Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kaç haftalikken oldu bu Can'ım? Bende haftasonu gideceğim de gormeye 12+3 olacağız cumartesi. Öğrenebilir miyim merak ediyorum :)

Selam canım
Geçen gün senin şu ramzi deki usg fotosunu görmüştüm, benimki ile aynıydı, merak ettim ne dediler sana orada cinsiyet için :)

Birsey yazmadılar Can'ım ya bende Bi daha bakmadım da gerçi :)

Erkek ise 12. Hafta söylüyorlar zaten canım, inşallah öğrenirsin
Benim de perşembe kontrolüm ama kanama olduğu için kontrol yapılacak, o yüzden cinsiyet öğrenme beklentim yok.
Birde başka doktordan randevu aldım ikili için 12+2 de, o zaman öğrenirim diye düşünüyorum.

Evet oyle diyorlar Can'ım bakalım ikiliyi yaptırmıcam da ense kalınlığına baktıracam ayrıntılı ultrosonda belki orda da görebilirim diye düşünüyorum :)

Ooo alisverislere bile baslanmis hayirisiyla giydiklerini gorun insallah. Ben hastanede yatiyorum serum aliyorum bir iki gun kalicam bulanti ve kusmada son raddeye ulastim cunku.bugun bebegide gordum eli kolu oynamaya baslamis dr sen kotu olduguna gore o iyi dedi. Az once esim oglumu getirmis bide agliycaktim zor tuttum kendimi allah kimseyi evladindan ayirmasin. cok duygusala bagladim zamanda gecmiyo burda

Bugun tsh icin kontrole gittim 1 ay once ilacla 1.59a dusmustu bugunku kan sonucum 5.56 cikti doktorlara bakmayacagim artik 2 haftada bir kontrole gitmeyi dusunuyorum onlar 1 ay diyor ama gec kalmisim iste cok moralim bozuldu . Yarin kuzucumu gormeye gidecegim hem de ikili test yapilacak insallah guzel haberler aliriz.cinsiyeti de ogrenmek istoyorumm cok kendi doktorum soylemezse esenlerde ozel bi hastanede bi doktor 11. Haftada bile cinsiyet soyluyormus ona gitmeyi dusunuyorum.yan komsum ve karsi komsum kiz olmasina ragmen 11. Haftada ogrenmisler bakalim biz ogrenebilecek miyiz

Hadi hayırlısı ogrenirsin inşallah

Aynen cnm daha kısa süreli şekilde takip edilmeli tsh.. Kaç mg kullanıyodun hamile kalmadan önce ve sonra? Çünkü gebelikte ilaç dozu nerdeyse 2katına çıkartılıyomuş

Cok geçmiş olsun. Ben de iki gündür ateş ve öksürükle mücadele veriyorum cok kotu. En azından serum kendine getirir seni baya. Ben de aç yaşıyorum iştah sıfır

Aynen cnm daha kısa süreli şekilde takip edilmeli tsh.. Kaç mg kullanıyodun hamile kalmadan önce ve sonra? Çünkü gebelikte ilaç dozu nerdeyse 2katına çıkartılıyomuş
75 kullaniyordum 3. Haftada hamile oldugumu ogrendim normaldi.4. Hafta yukseldi 100e ciktik 2 haftada dustu hemen simdi tekrar artmis 150ye cikar diye dusunuyorum direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…