Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sen nerelerdeydin şimdi görünce dedim eveeeeet kaç gündür yoklamada yoksun :) hayır olsun Nasıl geçiyor günler
bizden haberdar oldun sen de ne var ne yok:)

Merhaba guzel anne adaylariuzun zamandir yazamadim. Cinsiyet ogrenenler olmus hadi gozunuz aydinnn. Benimde cumartesi randevum var ikili testte bakalim gozukcekmi. Cok heyecanliyimm dilerim herkes hayirli haberlerle gelir

Hayirli olsun cnm, böyle güzel hbrler aldikca ben cok mutlu oluyorum icim kipirdiyor. Hele cinsiyetler hakkinda yorumlar gelince gözlerim doluveriyor hormonlarim beni gittikce ele geciriyor sanirim

aynen her iyi haberde ben de dolu dolu oluyorum. hepimizinkilerden guzel haberler almak nasib olsun insallah..

Wallahi gözün aydın billahi gözün aydın inşallah kız olur o zaman sağlıklı zaten
olbey

saol canim benim. allah saglikla en hayirli evlatlari nasib etsin hepimize.

saol canim pek bisi kalmamissen de guzel haberlerle gel insallah.

Güzel sonuçlar gelince çok iyi moral oluyor valla. Gözün aydın tatlım.

saol canimmm :)

Hadi canım seninde gözün aydın çok güzel haberler demek bir prenses geliyor

allah kismet ederse diyelim. cok cok saol. senin de guzel haberlerini alalim insallah

tebrik ediyorum :)) nasilokudun o kadar mesaji..

benim oglumda yaptigim bi liste vardi zamanlar yaklassin paylasirim. ama inan simdi bambaska bir liste hazirlayacagim. bakis acim o kadar degisti ki hazirlik islerine :)

gozun aydin canimmmm.

evet canım fiyatları biraz yüksek. Ama gerçekten çok rahatlar ve çok hafifler. Eğer indirim mağazalarını bulabilirsen daha mantıklı fiyata bulabilirsin.

Merhaba guzel anne adaylariuzun zamandir yazamadim. Cinsiyet ogrenenler olmus hadi gozunuz aydinnn. Benimde cumartesi randevum var ikili testte bakalim gozukcekmi. Cok heyecanliyimm dilerim herkes hayirli haberlerle gelir

bisi kalmamis canim.. kesin demiyolar ama doktorun bi fikri varsa paylasir bence.. kesinlesmesine de 3-4 hafta kaldi zaten. saglikla gelsinler hepsi

bende 16-26 haftaları gorebılıcek mıyım kızlar yaa bebişkolarım buyusun tospıklerım .. Hep saglıklı olmalarını diliyorum ama siz cınsıytelerı söyleyınce bırı kız bırı erkek olsa fena olmaz dıyorum bı tasla ıkı tospık

Mrb kizlar nasilsiniz masallah herkes guzel haberlele geliyo iki gundu pek iyo degildim mide bulantilarim vardi cikariyodumda biraz hafifler gibi oldu ama iki gundur sabahin 5 inde mide bulantisi halsizlikle uyaniyorum birazda agrim var gibiydi dinlendim bugun biraz daha iyiyim. Kiz bebk sayisi mi cok erkek mi tahmini banada kiz gibi demisti bakalim hayirlisi insallah

Canım insallah bizde güzel haberlerle döneriz benim randevum yarindı aradılar doktor yokmuş cumartesiye alındı insallah test sonuçlarımız iyi cıkar cinsiyet icin daha bekleriz sanırım

Ben air max bakıyorum kendime ama beğendiğim renk sitesinde vardı mağazalarda bulamadım. Ama hala da içime sinmedi bakmaya devam

İleri haftalardasın diye mi terkettin bizi naptın :) hoşgeldin cnm ya liste fln ilerlesin iyice didikleriz heralde ikinci cocugu olanları :)

Ayy cnm ben zaten tamamen soyutladım kendimi negatif hiçbsye tahammülüm yok. Benim de ablam öncekinde büyük gaf yapmıstı hala unutamam içimde yaradır. Kötü niyetle söylemedi gerçi ama annesin etkileniyorsun. Seninkiler de baya düşünceliymiş(!) hiiiççç duyma valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…