- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Sen nerelerdeydin şimdi görünce dedim eveeeeet kaç gündür yoklamada yoksun :) hayır olsun Nasıl geçiyor günlerKızlar üşenmedim 1500 küsür mesajı okudum :) İyi haber alan arkadaşların gözü aydın ! Daha 1 ay önce cinsiyet öğreneceğimiz günler gelsin diyorduk da gelmiş bile :) Bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak; liste falan hazırlıyorlarmış ne alınacağına dair siz hazırladınız mı böyle bir liste? En sonDIPTISDIPTIS muayeneye giriyordu galiba hayırlı haberlerle dön inşallah.. :)
canım sağlık ocagında 20 haftada dınletıyor cıhazları öyle ımısSağlık ocağında kalp atışı dinlettiren var mı?
Bende merak ediyorum ama beklemek istiyorum benim arkadaşım var ebelik 3. Sınıfta artı stajer o erkek gibi duruyor dedi babasıda rüyasında erkek gormus bende doktora gitmeden evvel pipi görmüştümInan bende annen gibiyim suan merak ediyorum cok
Hayirli olsun cnm, böyle güzel hbrler aldikca ben cok mutlu oluyorum icim kipirdiyor. Hele cinsiyetler hakkinda yorumlar gelince gözlerim doluveriyor hormonlarim beni gittikce ele geciriyor sanirim
Kızlar sabah tadilattaydai site :))) baktım iyi haber alanlar olmuş tebrik ederim bi kızımız daha oluyormuşolbey tebrik ederim. Ay 9 mart gelse bende su ölçümleri sağlıklı haberleri alsam inşallah bi oh dicem
Güzel sonuçlar gelince çok iyi moral oluyor valla. Gözün aydın tatlım.
Hadi canım seninde gözün aydın çok güzel haberler demek bir prenses geliyor
Kızlar üşenmedim 1500 küsür mesajı okudum :) İyi haber alan arkadaşların gözü aydın ! Daha 1 ay önce cinsiyet öğreneceğimiz günler gelsin diyorduk da gelmiş bile :) Bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak; liste falan hazırlıyorlarmış ne alınacağına dair siz hazırladınız mı böyle bir liste? En sonDIPTISDIPTIS muayeneye giriyordu galiba hayırlı haberlerle dön inşallah.. :)
Bebegimi gördüm :))Eki Görüntüle 1782597
Çok pahalılar ya cimri miyim neyim
her şeye ilk tepkim çok pahalı oluyor.
Bir de kafamdan fiyat biçerim şu kadar olaydı iyiydi o Zaman alırdım diye.
Zaten yapı olarak indirime girmemiş promosyonu olmayan bişeyi çok nadir alıyorum 200tl lik ayakkabı indirimle 200 lira artı 100 liralık harcamaya 25 TL indirim dese sadece
200 lirayı harcayacakken olur o 275 TL
Allahım be kadar ekonomiğim
Merhaba guzel anne adaylariuzun zamandir yazamadim. Cinsiyet ogrenenler olmus hadi gozunuz aydinnn. Benimde cumartesi randevum var ikili testte bakalim gozukcekmi. Cok heyecanliyimm dilerim herkes hayirli haberlerle gelir
Canım insallah bizde güzel haberlerle döneriz benim randevum yarindı aradılar doktor yokmuş cumartesiye alındı insallah test sonuçlarımız iyi cıkar cinsiyet icin daha bekleriz sanırımMerhaba guzel anne adaylariuzun zamandir yazamadim. Cinsiyet ogrenenler olmus hadi gozunuz aydinnn. Benimde cumartesi randevum var ikili testte bakalim gozukcekmi. Cok heyecanliyimm dilerim herkes hayirli haberlerle gelir
Ben air max bakıyorum kendime ama beğendiğim renk sitesinde vardı mağazalarda bulamadım. Ama hala da içime sinmedi bakmaya devamBen spor ayakkabısı cahiliyim ya. 2 tane var, onlar da sadece planlı yürüyüş için aldığım hantal şeyler. Normal zamanda tercih etmem. Şöyle günlük hayatta giyilebilecek, dar paça pantolonlarla da güzel duran kibar model önerilerine açığım:)
İleri haftalardasın diye mi terkettin bizi naptın :) hoşgeldin cnm ya liste fln ilerlesin iyice didikleriz heralde ikinci cocugu olanları :)Kızlar üşenmedim 1500 küsür mesajı okudum :) İyi haber alan arkadaşların gözü aydın ! Daha 1 ay önce cinsiyet öğreneceğimiz günler gelsin diyorduk da gelmiş bile :) Bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak; liste falan hazırlıyorlarmış ne alınacağına dair siz hazırladınız mı böyle bir liste? En sonDIPTISDIPTIS muayeneye giriyordu galiba hayırlı haberlerle dön inşallah.. :)
Ayy cnm ben zaten tamamen soyutladım kendimi negatif hiçbsye tahammülüm yok. Benim de ablam öncekinde büyük gaf yapmıstı hala unutamam içimde yaradır. Kötü niyetle söylemedi gerçi ama annesin etkileniyorsun. Seninkiler de baya düşünceliymiş(!) hiiiççç duyma vallaben bak soyle soliyim kotu konusan varsa uzak dur iyi niyetli konusanlara yanas insanin enerjisini aliyo olumsuz dusunceler mesela bnm arkadaslarim duyduklrinda konustuk dedim ayni seyleri yasamktn korkuyorum ya gene bi sey olursa bana dedikleri bi sey olmiycak iyi dusun olumsyz dusunme artik her sey yolunda iyi hisset hamileligin keyfini cikar vs ayni seyleri kayinvaldemle gorumceme soledim bana dedikleri bi sey olursa da uzulme bizim icin cocuk olsa da olur olmasa da biz illa cocuk olsun demiyoruz zaten nasil uzuldum agladim ben hamileyken edilcek laf mi bu hamile olmasaydim derdim teselli ediyorlar ay cok yazdim ben de enerjimi alanlara set koyuyorum uzulmemek icin sen de aynen bu sefer tadini cikar eskileri dusunme tabi gene dikktli de olcanim y
Secdeye durmuş tontikYüzü koyun yatmış bebeğim göstermedi kendini Eki Görüntüle 1782615
Yaaaaaaaa!!! Ayyy ben kıza cok adapte olmuştum sende :) sağlıklı ya cok sükür bin sükür! Gözün aydın:)Kızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
Çok şükür hiç bir sorun yok ve bebiş hafta olarak öne geçmiş
gözünaydın canım maşallah ya cinsiyetı öğrenenler ÇİN TAKVİMİne bakmışmıyıdınız :)Kızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
Çok şükür hiç bir sorun yok ve bebiş hafta olarak öne geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?