Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya maşallah ilk defa ikiz Bebek görüyorum allahım esirgesin onları bi kız bi erkek okur inşallaaaah
sağol canım benım ınsallah saglıklı sıhatlı olurlar bıtanesı kız olsun cok ıstıyorum bakalım bı ay sonra öğrenırım bende bu nubmus yok takvımmıs yok ekşiymiş dogrumu :))

Kızlar şu çatlaklar ıcın krem kullanmaya basladınız mı ben doktoruma sormadım da şu biobil kullansma olumsuz bı etkısı olurmu bilgisi olan varmı

Ayy sevsinler. Oh şükür sıkıntın yokmuş. Zibidi korkutacak illaki seni
Ben 2li test için 50 tl muayne için 120 tl verdim.
Maşallah kuzuyaaa gözün aydin canim

Saol canım darısı başına

DIPTISDIPTIS olbey gözünüz aydın kızlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz sukur :) bende cumartesi gideceğim umarım öğrenebilirim

Evet ya darısı başına seninde canım

Aaaa kesin kız haberi gelecek diye bekliyordum, pipili çıktı :) hayırlı olsun tatlım. Sağlığı da yerindeymiş gözün Aydın.
Aynen herkes şok oldu en çok kardeşim sevindi erkek erkek diye başımı yedi adam sağlıklı olsunda ister pipi ister pipisiz her türlü kurdela var sonuçta
Darısı başına

Kızlar şu çatlaklar ıcın krem kullanmaya basladınız mı ben doktoruma sormadım da şu biobil kullansma olumsuz bı etkısı olurmu bilgisi olan varmı
Az önce ona bakıyordum.
Dr bu aydan başlamamı önerdi. Karnım erken çıkmaya başladı kesin çatlarım. Lierac almayı düşünüyorum ben.

Aynen herkes şok oldu en çok kardeşim sevindi erkek erkek diye başımı yedi adam sağlıklı olsunda ister pipi ister pipisiz her türlü kurdela var sonuçta
Darısı başına

Benim de en çok kardeşimin hayalleri var. En minik Fenerbahçe forması alınıyor, biraz daha büyüyünce omuzlarda zıplatılıyor filan :) aynen dediğin gibi sağlıklı olsun da kurdele ister kafaya ister pipiye

Çok sevgili anneler çok şükür cinsiyetler birbir öğrenilmeye başladı. Insanın günlük yüzlerce mesaj içinden onları yakalamak çok zor. O yüzden cinsiyeti yazdırmak isteyenler, yine özelden mail atarsa çok sevinirim.

Masallah ya patir patir geliyor cinsiyetler. Ayni donemde olmanin en guzel yanlarindan sanirim. :)

Ay bende mide bulantilari fena. 3 Aydan sonra gecer dediler benim ki gayet formunda anlamadim neden Boyle oluyor? Sen de almissin guzel haberleri gozun aydin :)
Çok şükür karnımdaki iyi eteğimdeki hasta geldi okuldan. Burun tıkalı ağızdan nefes alarak indi servisten yıkadım açıldı biraz hafif Ateş'le yatırdım geldim. İki çocuk annesi olmak böyle mi birine odaklanıp diğerini unutuyorım. Hafta sonu hamile değil gibiyim kızım evde hafta içi gebeliği yaşıyorum sanki
Böyle de kafası karışık bir insanım

Kızlar bende bio oil kullanan bi tanıdığıma sordum günde iki kere kullanmış hergün bi sorun olmamış hiç çatlağıda olmamış normalde çatlaklı bi insan olmasına rağmen trendyolda 3 lüsü 60 lira şuan sipariş verdim çünkü bugün farkettimki çok kilolu olmama rağmen bir çatlağım oluşmuş

ben kiloluyum lakin bı zararı olurmu bu kremlerın emın olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…