormeye 12+3 olacağız cumartesi. Öğrenebilir miyim merak ediyorum :)tembelanne doktor detaylı ultrason yaparken cinsiyeti söyleyeyim mi sürpriz mi olsun dedi. Biz hemen söyleyin diye atladık eşimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?