Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayy benide kendinize benzettiniz nub mudur nedir barı bana bisi diyin ben baktım anlamadım vajinal bu

Eklentiler

• IMG_20160217_180212.webp
    9 KB · Görüntüleme: 128

canim benim aynen hic farketmiyor Allah saglikli hayirli evlat versin Amin

Kızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuz hahahaha
Çok şükür hiç bir sorun yok ve bebiş hafta olarak öne geçmiş

Canim masallah resimlerine bayildim. Cok sukur saglikliymis kuzun. Sakin ola ki uzulme erkek ve sen kiz istiyordum diye. Hayatinin aski geliyor diim sana.

Ilkinde ben de kiz istiyor ve bekliyordum. Dr erkek diyince 20. Haftaya kadar toparlayamadim resmen. Ama evlat kuskusuz seviliyor zaten de erkek evlat ilerleyen zamanlarda cidden ask oluyor. Duyarliligi gelip gelip sarilmasi seni sahiplenmesi bambaska. Gozun aydin hayatta hic tadamayacagin bi sevgiyle tanisacaksin insallah :))

Yok yok o işin espiri kısmıydı :))
İlk bir dumur oldum ama kıpraşınca ağzımı açıp izledim.
Olsun yahu kurdela bağlayacak birşeyleri var buna şükür

Yok yok o işin espiri kısmıydı :))
İlk bir dumur oldum ama kıpraşınca ağzımı açıp izledim.
Olsun yahu kurdela bağlayacak birşeyleri var buna şükür
Gözün aydin canim hayirli bir evlat olur insallah. Bende heyecanlandim valla saglicakla kucagina al insallah. Cinsiyeti en son biz öğrenicez

Bende merak ediyorum ama beklemek istiyorum benim arkadaşım var ebelik 3. Sınıfta artı stajer o erkek gibi duruyor dedi babasıda rüyasında erkek gormus bende doktora gitmeden evvel pipi görmüştüm
Benimde cevremdeki cogu kisi erkek diyor babasida erkek olsun diyor bakalim hayirlisiyla ne olacak bakalim

Selam kızlar
DIPTISDIPTIS ve olbey
Cinsiyet öğrenmişsiniz , hayırlısı ile gelsin bebişler

Ben de bugün kontroldeydim, hafta olarak öne geçmiş benimki, kanamamı pek iplemedi doktor çünkü baya kalp atışı filan iyiymiş, progesterona devam dedi. İshal için dahiliye yönlendirilirdim, tahlil yapıldı yine sonucu yarın öğrenicem
İkili için gelicek salıya randevulaştık, baya yorulduğum yine az kahve akıntı geldi o yüzden salıya kadar raporluyum
İkili için 175 tl dediler, sizlerin ne kadardı?
Birde benim düğme burunun son profil bakışı bu

Mrhb cnm masallah görmüssün bebegini bnm de halen kahve akintim devam ediyor ben diken üzerindeyim eveli gün gittim dr bnm dr. Da pek iplemiyor acikcasi rengini soruyor olabilr diyor. proluton igne atti sadece. BiZ mi cok endiseleniyoruz acaba 1 damla gelmesi bile beni telasa boguyor bende raporluyum 5 gün daha yatmaya özen gösteriyorum.bzm de ikili testimiz carsamba hemencik gelsin istiyorum o gün, bide su lekelenmelerimiz bitsin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…